Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bud konkretni. Tyhle neurcite kecy o tom jak je vsechno spatne a jak naslibovali co nesplnili jsou tu snad u vsech negativnich prispevku(mnohdy od lidi co sami priznavaji ze hru ani nehrali),ale ze by nekdo napsal co presne nesplnili nebo co presne ti vadi,to ne. A reci o "casual" MMORPG jsou podle me taky hloupost,jelikoz 95% MMORPG za poslednich 10 let jsou casual hry nebo alespon casual hrani podporuji. Vcetne WoW.

Jediny negativni ohlas na hru,kde nekdo zminuje i co mu vadi tu ma snad jen "hahaha" o par postu nize. Zbytek nestoji za rec.
  • Jelikoz zadna hra nemuze byt pro kazdeho uz jenom z duvodu, ze nekteri lidi od ni chteji uplny opak nez jini, tak podle tve definice neexistuje a nikdy nemuze existovat dobre mmo ;)
  • hrál to tady někdo z této diskuze? :)
  • Jack1947
    Ne to je spatne formulovano, myslim ze vhodnejsi prirovnani je neni to pro skalni fandy TES a vlastne to asi neni ani pro ostatni je to ovsem vice pro Casualy no... asi nevim nevim... jen doslechy ja sam to nezkousel a treba to je i dobre. *4* Kdyz vidim co z toho zvniklo.
  • Lawliet
    Nechápu furt ten "hejt" na vykrádání nápadu. Vemte nejlepší prvky ze všech MMOček, udělejte je líp, šoupněte je do jednoho titulu a jsem štastnej člověk. Ne snad?
  • Carmamrdon
    Ty už se prober. *7*
  • Lawliet
    Tak mi prosím vás přeložte zkratku MMO vážený pane. Jaká je jeho podstata? Že to hrají masy lidí. Pokud někdo chce udělat MMO stím, že to "není pro každého" tak nědělá MMO, ale normální multiplayerovku.

V MMO dělá z velké části hru hrou to, že tam hrají tisíce dalších hráčů, že to tvoří nějakej svět, nějakej celek. Neříkám, že to je problém TESO, jenom reaguji na ten výrok "není to pro každého".

Jasně, že člověk, který MMOčka nehraje ho hrát ani nebude, ale pokud MMO vystupuje stím, že odrazuje i lidi MMO-pozitivní, tak je něco špatně.
  • To říká ten pravej.
  • "Navíc pokud má MMO atribut "není hra pro každého" tak je to špatné MMO."
    To je názor ze kterého bych blil velebnosti *11* *11* *11*
  • když to budu hodnotit jako GW 2 a to sliby ku tomu co jsme dostali tak TESO tak 4/10. No ale dalo se to docela čekat. Furt je na tom ale lépe jak GW 2 kde naslibovali až revoluční vychytávky a pak to byla těžká nuda s pár vykradenýma nápadama a minimem inovací která mě nedonutila to hrát ani když mi byl od známého prodán acount za 200 kč (2/10 a to ty 2 za to že to je skoro zadarmo). Vybrat si dnes MMORPG asi moc lehké nebude, když už je i end game wowko casual blbost. Jsem rád že jsem to hrál když tomu tak nebylo a další mmorpg už potřebu hrát nemám. A už vůbec ne takové co hraje jen na jmeno (TESO) a wowefekty (GW2).
  • Dildo_Vagins
    Vidíš ? Už si to i opravil.

"There is still hope" - Gandalf
  • btw je zajímavý ze v recenzi nepise nic o tom, jakej je problém to vlastne parit v parte, ze vás to pri vstupu do dungu rozhází kazdýho do jiny instance, nejdou sharovat questy, když nejakej Q splnis a partak ne, tak nejde sharnout a pomoct mu atd... naopak tam pise jak je to supr, ze nemoh dat dung a pak to vyresil v parte... dost divny... tohle je zakladni problem ty hry IMO, ze je delana spis na singl probehnuti stím, že okolo beha dalsich 100k kokosů, co to taky solujou...
  • Zamna ma ta hra 0/10, uz v bete som vedel ze je to onicom ale stale som v nieco dufal. Tyzden som tomu daval nadej a hral to s nechutov no nic dobre som nenasiel.
  • bléééééé... pardon to se mi stalo ve společnosti poprvé
  • ty máš co řikat... :D
  • Jack1947
    Dneska jsem tu moc nebyl, tak klídek. Uz mas dohraneho Wolfa? 15hodin a je to fuc co nůůda, nůůda. *3*
  • Lawliet
    Jistě čtu a také poznám "hate" příspěvek a kritickej příspěvek. Samozřejmě nemluvím o příspěvcích lidí, kteří se do diskuze chodí vyblít, ale o smysluplných, strukturalizovaných příspěvcích hráčů, kteří hru hráli a hráli ji s tím, že se chtějí bavit a né nas*at a také samotných let's playů a názorů ze článků od redakce.

Navíc pokud má MMO atribut "není hra pro každého" tak je to špatné MMO.
  • Jack1947
    Echm... nechteli hejt/flejm takze ji utly. (asi kvuli Vaginsovy ten je znamy svou ... ojedinelou debatou). *4*
  • Veskoslav
    No furt tu jsi, tak pořád málo.
  • no ok a proč smazali tu naší diskusi? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit