Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ristoro
    vtipálek- Tady si na úrovni nepokecáš skoro s nikým, jsme v Česku :D. Tady existují jen urážky, hate a shazování, proto se zapojím do diskuze už jen občas, když nemám co dělat. Něco jako svoboda projevu tady absolutně neexistuje.
  • Zrovna ESO ma skvely engine,bezici na plne detaily i na slabsich strojich. A velmi dobre snese i hodne hracu na jednom miste(coz neni u MMORPG takova samozrejmost jak by se mohlo zdat).
    K designu sveta se radeji nevyjadruji,i tak me stejne nejspis nazves ''fanboyem'' nebo budes tvrdit ze se mnou nema cenu diskutovat. Vzdycky jenom neco zbleptnes,ale ze by jsi napsal neco ke hre samotne,to ne. Asi proto,ze jsi ji vubec nehral.
  • Ohrana pisnicka. Jednak ESO nemelo zadnou velkou reklamu vybocujici z normalu AAA titulu. To jen vam ta hra tak lezi v zaludku,ze jste alergicti na kazdy nadpis s ESO. A jednak co se porad ohanite SWTORem? Ta hra zije.Sve hrace si nasla a vydelavaji vic nez pri mesicnim predplatnem. Ze tebe nebavi a nepise se o ni co tyden,neznamena ze to nikdo nehraje.
  • 2vtipalek-ano,povazuji se za fanouska her. Jako kazdy kdo hry hraje. Pokud jde o TES serii,o te si myslim sve a muzes si to dohledat i tady. A ESO? Podle tveho omezeneho chapani musis hru bud nenavidet,nebo byt zaslepenym fanouskem. Asi te zklamu,ale vetsina hracu neni ani jedno. Ale pochybuji ze to muzes nekdy pochopit *3*
    Se mnou si pokeca kazdy,kdo umi prijmout i jiny nazor.
  • hirohito.kokossan
    hrám FF XIV a mám tam na ps4 asi 30 skillov kedy chcem úplne v pohode, máš 8 panelov po 16 skillov, tam problém nebude
  • to je vysledek pristupu bethesdy v poslednich hrach (od falloutu 3) - usetrit peníze na špatnem enginu, celou hru udela nahodny generator (včetne dizajnu sveta a questu), vyvojari na hre nejsou zainteresovani a nepremyšlí. jaký pak asi muže byt vysledek?
  • Huhi je butthurt fankid, s nim si moc na urovni nepokecas *5*
  • Lotr
    Nu ukaž mi jediné MMORPG s takovou reklamou jako TESOnline kde by první půlrok nebyli plné servery?
    Analogie se Star Wars: The Old Republic se přímo nabízí. Všichni víme jak do dopadlo.
  • Lotr
    Není to špatná hra. S tím souhlasím. Ale také to není RPG hřiště jako například Skyrim. Mám dokonce jisté pochybnosti zda si ta hra zaslouží zařazovat do stejné rodiny jako ostatní Scrolls hry.
    Stylizace mne osobně přijde hrozná. Grafiku nijak hanit nebudu. Na té mi ve hře nezáleží. Ale výtvarný styl. S prvním trailerem jsem byl přesvědčený že dostanu vlastně Skyrim online. A upřímně? Byl bych spokojený.
    Ale to nedostanete. Dostanete tuctové MMORPG se slušným bojovým systémem. Jakých jsou desítky.
    Pokud si mohu dovolit radu. Nekupujte jí. Počkejte až přejde na Freetoplay. A pak pokud vás to bude bavit podporujte vývojáře. Ta hra si v současném stavu vaše si peníze nezaslouží.
  • Ristoro
    No, jsou hry, u kterých musíš zapojit mozek, takže občas i ano. Ku příkladu Bioshock Infinite nebo Spec Ops: The Line mají příběhy, které nepochopí jen tak každý. Ale máš pravdu, že i některé SP hry mají opakující se questy(třeba můj oblíbený AC:IV), jenže tam třeba nemusíš běžet přes půlku mapy.
  • dankaspar
    5% dela hodne a ten kun taky... protoze ho ma vlastne kazdy v imperialni edici a ti co ho nechteji si snadno koupi sveho vlastniho za goldy ve hre, ktere ziskas relativne snadno *1*
  • Ale jen reaguj. Jsem zvedavy.
    Copak nejsou i v offline hrach neustale se opakujici questy? Zkus nejaky lepsi argument. A mimochodem zrovna tahle hra (ESO) ma lepsi grafiku nez lecktere singleplayer rpg. A neni vyjimkou. Everquest 2,Age of Conan,LOTRO, Eve Online...-vsechny tyhle hry mely(Eve online stale ma) grafiku odpovidajici datu vydani. Ve sve dobe patrily ke spicce.
    A pokud jde o questy,tak lecktere singleplayerovky prekonava. Samozrejme jsou tam i tuctove a klisovite ukoly,ale tomu se asi neda vyhnout.
    A jeste jeden dotaz-hrani her je o rozumu?
  • Ristoro
    Ano je strašně těžké chodit a plnit opakující se questy. A na to s tím Travianem ani nebudu reagovat.
  • Podle tveho prispevku si tipuji, ze pro tebe jsou klasicke MMORPG hry prilis tezke na pochopeni.(oznaceni MMO je zavadejicci. MMO je treba i Travian *2* )
  • New Vegas byl na nejvyssi obtiznost a se zapnutym modem ''tvrdaka'' dost obtizny. A diky nutnosti jist,pit a spat myslim splnoval i tve pozadavky na ''prezivani''. Tak nebo tak od Bethesdy se zazraky cekat nedaji. Jen doufam ze pak vznikne neco jako New Vegas 2.
  • Ristoro
    Fallout 4 s důrazem na přežívání a byl by to masakr. Chtělo by to více hardcore, než 3 a New Vegas.
  • Ristoro
    Taky nechápu, jak to může někoho, kdo má aspoň nějaký mozek v hlavě, alespoň trochu bavit. Vždyť v těch MMOčkách se 80% herní doby jen běhá v otřesné grafice a celý systém hry je naprosto debilní. Zkoušel jsem 3 MMOčka včetně "slavného" WoW a ani u jednoho jsem nevydržel déle, než hodinu.
  • walltar
    A kde že je v tom ten win?
  • ano presne to
  • Cocra
    Tohle je v hlavě každého z nás, každý má jiné představy o mmorpg a jde tam kde mu to vyhovuje. O tom si myslím není třeba nějak diskutovat, je to přirozené. Smutné je spíš to, že tu lidi plivou aniž by hru hráli a zdůvodňují si tu přede všemi, proč ji hrát nebudou - jako by k tomu potřebovali požehnání. Kdo chce tohle číst, koho zajímají cizí negativní myšlenkové pochody?! Normální lidi budou v diskuzi ke hře hledat spíš informace a postřehy ze hry, které třeba redakce přehlédne - v tom by měla být síla a užitečnost herních diskuzí - v informacích. Ne v tom hnoji, co tu občas je.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit