-
Mně příjde loot v LOTRO zajímavý + loot v LOTRO prošel změnami. Nevím tedy, kdy si to hrál naposledy, ale mně kolikrát spadnou opravdu zajímavé použitelné věci.
Tvůj odpor k trash lootu chápu. Řada hráčů to nemá rádo - já to rád mám. V LOTRO k tomuhle přibyly nové funkce, kdy trash loot už tolik nepřekáží a kdy je použitelný (právě na ty tasky například).
Já LOTRO považuju komunitou a týmem vývojářů za malé MMO. Jistě se mohu plést. Podle mě to není příliš hrané MMO, což je škoda, protože má něco do sebe. Jen ten rozjezd je fakt pomalý a řadu hráčů odradí.
Já bych u ESO chtěl loot jako ve Skyrimu, případně předchozích moderních dílech. -
Ty jsi dneska jedl vtipnou kasi, ze? Ale porad zadny argument, snaz se vic.
-
Angry joe všechno, co tam uvedl, dokládal videem. Jasně ukázal stav hry. Je mi jasný, že jako věřící člověk (věřící v ESO a jeho dokonalou podstatu) názor nezměníš, takže tě ani nebudu přesvědčovat o opaku. Když se ti hra líbí, klidně si jí hraj. Podle mě nemáš vkus, ale to je jen můj názor.
-
To je podle mě blbost, ačkoli se samozřejmě mohu plést. Měl jsem tu představu, že proti botům se MMO chrání jinak. Každopádně mi příjde škoda přespříliš zjednodušit loot jen kvůli možnosti, že bude někdo podvádět pomocí botů.
-
Ono se da proti hlouposti nejak argumentovat? Ale jsem rad ze jsi me poslechl a vygooglil jsi si dalsi vetu aby jsi vubec mohl odpovedet. Mozna ti ted stouplo iq o 0.0000001 *7*
Ale vis co,dam ti sanci,protoze je zrovna v hokeji prestavka. Kdyz najdes jeden jediny muj prispevek kde chvalim(doufam ze to slovo dokazes pochopit) ESO( a ne jen nejake jednotlive prvky), uznam ze jsem fanaticky fanousek teto hry. -
Argument nula, hlavne ze sis klikl na nelibi. *4*
-
*6* nuda. Porad dokola omilate jednu vetu. Pouzijte google a zkuste si pomoci prekladace slozit i nejakou jinou.
-
Huhi a jeho kydy jsou snuska nesmyslu od fanboje, co si nikdy nepripusti ze jeho hra ma nejaky nedostatky. *14*
-
A ze vas porad bavi ty vole hejtovat :D demence fakt :D Trollda porad to same dokola tlacahm who the hell cares?
-
AnrgyjoeAnrgyjoeAnrgyjoeAnrgyjoeAnrgyjoeAnrgyjoeAnrgyjoeAnrgyjoeAnrgyjoeAnrgyjoe. Ty vole zalez Vaginsi prosim...
-
Zetko a jeho LOTROvske fanboyovstvi. STAHP please!
-
ved prave , z banditov nie je problem aj celkom dobry set dropnut ..
-
Housing je potvrzeny. Otazkou je kdy.
-
ESO nema spatny loot. Jen nema tolik odpadu v lootu jako jine hry.
Angry Joe a jeho video je snuska nesmyslu od cloveka ktery hru hral tak 2 hodinky a divim se ze ho porad nekdo cituje. -
V LOTRU padalo tolik hovadin z mobu,ze to bylo hodne otravne. V ESU padaji normalni itemy a je pri trose stesti se muzete dockat i rare lootu(i kdyz ty tvrdis ze zadny nepada-to neni pravda). Nevim proc te tak rozciluje 1-5 zlataku v lootu,kdyz v zrovna v LOTRU ti vypadnou nepouzitelne 1-3 nesmysly,ktere musis prodat aby jsi mel penize. Nebo ti z trola vypadne 158 stribrnych. To ti prijde normalni? (kdyz uz se ohanis tim LOTREM) V ESU prodavas itemy a fakt ze nepada trash loot povazuji naopak za velke,opravdu velke plus tehle hry.
Loot z truhel- s tim s tebou souhlasim. Ze zacatku je to zabavne,ale casem chybi nejaky ten moment prekvapeni. Chybi tam nejaky zajimavy loot jako recepty,rare recepty(casem treba housing itemy),nebo proc tam treba neni aspon mala sance na racial motifs? Proc tam nemuzou byt treba vetsi mnozstvi crafting surovin? Moznosti je hodne.
btw LOTRO byla druha ve sve dobe v Evrope druha nehranejsi hra po WoW,tak z ni nedelej nejakeho trpaslika. -
Mně se Conan líbil ze všech MMO nejvíc, protože to není dětinská omalovánka, ale krásně propracovaný fantasy svět. A herní systém po všech těch patchích a updatech je podle mě taky super.
TSW jsem zkoušel, ale nepochopil jsem vývoj postavy - i když jsem se to snažil nastudovat.
Od TESO jsem si sliboval právě tu trochu dospělejší grafiku, než má 90% MMO. S koupí pořád váhám. -
V diskuzi o recenzi Anry Joea někdo psal, že špatný loot z nestvůr je formou ochrany proti botům, kteří farmí moby pořád dokola.
Je to možné vysvětlení "špatného" lootu? O botech nevím nic, tak to nedokážu posoudit. -
Angry Joe dal PvP 7/10 a celkově 5/10, tah hra si ale zaslouží mnohem horší hodnocení....
-
Přesně, jenže Krvavý Patejl by z něj rotačákem udělal nejdřív něco, co se dá nazvat jen jako s*ačky do široka a možná až pak by řekl huhl :-)
-
Endor.cz - nejlepší shard pro UO už mnoho a mnoho let