-
Tak s tou UO by me to taky zajimalo. Jedine ceskej co me napada tak endor.cz. Jinak paradni videjko noveho dungu na endoru. https://www.youtube.com/watch?v=FiEbLVdeSRE
-
spis cekal, ze kdyz uz to trvalo skoro dva mesice, tak ze games prijde s nejakou hloubkovou recenzi a ono se z toho nakonec vylouplo drdo-genericke neco, co by sedelo temer na kazdou onlinovku.
-
Sorry ale než GW2 to raději i to zmršený wowko a nebo GW1 který za něco alespoň stálo. Nechápu jak to někdo můžete hrát a jsem rád že si to nenašlo takovou základnu hráčů jak si mysleli všichni že to bude mít (i já protože z těch slibů jsem byl udělanej i já).
-
Bohužel jo *13* *13* *13*
-
Podle toho co tu píšeš všude nechápeš asi víc věcí ....
-
nepotřebuju nastudovat vyznam základního slova *8* i když je dost možný že pro člověka co studuje eng ve čtvrté třídě a je rád že si přeloží se slovníkem jednoduchou větu to může být pokroková nauka *2*
-
mužete si tam koupit i vlastní dum?
-
Já tu hru nehrál a ani to neplánuju ale dobře se bavím díky *1*
-
to neni zadny problem, na lvl 20 mas 50k goldu
-
já mám rád všechny magory, díky bohu za ně
-
ok tak to jo, ja samo taky nemoh z tý grafiky, voda ( i kdyz já nemel ty shadery co to potrebovalo..), východ/západ slunce atd., to tak proste bylo, i sem kuli tomu upgradnul kompa :D Vim ze sem mel AMD Duron a za klacek to upgradnul na jednou tolik MHz, myslim z 650 na 1300 :D a pridalo mi to asi 2 FPS takže to šlo misto 15 na 17 v balmoře nebo tak něco...
No ok, do morrowindu se navazet nebudu, mel neco do sebe a bylo to posledni TES co sem dohrál... jen to radsi nesrovnávat s mejma zážitkama z Daggerfallu, to bylo nejvic co sem pred monitorem kdy zazil... neskutečný no :X -
gratuluju hovňousi, jsi opravdu šikula, napiš číslo uctu, za tohle ti proste nějaká vejplata náleží, a ne že ne
-
to sice jo ale je to fakt detail a neni to tak zly jak to vypada, ja mel v bete 1k gold asi na 10lvl a to sem hodne utracel za rozsireni invu a skladu v bance atd... na kone vydelas za par tejdnu hrani, ale i driv, kdyz po tom pudes...
Nevidim problem v tom, ze ve hre, kerou bys mel hrat minimalne hooodne mesicu spis roky, si na hodne dobrou vec vydelavas tejdny,,,, zas tak causual fakt nejsem. Ty problemy hry sou uplne nekde jinde,, -
Doporučení pro redakci. Mezi zakázaná slova přidejte následující: "fanboy, troll, hardcore, casual, hater". Děkuji mnohokrát. Už se mi z toho newspeaku dělá vyrážka.
EDIT: když už jsem tady, nemá někdo z vás přehled o nějakém zajímavém funkčním shardu pro UO, na kterém dnes stojí za to hrát? Ať už český anebo zahraniční. -
Pod to se podepisuji. Doposud nepřekonatelná záležitost. A jedna z mála her, kde když člověk chtěl doopravdy hrát role-play, tak skutečně hrál role-play. Jednu dobu to pro mne byl takový "druhý" život.
-
Buď trollíš, anebo máš vážné psychické problémy(možná i obojí)..
-
Jsem fanboy Svitků. Už od Daggerfallu.
Měl jsem možnost se účastnit uzavřené Bety tak jsem jí využil. -
Nejlepší je že v každym emzákovy najdete 1 gold a v dropu z bose najdete 2 goldy, pak si chcete koupit koně a chtěj za něj 17k goldů....
-
To jsi opravdu takovy trotl, ze nerozumis slovensky, nebo ze sebe de*ila delas schvalne?
-
prelozi mi to nekdo? co ten maďar napsal? jiste me uraži že jo? *10*