Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tímhle myslím definitivně zabilili TES lore a já ztratil o hru téměř veškerý zájem. MMO nehraju, ale právě u TESO jsem si řekl, je to z Tamrielu, tváří se to jako hry z normální série, tak to třeba i zkusím. No nic, asi si počkám na něco jiného.
  • Jack1947
    Jestli tam bude PvP takto fakt nebude mit krom jmena a provincii, nic moc s TES spolecneho... bude to ovsem diky Cisari ( ktery ziska nejspise malokdo) hodne zabavne, takze klasicka grindovacka na ktere nic moc zajimaveho nebude. Nejspise.
    • Kinet1c
      Ber pvp ako areny z predoslych hier, iba nie proti npc, ale skutocnym ludom. Ja neviem preco by to malo celu hru potopit. Ze sa tym stanes cisarom, ked budes the best, tak to je kus od veci, to je fakt, ale ked na tejto hre bude toto najhorsie, tak to my tak velmi nevadi. A grindu sa v MMO, vyhnut velmi neda, kus toho stpiet treba pri kazdej mmo, teda takehoto typu.
      • Jack1947
        Duvod proc MMA (bez urazky tem poctivym grinderum) nehraju... me slo jen o to aby to proste netezilo jen z dobreho jmena coz zatim se tak nejak jevi podobne jako jine F2P hry ktere budou jen pekne tezit a tezit.
  • Koukám, že problém týhle hry bude stejnej jako všech dalších MMOček. Nevytříkám z ní všechno, když chci hrát s pár kamarádama, ale jedině když budu v guilde 20+ lidí...
    • Pritlac ... potrebujes minimalne 100 lidi, abys tech 20 sehnal online, spis jeste mnohem vic.
  • Zní to hezky, ale císař to bude slabý, neboť ho nebude uznávat vůbec nikdo. Bude to samozvanec. Co vím o leaderech jednotlivých frakcí, dost pochybuju, že ti by císaře uznali, pokud by jím nebyli sami. Když vezmu v úvahu, že Cyrodiil bude rozdělena na tři frakce + se sem bude cpát deadrický pán, tak je mi toho samozvanýho císaře docela líto. Já bych tohle nebral. Ale jako herní prvek dobrý.
  • Lawliet
    V Lineage II něco takového fungovalo a myslím si, že dobře.
    • Tam to bylo v podobě "Heroes". Heroes mohl být jen jeden z dané classy. Nezáleželo to na klanech/gildách či aliancích , ale na hráčovi samotném. Ještě aby se toho turnaje o titul Heroes mohl někdo účastnit tak musel mít titul "Nobles" . Fungovalo to tam fakt suprově, lidi s titulem Nobles byly lidi co mají hodně věcí v malíku a o L2 vědí skoro všechno. Heroes byl zase někdo kdo byl v daném povolání expert :) (Mluvim o Lineage 2 Chronicles 4). Jinak tam taky byly hrady a klan leader nějakého hradu mohl určovat daně v městech který jsou poblíž těch hradů. Podle mě je to dobrý nápad na část end-game, hráči budou mít motivaci to hrát a snažit se zlepšit. Jinak pro lidi co píší že to může zabít hru a že to bude jen pro velke guildy a aliace: Nezapomeňte že podobný věci má i EVE online, Planedside 2, Lineage 2, bude to mít Warhammer: Eternal Crusader a určitě ještě několik her který mě zrovna teď nenapadají. Z těch zmíněných her to ve všech dobře funguje ( kromě Warhammeru, to ještě nevyšlo :D). Teď záleží na tom jak to tvůrci TESO udělají a jak to zakomponují do hry, jaká dají privilégia ( jak se píše ve článku), musí to dobře vyvážit a mohlo by to bejt hodně dobrý :) .
      • Lawliet
        Myslel jsem konkrétně tu část s hrady, daně a distribuce seedů.
        • Aha moje chyba, i když tam mam napsaný i ty hrady :D
  • Online mlátička, pohřeb série TES. Škoda.
    • Proč pohřeb? Série TES by měla vycházet dál. Online verzi stejně budou hrát hráči odlišní od těch, co hrajou single verzi. Třeba já vůbec neuvažuju, že bych TES Online zkusil, páč nehodlám platit za něco, co tu mám v podobě Skyrimu, Oblivionu a Morrowindu a pvp bude jen pro aliance - tedy nutnost poslouchat rozkazy nějakých nerdů... To se mi fakt nechce. Já bych si rád zahrál Skyrim třeba s kamarádem, ale fakt se mi nechce vídat v mém herním světě stovky blbečků a v chatu vidět samý pozvánky na přihlouplý grind.
      • Kinet1c
        podla mna sa bude dat urcite odignorovat pozvanky blbcov a preco by si mal posluchat niekoho, to sa sam nevies rozhodnut co budes ci nebudes robit ?
  • Thorar
    Jestli se ti císaři nebudou střídat po tejdnu, ale bude to fakt něco vyjímečného, tak to vypadá zajímavě.
    • je to uplne easy ... nejvetsi aliance bude drzet mesta ... a nikdo jinej nebude mit sanci. jednoduse proto, ze nikdy nesezene dost online hracu aby mohli mesto napadnout a meli nejakou sanci na uspech. Takze nakonec po nekolika uvodnich tydnech z toho bude dozivotni titul pro nekoho, kdo trebas uz nebude v ty dobe dlouhy mesice hrat.
    • Tak jestli to z článku chápu dobře, tak císař bude tak dlouho, dokud si jeho aliance dokáže držet alespoň část hradů a nedobyje je jiná aliance :) Takže stačí mít dobré lidi a je to v pohodě
    • jj a navíc na občanskou valku to měnení císařu sedí, ono císař se asi změní jednou za 2 měsíce,ale bylo by zajimavé kdyby nějaký Schopný hráč udržel Titul Císaře dost dlouho,Třeba 6 měsice to už by bylo na zápis do Lore.a já se vsadím že až bude tohle MMO končit tak v lore bude zapsanéj ten co byl císařem jako poslední než MMO skončilo.
      • Jednoduché, gildy a skupiny only pvp hráčů je všude jako sr...že jo....takže prostě buď udělají jednu ještě větší skupinku nebo budou tak nějak ač spolu tak proti sobě soupeřit, nakonec to stejně bude jen pro pár lidí, mezi kterými se to bude opakovaně vyměňovat ;)
        • přesně tak... já bych tam bral taky občas nějaký prvek náhody - že by se císařem mohl stát i úplný nýmand.

Bohužel pvp je stavěno tak, že bez členství v nějaké alianci bude naprosto nehratelné. Nic pro solo hráče - dost zvláštní, když TES byla vždy solo hra a nyní bude úplným opakem.
          • Nebo nějakou formu dědictví, jako že by císařem mohl být nějaký tvůj altík. Vychovávala by tě spousta rádců, poradců a chův a byl bys od prvního levelu zvyklý na to žít v přepychu. (loot pro všechny!)
  • Pete.palis
    A nerdi budou mít důvod házet venku ramenama *1*
    • Lawliet
      Nárameníky rovnou.
      • Pete.palis
        zkalený medovinou...
        • Lawliet
          Pochopil jsem to tak, že ocel jejich nárameníků bude kalená ve studené medovině. *15* Druhá verze je nicméně mnohem vtipnější. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit