Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spoock
    Nelíbí se mi questy, celkové zjednodušení, i když se hra snaží, tak lidi by měli ukázat, že Elder Scrolls jsou SP zážitek, ne MMO a doufám, že tahle blbost do pár let umře.
    • Bohužel umře, to je naprosto jistý.
      • Mno má podobný model jako má SWTOR a každý taky říkal jak je průměrný,.. a existuje dál a daří se hře.. přitom obě hry na tom byli určitým způsobem stejně, doplatili na finální obsah. Nutno ale říct, že ESO mělo lepší PvP než SWTOR (když beru otázku doby po spuštění).
        Hru jsem předplácel a vím, že to bylo horší s obsahem, ale změny se tam dělali celkem zásadní a nemůžu vysloveně říct, že by se flákali..
        Přesto musím uznat, že hra byla na začátku i po vydaní určitým způsobem beta. A začne to být možná zajímavejší až dodelají pořadně champion system, pokud ještě není (teď nevím), spellcraft a otevřou imperial city. Obávám se zatím, že otevření imperial city bude spojeno s datadiskem = koupě dalšího obsahu.
        • Promiň, ale na tohle musím reagovat...
          SWTOR je MMO-RPG ( samozřejmě všichni víme ) - je průměrné MMO, ALE LUXUSNI RPG! SWTOR má propracované a luxusní příběhy pro VŠECHNY classy !!! A jakožto SW fan musím bránit ! Za vše může EA ! Jejich money ´´cucacího´´ režimu je všem zle ... ALE za tu dobu je SWTOR mnohem hratelnější a stačí se dostat do ´´preffered status´´ a dostanete tunu věcí, které vám dovolí si na 100000% zahrát SWTOR ( KOTOR3 ) Já to beru jako KOTOR3, který si můžu zahrát s přáteli. Říkal jsem/říkám to/ budu to říkat - SWTOR je strašné MMO ( kvůli EA a ne kvůli Bioware ) ALE luxsuní RPG ! úžasné příběhy,voice acting je LUXUSNI a tuna ´´SP´´ obsahu...
  • Kravicka
    Ne dik, radeji knihu.
  • kdyby to vypadalo jako Skyrim, tak bych do toho možná šel... ale na videu neni ani jednou vidět pořádně rozlehlá pěkná krajina... všechno je zahaleno všudy přítomnou mlhou, která razantně snižuje dohlednost... to se dá v dnešní době pochopit pouze tak, že design světa za moc nestojí a tak se snaží to zamaskovat
    • Rozlehlýprostory tam jsou, ale jako skyrim to nevypadá ani náhodou. Zas na druhou stranu to ber tak, že vzhledem k tomu že je to MMO, musí to běžet na kdejakém počítadle a to proto aby si to mohl koupit a zahrát každej vohnout.
      • To stim vubec nesouvisi. Pust si WT, pokud to hrajes na kalkulacce, pojede ti to vpohode, jen holt uvidis vsude prdlajs. Pokud mas HW na urovni, mas dohled v desitkach km. Nikde nic trapne nedoskakuje ...

Je to pouze a jen o (ne)schopnosti tvurcu.

Nemluve o tom, ze svet teso je proste nuda od zacatku dokonce. A ta logika, kdy svet, ve kterym je kun zakladni dopravni prostredek, zaroven toho kone financne postavi na uroven slechtickyho sidla ... zato teleport je za kazdym druhym stromem.
      • No to mi právě vadí, to brutální grafické zjednodušení, aby to běželo všem na úkor pěkné grafiky... Ale i tak některá MMO měli pěkné světy, sice jsem je nehrál, ale vždy jsem se kochal u prezentačních videí a říkal si že kdybych měl víc času, tak bych tomu dal možná šanci...
  • Rejsek
    Krome p2p je b2p jedina rozumna volba. F2p je zidomodel.
  • rami.cz
    I tak to hrat nebudu :)
    • A jako co? Chceš za to piškotek? Mašličku? Nebo pohladit? *6*
      • rami.cz
        To bys byl moc hodny, diky :)
  • A teraz sa natíska otázka, Čo budú obsahovať DLC. Ak len kozmetické veci a iné sprostosti je to fajn. Ale keď tam dajú nejaké nové lokácie, či Qesty so skvelými odmenami,.. hmm. Človek bude nútený po pol roku či rok platiť. Ak to teda bude chcieť hrať na nejakej úrovni.
    • Bude to tak, ze vyjdou 4 "DLC" doroka, za kazdy budou chcit rekneme 5 kil, takze kdyz to spocitas, tak kdybys platil mesicne, vyjde to levnejs.
  • to měli udělat hned
  • Další krok k smrti další MMORPG. Kolik jich už skončilo chvíli poté, co přešly na F2P?
    • Kdyby to bylo uspesne MMO, tak na f2p samozrejme neprejdou a budou radsi dojit na mesicnich poplatcich. Protoze to ale tolik lidi nehraje, tak je pro ne f2p asi lukrativnejsi, a mozna i jedina moznost, jak pokracovat v provozu.
      • Tohle se dela jen proto, aby udrzeli aspon tu hrstku platicich. Pokud nemas s kym hrat, proc bys mel platit?

Muzu porovnat. Hodis se do dungfinderu ve wowku - do max 5ti minut des dung. Hodis se tam trebas v riftu - klidne 2-3hodiny.
      • Rejsek
        Prechazi na b2p, ne na f2p. To je dost podstatny rozdil.
        • Rozdil v tom zadnej neni, jen tohle je vetsi zlodejina.
    • Myslíš třeba Lotro? Nebo SWTOR? Nic proti, ale ty hry jsou pořád úspěšné a mají dobrou komunitu a jedou dál.
      • Přestože mám Lotro rád, tak je na snadě přiznat, že bez měsíčních poplatků si nijak zvlášť nezahraješ.
        • Náhodou mám tedy opačnou zkušenost - bez vip/lifetime účtu se dá naprosto v pohodě hrát. Pokud mě nezajímá pvp (což je zrovna v LOTRO naprosto okrajová záležitost), tak jediný podstatný rozdíl mezi neplaceným a placeným účtem je nepřístupnost swift travel, což se dá snadno odstranit zaplacením na 1 měsíc (pak se to trvale odemkne). Vše ostatní je dostupné v ingame shopu za body, které je možné získat i ve hře (a samozřejmě také za peníze *4* ). Neříkám, že jako úplně F2P se dá dostat na max level, to je opravdu velký grind, ale po zaplacení pár dolarů to není problém. Což považuji za rozumný přístup, rozhodně lepší než třeba SWTOR, kde opravdu bez placeného účtu nemá cenu hrát.
          • Mno, mas trochu problem v tom, ze pokud neplatis, mas jen hlavni linii a qsty nekam do lv30. Pak uz nemas v zonach qsty. Neco si na tom lv 30 za body muzes odemknout (tak 2-3 zony, specielne pokud vyuzijes nejakou slevu). Takze to mas tak do lv 40-45.

Pokud si to dobre pamatuju, tak kdyz sem to pocital, tak abys byl vubec schopen odemknout vsechen obsah, potrebujes minimalne dve postavy. A samo kupovat acc pristup, nikoli per postava.

Navic v lowlv zonach nemas s kym hrat, a hrajes tudiz dlouhy mesice singl, coz pri rozsahu toho sveta teda asi moc zabava nebude.
            • 2Teos: Kamos ma lifetime, ale prakticky to nehraje, protoze jak sam rika, nema cas. Ja tam mam ciste free acc, dostal sem nejaky bonusy za betu - tusim, ze mam odemceny naky bagly navrch a neomezeny goldy. Ale taky uz pekne dlouho nehraju. Mimo jiny prave proto, ze vlastne neni co, aniz bych do toho daval $$$, coz by mi problem necinilo, ale jaksi predevsim neni s kym. A to uz mi vadi.

Copak o to, graficky je ta hra moc pekna (stale), ale grindit body na tema zabij 50 medvedu, zabij 500 medvedu, zabij 5 000 medvedu ... pripadne pobijet proste tisice potvor abys bez qstu postavu naexpil ... IMO proste spatnej model.

Level zony jsou kktina uz od doby, kdy to zavedlo wowko - ostatne ten problem je i tam. Celkem slusne to ma vyreseny rift, i kdyz ani to neni IMO optimalni. Nejlepsi je udelat proste jeden svet, kde mas vsude ruzne obtizny cile => vsichni maji duvod se pohybovat zcela kdekoli, a ne si sedet ve svy lv 90 zone, protoze nikde jinde stejne nema smysl bejt.
            • Tak jasně že úplně bez placení to není procházka růžovou zahradou. Já průměrně zaplatím cca 50$ ročně za body + cenu případného datadisku, v posledních letech spíš méně (mám koupené všechny regiony a jinak zase tak moc neutrácím). To, že v lowlvl zónách není s kým hrát je obecně problém všech level based mmo po pár měsících, s tím se nic moc udělat nedá. Naštěstí to vypadá, že jim to došlo a jsou pokusy se s tím nějak vyrovnat (stopnutí level raise, scaling postav do instancí).
              Šlo mě spíš o tom, že pokud už se dostanu na maxlevel jako premium hráč (tzn. občas jsem jim i něco zaplatil), tak mám naprosto stejnou postavu a možnosti jako ten co platí měsíčně. To zdaleka všude neplatí. Nevím teď přesně jaké omezení má f2p účet (tedy ten co nezaplatí nic), ale i ten by se měl nakonec dostat na stejnou úroveň, jenom mu to bude trvat šíleně dlouho a asi nebude mít na maxlevelu co dělat, protože většina instancí je placená (i když za tu dobu než se tam dostane, tak nejspíš ingame vydělá tolik bodů, aby si ty instance koupil).
  • Jack1947
    Faster then i thought. *3*

Na druhou stranu ted jim přobyde více potencionálních hráčů, z bláta do...?
    • than - než, then - a potom (poté / ...)
      • jack je rafinovanej troll, chyby dela schvalne, aby se ozval aspon nakej grammanazi, kdyz uz nikdo *5*
        • Jack1947
          To možná ale je to jako v češtině, mám radši then než than.
          • No tak jestli pouzivas slova podle toho, jak je mas rad, nez podle vyznamu, tak je jasne, proc obcas pises fakt divne vety ;)
        • Trolling is a art.
          • an art :)
            • Jack1947
              is an art *3*
  • kalosaper
    Zkoušel jsem to v prosinci a jako fakt ne. Nudnější MMO jsem fakt nehrál. A to jsem víc jak 2 roky hrál Eve Online. :-)
    • eStar
      Co je na EVE nudného? Jestli ta hra má nějakou nevýhodu tak to že je to žrout času.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit