Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odpovídající review:
    https://www.youtube.com/watch?v=ipqGcC-qcMk&list=UU7mFkx1Um4KJZKkUHsSV1uA
  • To je neskutecne. Tolik dobrovolnych hlupaku,co si o sobe mysli ze jsou vtipni-tomu se tady rika troling.
    Nepamatuji se ze by nejaka hra vyvolala takovy hate. Nevim jestli to vypovida o ubohosti zdejsich ctenaru(tomu neverim-spise tu pod nekolika nicky spamuji dva,tri nerdi),nebo jestli proste hloupnou vsichni ti mladi,odkojeni facebookem a internetem,co uz ani nevi jak to vypada venku.
    V kazdem pripade je to na zvraceni a stalo by za to se zamyslet nad moderatorem a klidne banovat,banovat.
    • Za co banovat? Za to že tu lidi svobodně a docela ještě slušně argumentují proti nějaké hře, která se zjevně moc nepovedla? Málokterá hra vyvolává tolik nevole právě proto, že tahle hra byla mnoha fanoušky tolik očekávaná a ona se tolik nepovedla. Zároveň je tu poměrně dost lidí, kteří argumentují velmi hloupě ve prospěch téhle hry, což mnohé samozřejmě může podráždit.

      Celý tvůj příspěvek působí poněkud impotentně co do intelektuálního obsahu. Dalo by se to napsat i ostřeji, ale nemá smysl se zabývat slaboduchými projevy... *3*
      • Zajimave,protoze jedine hloupe argumentace jsou tu v neprospech hry. Az na cestne vyjimky je zdejsi hate zalozen na polopravdach,lzich a nadavkach na kazdeho ,kdo ani netvrdi ze ho hra bavi,ale snazi se ty lzi vyvratit ,je poukazovano jako na fanboye.
        Tezko ale neco vysvetlovat tobe,jehoz tretina prispevku je pokus u urazeni. Nebo s temi slaboduchymi projevy mtslus sebe?
        • Vyjmenuj tu 3 lži, které se tvrdí o ESO.
  • Zajimalo by me, kolik z tech fanboyu ( rozumej vsichni co si tu hru koupili ) ji jeste hraje a bavi je.
    • v tehle tve haterine je neco homosexualniho...
      • říká se, že homosexuál vždy pozná homosexuála.. *3*
        • Takze ty jsi to u xana poznal hned? Prosim ale piste si pres pm!
        • Teď jsi mu to nandal ;-)
  • Za me o bod min, protoze ta hra je naopak silne prumerna a ten tezkej prumer ji kouka z oci i couha z bot uplne vsude ... (a to pro fanousky) ... pro ostatni spis o dva, protoze se hra potyka s mnoha technickymi nedostatky (coz autor asi "prehlid").

    Kdyby to vydali jako singl s moznosti prizvat partaka ... a pripadne si zapvckovat v arene ... za cenu jedny standardni hry ... tak se da rict ze dobry. Jinak .. s modelem plat a plat ... cekam ze tak nekdy v srpnu ohlasej f2p.

    Apropos, prave ten kdo tamriel dobre zna bude zcela zhrozen tim, ze ta hra krom prostredi nema s tamrielem a jeho historii zhola nic spolecnyho. Cely konflikt byl zcela umele naroubovan do hry jen a kvuli tomu aby byl nejaky "duvod", proc by se meli hraci rezat mezi sebou.
  • ja už to tady vickrat psal ale hodil by se článek o tom jake mmo jsou vubec na trhu, jak si vedou, kolik maji hráču a pod. a taky co se na nas chysta. ja bych rad neco zkusil ale nemam prehled a to by pomohlo vic lidem.
    treba jsou nejake hry ktere maji malo počatnou ale fungujíci komunitu, jsou kvalitní ale moc se o nich neví
    • čísla o prodejích zvláště MMO se moc nezveřejňují.. čekal bych leda v podstatě zfalšovaná čísla.
  • gw2 bylo docela dobre inovativni mmo a za to jim patri velke uznani. proč jsem to ja prestal hrát - spousta bugu v dungeonech a klasicka detinska komunita ktera ty bugy exploitovala, resp. ani dungy nechteli delat pry byli moc hardcore, system world bossu eventu skvely - neco podobneho ma i wowko, jen to prevedeni bylo mizerne. no a nakonec pvp - nejsem za to aby hráči v mmo meli neco zadarmo a aby kazdy mel v pvp stejnej level.
    kdyby tam nebyli tyhle chyby hral bych to mozna doted
    • no co jsem tim chctel rict, je tady trh 11 milionu hráču kteri by radi zakotvili v kvalitnim mmo tak proč nikdo s nicim neprijde *8* všechny ingredience na namichani dobre hratelnosti zname, jejich pomer je uz trochu alchymie, k tomu kvalitne remeslne provedene a hráči vam utrhaji ruky
  • tady je podle me super recenze, ten typ tam nahrál 80+ hodin a vi o cem mluví

    https://www.youtube.com/watch?v=uAYyJ9Ba52o

    nejaky povrchní povídání po 10h odpařenejch je fakt irelevantní u tyhle hry
    • Strašná recenze. Spousta řečí, žádné ukázky. Ale aspoň je vidět způsob uvažování fanboyů. ;) Naprosto tragické. Velice trapná nic neříkající "recenze" ti příjde super, jakožto ti nejspíše příjde super TESO. Jde vidět, jak mohou být lidé odlišní. Jedni volí komunisty, druzí radikální pravici. Holt lidé vidí svět kolem zcela odlišně. Já vidím brak, ty kvalitu. Nikdo nemá pravdu, protože poznat obecnou pravdu je nejspíše nad mé i tvé schopnosti.

      Angry Joe a další recenzenti obrázek po obrázku ukázali chyby ve hře. Tenhle jen mele a mele a mele a nedokazuje, že ti ostatní nemají pravdu. Stejně tak vy fanboyové jen melete a melete a nereagujete na fakta k chybám ve hře. Copy paste svět? U vás nádherný svět - že by vada zraku? Opakující se hlasy u NPC - u vás skvělý dabing (ten mimochodem vůbec nesahá ani po kolena dabingu SWTOR). Drahá hra s nemorálním obchodním modelem - u vás skvělý obchodní model nehledě na to, že úplná hra stojí 2000 Kč i více + měsíční poplatky. Žádný "wow" efekt - nereagujete. Stupidní AI - u vás skvelé AI (proboha, běžte si zahrát Guild Wars 2 a uvidíte dynamická NPC a ne ubohé stojící lemry). Nezajímavý loot, špatné animace, místy tragický level desing atd. atd. atd.

      Stejně jako se budu navždy rozčilovat, že někdo volí komunisty, stejně tak se budu rozčilovat, že někdo podporuje nekvalitní MMO, čímž pomáhá takovým MMO žít a hlavně tím podporují autory, které já považuju za neschopné stvořit kvalitní MMO ze světa TES. Ta hra měla být daleko lepší a vy jste příčinou, proč taková není a proč je to brak. Je to vaše chyba...
      • Jojo, ESO je vykrádačka jak prase. MMOčka sem nějakou dobu nehrál (2-3 roky cca) a na ESO sem se těšil (bo na Oblivion a Skyrim sem si čas našel). Po měsíci hraní sem se na hru se spíše negativními dojmy vykašlal a jal jsem se nainstalovat (poprvé v životě) GW2. Na každým kroku v GW2 vidím mechaniky, který jsou použité v ESO a u všech mi přijde GW2 lepší. Týpek hore vypisuje detaily přímo ke hře (ne design, ale crafting, bitky, levelování..) a je fakt, že všechny tyhle věci jsou v ESO totálně nedotažený. Prostě tupci v Zenimax vzali věci z jiných her, hlavně z GW2, hodili to do kabátu Skyrimu/Oblivionu, tyhle věci vyvinuli tak z 60-70 procent a hurá, jali se to vydat. Vývoj prý stál asi 200-300 mega v dolarech, zatím to podle odhadů koupilo něco přes mega lidí, takže se jim investice nevrátila ani ze čtvrtiny. Sem zvědav, co bude dál.. Ale docela bych rád viděl ofiko prodeje. zatím jsem viděl jen odkazy na US steamy a odhady poměru koupě krabice/e-shop.
        Jediný, v čem si myslím, že je ESO lepší, je design/grafika. Já ty cartoon blbosti pro šikmovočky prostě nemám rád.
        A k článku: Opravdu, ale opravdu nechápu, co je za výhodu, že templář lítá po světě s ohnivou hůlkou a nebo s lukem!!! Kua, když už dám do hry nějaký classy, tak to dělám kvůli RPG, ne že zabiju celou hru tím, že systém class zabiju možností kombinace kterýhokoli weapon-tree na kteroukoliv postavu. A to se nebavím o kombinaci High-elf templar :D To je prostě prasárna.
    • sorry ale je to jednostranně zaměřené video. mám v té hře s betou odehráno určitě 80 hodin taky, spíš víc a nechci přehánět ale mnohem víc. ani jako F2P bych tomu nedal víc jak 5/10, ta hra nemá nic, co by stálo za to. Questy, animace, soubojový systém, craft systém, nic v té hře není originální, vše je kopie něčeho existujícího, ale navíc nedotaženo do konce. Kopie samotná by nevadila, ale ta nedotaženost, odfláknutí, to mi vadí. Dostává mě jak tam říká ve 3:35 že tato hra vypadá fantasticky.....to je tak výrazný nesmysl!!! Stačí si dát ultra detaily a podívat se zblízka na textury čehokoliv ve hře. Vše je rozmazané, rozblemcané tohle v dnešní době označit za fantastické chce hodně slepý oči nebo velký obnos peněz od zadavatele videa. Na druhou stranu ho chápu, je to fanda, zamilovaný do té hry a z toho plyne zaslepenost. Já vystřízlivěl taky docela za dlouho, až v open betě, kdy jsem naivně čekal že aspoň ten poslední měsíc něco změněj a ono ne. Už jsem asi starý a moc kritický k tak odfláknutým hrám.....
      • nevim esi ste to dokoukali, on tam tu hru i kritizuje... celkove z ni taky nejsem extra nadsenej, proto sem si jí nekoupil... do větsich debat se radsi poustet nebudem, tvuj nazor chapu a akceptuju.. super recenze je na kanalu "Worth to buy it?" nebo tak něco, tam řiká že to cenu kupovat nemá, což by Vás tu mohlo zajímat víc :) A s vetsinou toho co rika souhlasim... btw oznacil me tu hned nekdo zas za fanboye? :D
  • řečnická otázka:

    Jaký byste dali hře hodnocení, kdyby v tomhle stavu byla f2p?

    Já minimálně 8/10, mě ta beta fakt bavila prostě a líbila se mi... ale nechce se mi zato fakt platit takovydle prachy + nesnášim měsíční poplatky ze standardních duvodu jakože to člověka furt nutí před tim sedet + kdyz nemá čas má pocit že vyhazuje prachy atd.
    • U me model nijak hodnoceni nemeni - 5/6 z 10 (6ku pro fanousky). Protoze je to prumerna gameska ... cela cpy&paste ... a je to na ni videt. Videl sem posledni dobou par malych projektu, a ty byly po herni strance u par levelu jinde - dobry a dotazeny napady ... tohle je takovy prezvejkavani slamy kterou predtim vys... kra…va.

      To nic nemeni na tom, ze jako f2p (mozna ze i za jednorazovej peniz) bych s ni mozna par hodin vyplnil ... ale platit mesicne za to nehodlam.
    • 4-5/10
    • 5/10 nyní, 7/10 kdyby byla F2P a věřím, že by se během měsíců a možná let posunula na 8/10. Pokud by to byl rozumný F2P model, dalo by se hodně chyb přehlédnout. Ale já osobně nevěřím, že vymyslí dobrý F2P model. Ukázali, že myslí odporně (viz imperiální edice a ohýbání lore jen kvůli zisku).

      Od P2P člověk čeká více kvality. Guild Wars 2 mě stála dohromady 899 Kč a byla podle mě o dost lepší jak TESO.

      LOTRO bych na začátku hraní hodnotil 6/10, po delší době a s dobrými změnami 7/10, jako F2P 8/10. Age of Conan na začátku 8/10, po delší době 7/10. Taky F2P. GW2 na začátku 8/10, po delší době 6/10, po revampu 7/10. SWTOR na začátku 6/10, dnes 7/10.
  • No takze dalsi obycejna tuctovka, ktera za par mesicu bude f2p a nenabizi zhola nic inovativniho nic vlastniho jen vykrade obsahy jinych her a jeste k tomu za to chteji tucne zaplatit ??? A tento nesmysl dostane 7/10 ??? 7 je prilis 4,5/10 vystihuje presne co je to ptakovinu ...

    Skoda ze jim penize zatemnily mozky a nezustali u singl-her, ktere jim sly daleko lepe.
  • Lidi neblbněte ještě nám chudák huhi dostane infarkt *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit