-
Joe a jeho recezia je uplne top :D
-
Sragora - přesně jak jsem předvidal, zatímco do mě sili zfanatizovani priznivci infantilniho loru tes.
-
Asi čekal, že recenze bude týden před oficiálním vydáním hry *1*
-
Tohle snad ani nemá smysl komentovat, protože tahle osoba by stejně nepochopila proč tomu tak je. Ale alespoň sem se zasmál jeho hlouposti. :-)
-
Veskoslavovy alespoň nezpůsobují rakovinu.
-
No popravdě si teda myslim že Angry Joe to zrecenzoval daleko lépe a i jeho ohodnocení sedí víc... A to sice 5/10....
-
Nechovej se jako dem3nt *7*
-
Nikto ti to nekáže :) chápem, že Česi narodení po roku 1993 ju nemusia ovládať. No prirovnávať ju k Maďarčine len dokazuje tvoju pribrzdenosť ;)
-
Tak, tak ;) neudelá...
-
a zas ja ti vubec nerozumim ja to luštit nebudu
-
To jste teprve teď vydali recenzi na T.E.S.O. Velmi rychlá reakce :D Ta hra vyšla 4.4. 2014, no alespoň jste to stihli letos.
-
Čo to trepeš, aká maďarčina ??? Ja som slovák ty blb.
-
Hral jsem arenu a hral jsem i daggerfall. Tenkrat jsem to nedohral, diky nekterym bugum, jako ze jich treba diky generovani bylo v daggerfallu spousta, ale to neznamena, ze by me to i tak neposkytlo spousta zabavy, ktera proste nikde jinde tohoto razu a tak velkeho sveta proste nebyla.
Uzival jsem si questy od mage guild nebo fighter guild, byl jsem rad za kazdy postup a uzival si kazde vylepseni ve hre. Pri prichodu morrowindu jsem byl unesen nadhernou grafikou, voda v te dobe uzasna a ty zapady a vychody slunce naprosto dokonale. -
ty vole čoboláku jdi nekam kdo to ma luštit tu maďarštinu takova hatlanina to tam v maďarsku nemate vlastni stranky to musiš sem chodit
-
do dalších sem šel už jinak, než že bych kupoval krabici, díky bohu... magie byla super, na low lvl sem si naenchantoval nejakej mec, kerym sem máchnul, PC se zastavilo na 15sekund a vše okolo padlo k zemi.. :D Podle mě ten rozpor v přijetí Morowindu vychází z toho, esi ten kdo to hodnotí, hrál předtím nejaky starší TES. Tys hrál/dohrál Arenu ci Daggerfall? A popravdě!
PS: Jak sem psal, i ten Morrowind byl asi nejlepsi z toho, co vyslo po TES2, jen me hodně zklamal, v porovnání s Daggerfallem... A to chození... omg když si běžel, vypadalo to že jdeš, žádný animace ničeho... no nevim -
V pvp z tebe ta legendarka lepsiho bijce stejne neudela. Smahnul jsem uz spoustu lidi, co ji meli. Zalezi hlavne na skillu a exo equip staci. Neni tam zadny posun, jen dobre vypada. Ja osobne ale nejsem priznivcem sviticiho equipu. A nejvic me nasralo, ze potom, co jsem za tezke love nakoupil dye pro sve postavy, je arenanet udelal acc bound. Zbytecnych 300g, coz je pro me pri mem casual hrani docela vata. Ten gemstore je bohuzel kruta realita, jelikoz penize jsou vzdycky az na prvnim miste ;-)
-
Ted nazorne ukazujes jak nejsi z ty generace co umi jenom placat?
-
Vzdyt ano, ta luza co spamuje jak je hra super a nema zadny bugy, viz huhi.
-
Ultima Online *3*
Pěkná grafika bez barevných šíleností a hlavně velice propracovaná hra do nejmenších drobností s důrazem na spolupráci. I obchod se prováděl aktivně. -
Gothic 1,2 all the way *14*