Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cocra
    On te nekdy nekdo do hrani nutil? Nebo sedis v cinskem lagru? Pak bych tve rozhorceni pochopil :-)
  • Cocra
    No, dopadla tak, ze ji lidi porad hraji a porad to tvurcum vynasi. Nekomu se nastaveny system holt nelibi, ale dalsi s tim zase problem nemaji. V tomhle se nejakeho vyssiho rozhreseni nedoberes. Dle me se tohle nikdy nezmeni. Mas spoustu lidi, pro ktere je to treba prvni mmo (ja treba zacal hrat mmorpg az v 25 letech a hru jako teso bych si urcite uzil, jelikoz me laka i jako mmo rozezrance). Neni to tak, ze vsichni uz vsecko hrali a jsou totalne presyceni, porad se najde dost velke procento lidi co si tu hru uzije.
  • Cocra
    Jj treba mmoboost.cz ma dlouhodobe velmi solidni ceny.
  • maros.goc
    MMO su blbosti... Len nech zacnu uz robi na tes 6 :-)
  • Vegen
    V GW1 8 bylo skillů to už se dá přijmout, TSW má na výběr 7 aktivních skillů a 7 pasivních, který můžou úplně změnit podstatu buildu, ale v ESO to vypadá, že počet skillů je daní za konzolovou verzi :)
  • Zayl
    No já jenom doufám že Bethesda jako taková po dobu vývoje téhle zbytečnosti nechrápala a do konce roku oznámí buď další Fallout nebo singl TES. Radši bych teda ten fallout... a nejlépe na novém enginu.
  • sugyn
    Neco takovyho jsem snad uz jednou hral.
    Spolecne znaky: Dlouhy a nakladny vyvoj, obrovsky hype, lidi plny ocekavani, potom lidi plny zklamani, system a grafika zastaraly, spatna optimalizace, prechod na free to play, dalsi nasrani hracu a tak dale... Co pak to je za hru, jo aha, Star Wars: The Old Republic. Tohle skonci presne jako SWTOR, dokonce je to odsouzeno aby to skoncilo jako SWTOR, nema to ani takovou zakladnu hracu a fanousku jako Star Wars franchise a podivejte se jak dopadla star wars hra.
  • Uprimne povedane... V ZIVOTE BY MA NIKTO NEDONUTIL HRAT PRAVE TUTO MMORPG za peniaze!!!! V minulosti som si uz svoje odohral napr. s WoW a neskor s Guild Of Wars (jednickou)... a mozem povedat, ze mam podobnych MMORPG akurata tak vyse hlavy. V zasade je to vsetko uz stale dokola jedno a to iste, akurat vzdy "zabalene" v inych farbach, alebo ako to povedat.
    Ked si k tomu pripocitam XYZ hodin hrania Battlefieldu, poviem uprimne, ze napr. v poslednom obdobi som opat zase raz cely stastny, ze existuju KVALITNE single-player hry, pri ktorych sa da skutocne dosytosti vyblbnut... Multiplayer je fajn vec, ale co je vela, to je vela... neviem, azda v tomto so mnou budu suhlasit i ostatni "hardcore" hraci (t.j. ludia, ktori uz maju za sebou odohratych min. cca 20 rokov a viac)...
    Takze co sa mna tyka, ja by som sa na cely TESO rozhodne vykafral a radsej si strihol spatne nejaku fajnovu 3D strielacku.... je totalne sumafuk aku *5*
  • Keyz
    Co jsem koukal, tak datum vydání je v nedohlednu. Na to jak to je velké se obávám aby se lidi dočkali. I Lost Aplha trvala dlouho a stejně to vydali "rozpracované". Ale tam nebyl tak přístupný editor. Zase to je menší....
  • yuri.sidius
    Zatím to vypadá, že by udělali líp kdyby vydali regulérní TES, já bych to teda uvítal spíš než další průměrnou MMO. Takže si radši počkám na Skywind, to bude zase jednou pořádná hra *14*
  • Na nejmenovanem zahranicnim obchode se to da sehnat (60 denni karta) za 548Kc. Mam to koupeno a vyzkouseno. Tzn ze to cenou odpovida pulrocnimu predplatnemu.
  • nechápu co je špatného na tom že je ve hře 5 aktivních schopností
    i když jich je v některých jiných hrách víc tak se stejně ty schopnosti dají rozdělit do několika skupin v nichž jsou kouzla vždy s téměř stejným účinkem takže je to vlastně stejný jak mít 5 kouzel, jen méně přehledný
    The Elder Scrolls Online sem sice nehrál ale hrál sem neverwinter kde je možno mít také jen několik aktivních schopností a je to podle mého mnohem lepší než ten klasický přeplácaný přístup
  • Overwatch
    https://help.elderscrollsonline.com/app/answers/detail/a_id/6826/kw/subscription%20fee
  • To je fakt,ne nazor.
  • tvoje nazory jsou irelevantni
  • Asi mi pamet neslouzi. muzes jim vytykat ze tu o tehle hre pisi casto,to ano. Ale nepamatuji se na vychvalovaci clanky. Naopak temer kazdy z clanku je rozporuplny.
  • GW1 neznam. Ale ja bych to prirovnal spise k Secret World. Muzes se naucit uplne vse a mit vice buildu. Ale v jednu chvili muzes pouzivat jen jeden build(6 skillu). A zatimco u TSW nemuzes behem boje mezi buildy prepinat,tady muzes prepinat mezi dvema(treba luk a mec)
    A na rozdil od autora clanku si netukam na celo. Naopak tenhle system nauc se vse a muzes pouzivat jakykoliv build co si vytvoris,to povazuji za genialni.
    Nemluve o tom ze v jinym MMORPG vam stejne dve listy zabiraji jen hlouposti jako porty,crafting atd...
  • rami.cz
    Zajimave... A to jste tu vychvalovali... Holt, marketing je marketing :D
  • nekromant33
    Hrál jsem jen betu, takže nevim jak moc můžu srovnávat, ale ty problémy, které se hrou mám nebyly technického rázu, spíš podobné právě jako u autora. Příběh, questy a prostředí se nedají "opravit". Prostě jsou nudné a hotovo. Hrál jsem stejnou postavu jako Adam (protože na stealth archera jsem prostě zvyklý ze singl her) a soubojový systém mě od hraní vyloženě odpudil. Vítám jakoukoli snahu odstranit model wowka (mimochodem ty lišty na screenu jsou v zásadě defaultní, existujou addony, kde přes ui fakt už nic nevidíte), ale tady ta střelba a její animace je naprosto otřesná.
  • Pilgrim66
    Co se tyce tech limitovanych skillu tak to je jako GW1 ne? Tak si taky clovek vybiral skilly a vznikaly tim variace atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit