-
Odpovídající review:
https://www.youtube.com/watch?v=ipqGcC-qcMk&list=UU7mFkx1Um4KJZKkUHsSV1uA -
Vyjmenuj tu 3 lži, které se tvrdí o ESO.
-
Takze ty jsi to u xana poznal hned? Prosim ale piste si pres pm!
-
Zajimave,protoze jedine hloupe argumentace jsou tu v neprospech hry. Az na cestne vyjimky je zdejsi hate zalozen na polopravdach,lzich a nadavkach na kazdeho ,kdo ani netvrdi ze ho hra bavi,ale snazi se ty lzi vyvratit ,je poukazovano jako na fanboye.
Tezko ale neco vysvetlovat tobe,jehoz tretina prispevku je pokus u urazeni. Nebo s temi slaboduchymi projevy mtslus sebe? -
Teď jsi mu to nandal ;-)
-
čísla o prodejích zvláště MMO se moc nezveřejňují.. čekal bych leda v podstatě zfalšovaná čísla.
-
říká se, že homosexuál vždy pozná homosexuála.. *3*
-
Za co banovat? Za to že tu lidi svobodně a docela ještě slušně argumentují proti nějaké hře, která se zjevně moc nepovedla? Málokterá hra vyvolává tolik nevole právě proto, že tahle hra byla mnoha fanoušky tolik očekávaná a ona se tolik nepovedla. Zároveň je tu poměrně dost lidí, kteří argumentují velmi hloupě ve prospěch téhle hry, což mnohé samozřejmě může podráždit.
Celý tvůj příspěvek působí poněkud impotentně co do intelektuálního obsahu. Dalo by se to napsat i ostřeji, ale nemá smysl se zabývat slaboduchými projevy... *3* -
To je neskutecne. Tolik dobrovolnych hlupaku,co si o sobe mysli ze jsou vtipni-tomu se tady rika troling.
Nepamatuji se ze by nejaka hra vyvolala takovy hate. Nevim jestli to vypovida o ubohosti zdejsich ctenaru(tomu neverim-spise tu pod nekolika nicky spamuji dva,tri nerdi),nebo jestli proste hloupnou vsichni ti mladi,odkojeni facebookem a internetem,co uz ani nevi jak to vypada venku.
V kazdem pripade je to na zvraceni a stalo by za to se zamyslet nad moderatorem a klidne banovat,banovat. -
v tehle tve haterine je neco homosexualniho...
-
nevim esi ste to dokoukali, on tam tu hru i kritizuje... celkove z ni taky nejsem extra nadsenej, proto sem si jí nekoupil... do větsich debat se radsi poustet nebudem, tvuj nazor chapu a akceptuju.. super recenze je na kanalu "Worth to buy it?" nebo tak něco, tam řiká že to cenu kupovat nemá, což by Vás tu mohlo zajímat víc :) A s vetsinou toho co rika souhlasim... btw oznacil me tu hned nekdo zas za fanboye? :D
-
Zajimalo by me, kolik z tech fanboyu ( rozumej vsichni co si tu hru koupili ) ji jeste hraje a bavi je.
-
Sak to neni MMO ale singl, to je treba si uvedomit. On by technicky nevadil ten volnej vyvoj. Kdybys tomu nastavil nejakej cap. Jenze to by vedlo k tomu, ze by spousta hracu mela postavu ktera umi vsechno ... a nic poradne.
-
Mrveni her ve jmenu "ochran" je typickym projevem neschopnosti autoru ... proste klasika.
-
Hele ale vsimi si, ze tyhle kraviny jsou v naprosty vetsine games ... z vlka ti vypadne platova zbroj .. mec ... a hromadka penez. Asi se tim vlci bezne zivej ...
Taky bych cekal nejakou dospelou gamesku, kde zvire muzu stahnout a nemusim se to nejdriv naucit, ale kdyz to neumim, tak vetsinu veci znicim/znehodnotim ... presto ziskam pocitam nejakou kuzi, zuby, drapy ... vnitrnosti ... a ty lze nejak pouzit/zpracovat/... a neni to jen trash na naplneni inventare.
A kdyz pudu lovit neco vzacnyho ... tak si sebou musim vzit schopnyho lovce, kterej ty veci umi stahnout a neznici je ... trebas draci srdce ... ze kteryho mi pak alchymista za nejaky $$$ vyrobi cojavim lektvar ... nebo draci supiny na brneni ...
Aukce ve hre bejt nemusi ... teda ne v podobe klikani v tabulkach, ale melo by to byt poreseno v podobe trzist ... s tim, ze samo ve vsi prodas za min nez ve mestech ... a ve mestech sezenes vzacenjsi ingredience/komponenty ... a idealne jeste poreseny tak ... ze "slzy ledu" jsou k mani jen daleko v horach na severu ... "onivy pisek" prozmenu v jiznich poustich => mas duvod nekam cestovat, logicky ty veci muzou byt nekde zcela bezny a temer bezcenny a jinde velice vzacny a tudiz drahy. -
U me model nijak hodnoceni nemeni - 5/6 z 10 (6ku pro fanousky). Protoze je to prumerna gameska ... cela cpy&paste ... a je to na ni videt. Videl sem posledni dobou par malych projektu, a ty byly po herni strance u par levelu jinde - dobry a dotazeny napady ... tohle je takovy prezvejkavani slamy kterou predtim vys... kra…va.
To nic nemeni na tom, ze jako f2p (mozna ze i za jednorazovej peniz) bych s ni mozna par hodin vyplnil ... ale platit mesicne za to nehodlam. -
Za me o bod min, protoze ta hra je naopak silne prumerna a ten tezkej prumer ji kouka z oci i couha z bot uplne vsude ... (a to pro fanousky) ... pro ostatni spis o dva, protoze se hra potyka s mnoha technickymi nedostatky (coz autor asi "prehlid").
Kdyby to vydali jako singl s moznosti prizvat partaka ... a pripadne si zapvckovat v arene ... za cenu jedny standardni hry ... tak se da rict ze dobry. Jinak .. s modelem plat a plat ... cekam ze tak nekdy v srpnu ohlasej f2p.
Apropos, prave ten kdo tamriel dobre zna bude zcela zhrozen tim, ze ta hra krom prostredi nema s tamrielem a jeho historii zhola nic spolecnyho. Cely konflikt byl zcela umele naroubovan do hry jen a kvuli tomu aby byl nejaky "duvod", proc by se meli hraci rezat mezi sebou. -
Podle mě je příspěvek Bilba dvojsmyslný - totiž že z bosse ti padne 2g a kůň stojí 17k. Nepoměr cen je jedna z dalších věcí - najdeš fialovou hlavu z železa, prodáš za 30 a najdeš bílej klacek bez magických schopností a vendor vykoupí za 50 - to je druhý význam jeho sdělení a tedy něco jiného než to, že můžeš mít na 1. levelu 10k nebo 100k. Zase se tu poněkolikáté odkážů na GW2, kde tyhle věci a ekonomika i z aukcema mi přijdou jako vybalancovaný. Ne, že někdo najde nějakej design kus papíru na 1. lvlu a prodá ho 2 tisíce.
-
Looty v ESO jsou na tom asi tak, že to co padá z mobů, si v 99-ti procentech případech ukraftíš tím, že "trash" hodíš na deconstruct a urobíš si sám. Nebudu ti nadávat do fanboyů, ale lidi jako ty by si měli uvědomit, že volnost rozvoje postavy ve skillech a craftu v singlovkách TES měla své opodstatnění, protože tvořila charakter hry. Přenesení tohoto modelu do MMORPG, tedy ESO, jen zabíjí podstatu mulitplayeru a roleplayingu jako takového, protože to zabíjí socializaci.
Pokud všichni umí všechno (a v ESO už tak tomu je ve většine top level playerů), tak se totálně vytrácí obchod, komunikace mezi hráči je jen na bázi 1 zone-chatu(trade guildy rozebírat radši ani nebudu).
Proč si jako myslíš, že všechny ostatní MMORPG (ty, který sem hrál já, a bylo jich už asi 5), mají omezený počet craftskillů na 2, výjimečně na 3 ? Jediný, na co v ESO potřebuješ "kámoše", je deconstruct glyphů. A schválně nebudu říkat, že dýk a ostatních, protože já jsem třeba nejel tailoring a ve finále bez jedinýho utracenýho skillpointu do tailoringu jsem měl tenhle craft na stejné úrovni(asi 45 tailoring lvl jako VR6) jen tím, že jsem pravidelně batoh neprodal u vendora, ale hodil na deconstruct. Peněz mi líto nebylo, bo od 40. levelu jsem měl vždy 75k+, který sem neměl za co utratit (občas jsem utratil 2k za nějakej covenant part a tím jsem se zase mohl vykašlat na celej Blacksmithing, bo jsem si jen vylepšíl dmg zbraně nebo armor o 2-3 procenta upgradem na lepší "barvu" - a to je zase na další téma. Takhle prostě se můžu zamotat do kterékoliv oblasti ESO a najdu na tom obrovské nevýhody, nedodělky a zprasky, kterých se vývojáři v jiným MMOčkách vyvarovali. -
ja už to tady vickrat psal ale hodil by se článek o tom jake mmo jsou vubec na trhu, jak si vedou, kolik maji hráču a pod. a taky co se na nas chysta. ja bych rad neco zkusil ale nemam prehled a to by pomohlo vic lidem.
treba jsou nejake hry ktere maji malo počatnou ale fungujíci komunitu, jsou kvalitní ale moc se o nich neví