Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Číst něco o ESU na českých stránkách jinde, než na fansite: http://www.elderscrolls-online.cz/
    je blbost. V tomhle článku jsem našel tolik chyb, že i troll by se musel stydět za špatné info.
    • Kdyžtak je to ESO (či TESO) ty chytrolíne. Nauč se skloňovat, když tu někomu kážeš.

Redakce sleduje desítky až stovky her a ne jen jednu. Chyby se stát můžou, tak normálně upozorním, nebo sepíšu opravu a dám do fora. Hotovo.
    • sleepless
      Buď konkrétní, ať to můžeme opravit, nebo to budu považovat za dosti nevhodný způsob propagování vlastní fanstránky. Děkuju.
      • Pak bude možné se stejnou postavou hrát v upraveném/obtížnějším módu za jinou frakci. No a TESO nabídne ještě třetí, závěrečný mód, respektive část vaší cesty hrou, ve kterém pojedete za vámi zvolenou frakci a čekají vás obtížnější úkoly i souboje, než v předchozích dvou fázích.

Ziadne fazy, proste hrac vyexpi lvl 50 na uzemi svojej frakcie, a po dokonceni uzemia svojej frakcie si moze vybrat uzemie druhej alebo tretiej frakcie na splnenie, tie uz budu ale obtaznejsie a vsetky lokacie budu na lvl 50. Ta vasa tretie zaverecna faza bola v preview myslena ako zona poslednej, tretiej frakcie, ktora uz bude hraca odmenovat lepsim lootom.
        • sleepless
          Taktéž díky za upřesnění.
          • Dobrá, omlouvám se. Jsem už prostě jen alergický na věci, co píšou česká hráčská média.
            Všechny nedostatky už tu napsal Walltar, takže problém už není :-)
      • walltar
        Můj post ... tam je napsaná jedna věc ...

Bez ohledu na to, kterou ze dvou frakcí, co budou dostupné při spuštění ... btw tady máte chybu frakce budou tři. Aldmeri Dominion, Daggerfall Covenant a Ebonheart pact ..

Ale máte to s těma frakcema nějaké popletené ... gildy mágů a bojovníků nemají s frakcema nic společného sou to jenom dalši quest linky co má člověk k dispozici a pokud vím může dělat jak mágy (sbírání knížek) tak bojovníky (zavírání dark anchorů). Imho to je celkem zásadní chyba, kterou by bylo potřeba opravit.

Já sem to jenom tak rychle prolítnul ... takže jestli je tam toho víc nevím. Jinak jak to tady je s propagováním fanstránek? Pokud by to vadilo tak já s tím přestanu. A jinak Pel s tou fanstránkou nemá nic společného (já taky né) jsme jenom členové ...
        • sleepless
          S propagací fanstránek problém není, vůbec žádný. Jen bych byl rád, kdyby se lidé drželi tvého příkladu a když vidí, že je něco špatně, tak napsali, co konkrétně je špatně. Abychom to mohli opravit. Čili díky ti.
          • walltar
            Ok, není zač, já sem hlavně rád, že jste ochotní opravovat takové věci protože některé jiné CZ herní weby už napsali o ESO hodně volovin a když je někdo z nás upozornil tak se nic nestalo. Díky tomu je v CZ hodně pokřivéný názor na ESO ... jinak on se nám pelargius asi trošku utrhnul ze řetězu. My si příště líp přivážem. *1*
  • Na tuto MMO se tesim konecne budu mit moznost hrat na summerset isle za Altmery a dat co proto Emperiu :-)
    • walltar
      Summerset isles nebudou při startu hry přístupné ... počítá se s nima asi pro adventure zónu (Level 50+ mass PvE obsah)
      • Tak tim me naserou, proc to nedaj na Cyrodil kdyz vsechny 3 frakce nane utocej.
        • walltar
          Tak Cyrodiil je zase mass PvP obsah .. i když v něm bude nějaké PvE.
        • Co na ně nedají? PvE zónu? Protože to bude obrovská PvP zóna s quetama, dungeonama (kde budou na sebe útočit všechny tři alliance, no to bude maso). A navíc, mass PvE zón na lvl 50+ bude mnoho :-)
  • walltar
    Já sem z té poslední kupy zpráv celkem rozladěný. Bohužel vývojáři dali na kopu whinerů na fórech a ze hry dělají nějaký hybrid. Zaměřují se na zbytečnosti jako je 1st person pohled a od lelvu 50 si člověk bude moct prozkoumávat území ostatních ras se kterýma byl do levelu 50 nepřítel na život a na smrt. Ve hře bude asi celkem 4 povolání a i když mají být hodně customizovatelné tak se celkem bojím aby to nebylo málo. Imho čím víc to přibližují k SP TES tím z toho dělají horší MMO.

Jinak pokud máte zájem o nějaké další info tak je tu cz fanstránka .. http://elderscrolls-online.cz

Bez ohledu na to, kterou ze dvou frakcí, co budou dostupné při spuštění ... btw tady máte chybu frakce budou tři. Aldmeri Dominion, Daggerfall Covenant a Ebonheart pact ..

Ale máte to s těma frakcema nějaké popletené ... gildy mágů a bojovníků nemají s frakcema nic společného sou to jenom dalši quest linky co má člověk k dispozici a pokud vím může dělat jak mágy (sbírání knížek) tak bojovníky (zavírání dark anchorů). Imho to je celkem zásadní chyba, kterou by bylo potřeba opravit.
    • sleepless
      Máš pravdu, bylo to tam pomotané. Snad opraveno.
      • walltar
        Jinak sem tam nic nenašel ... co by bylo nějak špatně. Pokud by tam ještě něco bylo tak to ještě dám do diskuze. *3*
    • Pro vás možná zbytečnost, pro mě jedna z charakteristik série. Já nepotřebuji další WoW klon, já chci originální TES hru. Možnost se krýt štítem a pohled z první osoby je přesně to, co chci.
      • walltar
        Imho je to v MMO zbytečnost ... pokud hraješ ve skupině s ostatníma lidma tak tě stejně brzo vykopnou pkud budeš hrát v první osobě protože neuvidíš kolem sebe a v pvp dostaneš vyloženě náklep. Takže je to super možnost pro hráče co by chtěli tohle MMO hrás sólo (i když takové lidi nechápu) ale pro hráče, který se chce účastnit skupinového contentu je to prakticky k ničemu. Pokud si teda nenajde skupinu TES fanoušků, kteří všichni budou hrát v první osobě. Ale jinak už se těším na posty na fórech na téma 3rd person noobové mají výhodu nad 1st person profíky ... NERF 3rd person view! *1*
        • Zbytečnost to není. Pohled z vlastních očí je prostě něco navíc, něco, co mnozí určitě ocení. V pve a pvp ale většina lidí určitě bude používat pohled klaiský pro všechna ostatní MMORPG. Ale zbytečností bych to prostě nenazval. K TES to prostě patří a je dobře, že to bude i v TESO.
  • MrSanta
    Ajta, absence FPP byla jedna z věcí, na kterou jsem se chtěl vymlouvat, proč si hru nepořídit. Copak mi to děláte, vývojáři zatracení *1*.
    Jsem zvědavej, jakej převlek budu mít, abych nepozorovaně vniknul se svým dvoumetrovým orkem do tábora bosmerů *15*
  • aspon ze zkouseji prvni pohled.. skoda jen toho hnusnyho zpracovani
  • nekromant33
    First-person by potěšil, pokud je však na třetí osobu hra zaměřená od začátku vývoje tak mě to zas tolik nevadí. V singleplayerech TES totiž animace v třetí osobě občas vypadali dost k smíchu a bylo vidět že se autoři víc zaměřili na fp. K bojům, dává to smysl, že nebudou stejné jako ve skyrimu, to by pak hra byla spíš něco jako chivalry, těžko říct jak by to fungovalo v pve i pvp. Každopadně jestli nebude stealth lučištník plnohodnotná classa jako je v ostatních mmo zažitá mage nebo warrior nebo rogue, tak mě tam neuvidí.
    • Těžko říct jak by vypadalo PvP, kdyby to bylo 1st person asi jako Chivalry?
      Třeba... jako v Chivalry? Ktere funguje celkem dobře, ne?
      • sirWallace
        To funguje.. ale v malicke mapicce
    • Lučištník je snad plnohodnotná classa ve všech MMO, co jsem kdy hrál. Proč by tomu tady bylo jinak? *6*
      • nekromant33
        No mě de o tu specifickou kombinaci kterou hraju i v singlu tj. bosmer s lukem ve stealthu kterej projde celou hru aniz by si ho nekdo vsimnul, coz v mmo pude zreplikovat těžko. Máš buď rogua se stealthem zaměřenýho na dýky apod, nebo rangera/huntera s nějakým zvířetem. U většiny mmo máš autoattack a skilly. Teru jsem nehrál, takže nemám moc velkou představu o tom, jak to funguje tady třeba s range útokama, jestli míříš sám, nebo jestli je tam nějakej lock system a podobne.
        • walltar
          To nebude v ESO problém ... každé povolání může používat jakoukuliv zbraň a zbroj a každé povolání může používat stealth. Takže si vezmeš například nightbladea a k němu luk.

Autoatack taky nebude .. útočit se má levým tlačítkem myši plus budeš mít další ability na číslech. Míříš víceméně sám ... je tam softlock kvůli latenci takže pokud máš křížek nad targetem tak ho trefíš i když uhne.
        • V TESO by snad měly být classy stavěny jinak. Já sám nemám rád classy rozvržené tak, jak je tomu ve většině MMO a jak to tu popisuješ - tj. stealth rogue, který má většinou dýky, pistole apod. a hunter/ranger/archer, který sebou tahá zvíře. Údajně bude mít hráč více možností, jak si sám postaví classu.

Hráč by měl mířit sám - pokud to tak bude, je pro mě stejná classa, jakou si chceš zvolit ty, jasnou volbou. Jen budu mít dunmera. *3*
  • Vizuálně to nevypadá jako Elder Scrolls.
    Herní mechanismy budou odlišné od Elder Scrolls.
    Prostě raději zkopírují, jak to je všude jinde, natvrdo klon - classy, pvp, pve, frakce a máme tu další datadisk WoW... teda další nové a unikátní AAA MMORPG.
    • Zcela s tím souhlasím a lidi, co ti dávají mínus jsou vygumovené omezené závislé zmetky.
    • nekromant33
      Tak odlišit se to snad může jen právě v combatu, craftění a levelování. PVP těžko říct, jak tam vymyslet něco objevnýho. Ve wowku není nic moc, jsou tam spíš klasický multiplayerový módy jako ctf, domination apod. Nevím třeba jak bylo jiný ve warhammeru, ve kterým se pvp svýho času celkem chválilo. A PVE, snad jen že by tam v klasickejch raidech a dungeonech byly nějaký puzzly.
      • Co se tyče PvP, implementovat MOBA system ktery je extremne popularni, to je ani nenapadne. Zkoušels SMITE? Jeste sem to nehral, ale vypada to celkem zajimave. Celkem by to zabilo dve mouchy, PvP i PvE.

Řekl bych že na endgame kontentu většinou vyhoří všechny MMO.
        Nejen že se jim lidi rychle prokoušou, ale hlavně začne byt velmi rychle nudne.
        MOBA system je očividně velmi chytlavy, že lidi hrajou jednu mapu pořad dokola několik let.
        Ty velke studia jakoby neměly žadne napady, možna nas jednou zachrani nejake INDIE MMO.
        • nekromant33
          Hral, docela me to i bavilo, je to samozrejme zajimavej napad udelat to takhle. Mimochodem, myslim ze jsem nekde cetl o planech udelat prave moba battleground do wowka, takze...
    • Najdi si někde, co znamená slovo klon. TESO určitě klonem třeba toho WoW v žádném případě nebude. Bude se (bohužel) nejspíše daleko více podobat Guild Wars 2.

Samozřejmě nějaké hodně inovativní MMO to nebude, to už je teď více než jasné.
  • jindra.veliky
    to by nepomohl anio firts pen*s pohled *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit