Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na tomhle mě láka pohled z první osoby jinak nic moc nepředvedli...uvidíme
  • Jinými slovy uděláme tu hru i pro lamky, aby se jim nestalo, že se někde ve hře zaseknou, protože neumí hrát s postavou, kterou si na začátku vybrali. Žánr rpg zase jednou dostal na pr*el. Chce se mi blejt *11*
    • :D Takže podle teme RPG zase dostal na pr*el protože je tam systém kdy si hráč může udělat postavu podle vlastního stylu hraní :D
      • Ja bych to spis videl tak, ze ty budes moct vytrenovat uplne vsechno - ostatne, stejne jako u jejich singlu. Potiz je, ze tohle v MMO = zadny MMO. Proc bys mel hrat s lidma, kdyz si vsechno obstaras sam.
  • Zní to hezky, ale moc nevěřím, že by to mohlo dobře fungovat. V boji bude děsný zmatek, když všichni budou dělat všechna (příkladem je třeba Guild Wars 2); třeba z WoWka už známe, co uléčí nespecializovaný healer (paladin třeba) - na vyšších levelech je celkem k ničemu. A pak ještě by mě zajímalo, jak bude fungovat Dungeon Finder (pokud bude), když budou nejasné klasy. Celkem vzato si stejně myslím, že do skupinových PvE budou stejně nejžádanější čisté dps, healer i tank.
    Nakonec ta "smečkovitost" mobů - když si budu chtít zasólovat nějakou oblast, tak se vždycky budu muset vypořádat s většinou nepřátel, protože má být skupinový pull...no, neznám nic otravnějšího než neustále usmrcování tun slabších nepřátel.
    Snad to dopadne lépe a já jen maluju Deathwinga na zeď....
    • Nedívej se na TESO jako na WoW. Dívej se na to jako na TES online. Pokud si náhodou žádnou z her TES nikdy nehrál, podívej se na tuhle sérii. Stojí to za to. Cílem tvůrců určitě není vytvořit další WoW, ani další GW2.
  • Nevím proč řešíte funkčnost...fungovat ono to bude....o tom žádná, nicméně poslední fáze je lidský faktor...a lidi, jakože hráči, jsou ve svém základu blbci...ne všichni, ale silná většina, a pofrčí si radši svoje egomasturbačnídmg s tím, že ostatní to zvládnou, hráči jsou zdegenerovaní jednoúkolovýma mmočkama a když nastane problém, tak jde vše do kopru...natožpak když by jakože třeba museli zastoupit healera...takže buď to nakonec budou muset tvůrci předělat, aby vyhověli plačícím hráčům, a nebo se časem odfiltrují pitomci
    • naopak si myslím, že je dost hráču, kteří rádi hrajou heal a support...třeba v riftu jsme včera byli cela WF healeři za guardiany kdyby tam nešla změnit role tak by to byla asi docela sranda *2*
    • Bez pitomců bude málo hráčů. V mass pvp bude tato zvěřina chybět :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit