Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to měli udělat hned
  • Možná až mi budou za hraní platit tak tomu dam šanci.
  • On to jeste nekdo hraje??
    • Právě, že už ne. Tak se jim hodí peníze za nákup hry *3*
      • Sak se prodava za par kil ve frcu, tuhle sem to nekde zahlid za 3kila.
  • A teraz sa natíska otázka, Čo budú obsahovať DLC. Ak len kozmetické veci a iné sprostosti je to fajn. Ale keď tam dajú nejaké nové lokácie, či Qesty so skvelými odmenami,.. hmm. Človek bude nútený po pol roku či rok platiť. Ak to teda bude chcieť hrať na nejakej úrovni.
    • Bude to tak, ze vyjdou 4 "DLC" doroka, za kazdy budou chcit rekneme 5 kil, takze kdyz to spocitas, tak kdybys platil mesicne, vyjde to levnejs.
  • Rejsek
    Krome p2p je b2p jedina rozumna volba. F2p je zidomodel.
  • kdyby to vypadalo jako Skyrim, tak bych do toho možná šel... ale na videu neni ani jednou vidět pořádně rozlehlá pěkná krajina... všechno je zahaleno všudy přítomnou mlhou, která razantně snižuje dohlednost... to se dá v dnešní době pochopit pouze tak, že design světa za moc nestojí a tak se snaží to zamaskovat
    • Rozlehlýprostory tam jsou, ale jako skyrim to nevypadá ani náhodou. Zas na druhou stranu to ber tak, že vzhledem k tomu že je to MMO, musí to běžet na kdejakém počítadle a to proto aby si to mohl koupit a zahrát každej vohnout.
      • To stim vubec nesouvisi. Pust si WT, pokud to hrajes na kalkulacce, pojede ti to vpohode, jen holt uvidis vsude prdlajs. Pokud mas HW na urovni, mas dohled v desitkach km. Nikde nic trapne nedoskakuje ...

Je to pouze a jen o (ne)schopnosti tvurcu.

Nemluve o tom, ze svet teso je proste nuda od zacatku dokonce. A ta logika, kdy svet, ve kterym je kun zakladni dopravni prostredek, zaroven toho kone financne postavi na uroven slechtickyho sidla ... zato teleport je za kazdym druhym stromem.
      • No to mi právě vadí, to brutální grafické zjednodušení, aby to běželo všem na úkor pěkné grafiky... Ale i tak některá MMO měli pěkné světy, sice jsem je nehrál, ale vždy jsem se kochal u prezentačních videí a říkal si že kdybych měl víc času, tak bych tomu dal možná šanci...
  • táák vypadá to, že wowko zabilo další hru :D
    • ty založený accounty omg... to je jasné, že to nehraje 10 mega v jednu chvíli. "Jen" těch 10 mega lidí platí každý měsíc 350 korun ( jak kde ) ale to je jedno počty hráčů mě nezajímají dokud je kvalitní příběh :)
    • Wowko s tím nemá nic společnýho. Ta hra je prostě tak strašně průměrná, že za ní nemá smysl platit ani chtít platit měsíční poplatky.
      • právě... většina lidí ty prachy radši dala do Warlords of Draenor než do tohohle
        • Myslím si, že TESO mířilo na trochu jiné hráče než na WoWkaře. TESO spíše mířilo na ty, co s MMO nemají zkušenosti, ty, co nehrají stabilně jedno MMO a ty, co mají rádi svět TES a single player díly. Domnívám se, že WoW hráče se už nikdo moc nesnaží přetáhnout, protože to prostě nemá smysl. WoW je už pevná komunita, ze které se lidem nechce vypadávat, ledaže úplně končí s MMO, nebo jim WoW z nějakého důvodu už nedává smysl (můj případ).
        • Což je další průměrná hra. :)
          • Prumerna hra, kterou hraje pres 10 milionu lidi :) prober se prumerna asi nebude kdyz je nejhranejsi
            • Ty čísla co vidíš ve statistikách jsou jenom zaplacený Blizzardem. Ve skutečnosti jsou to jenom založený accounty. Servery zejí prázdnotou a je to jenom na vylití mozku slabším jedincum, který si řeknou. hmm tolik lidí i po takové době, musím to ještě zkusit. A právě na tom WoW přežívá. Wow si vydělalo na provoz serverů ještě klidně na dalších 20 let. Tak bych ty čísla zase tak nehltal :)
            • Asharak
              Faktem je, že nepřejde na f2p ať už hraje mimo asii jeden nebo 4,6M hráčů *3*
            • 10 milionu lidi ale 8 milionu z Asie. Tady není o čem mluvit. Je to nuda a asiati jsou trošku jiní *3*
              • Rejsek

Reakce na příspěvek:

Ano, asiati prece nejsou lidi :-D Oni se umi aspon nadchnout a vsecko strasne prozivaji. Nevim, jestli jsou lepsi evropsti rozezrani picusove blijici na forech.
              • Reakce na příspěvek:

Kamo precti si statistiky a to kde kdo hraje nez tady neco placnes ;) sam to nehraji, ale cisla mluvi za vse ;)
  • Tak to je absolutní omyl. ESO vyrukoval s nejhorší kombinací f2p a b2p modelu. K hraní hru musíte koupit, ale rovní si mezi hráče nejste, protože pokud dále měsíčně neplatíte, tak nemáte superbonusy, které k tomu přísluší.
    • Spades
      10% xp boost
      such bonus
      much advantage
      wow

Ale vážně, to je fakt hodně malý bonus.
      • 10 % bonus na expení je spíše prokletí než nějaký bonus. Tak si tak nějak hraju a najednou mám lvl 47 ale obsah , kterej chci ještě hrát je lvl 40.
        • Spades
          Já sem teď 12 a mám questy pro lvl 9, ale neřeším a hraju dál.
      • Ne on určitě myslel ty pety, mounty a nebo nějaké ty kostýmy.
  • Kozy
    Hahahahahaha
  • Král zůstává stále neporažen.
    • Mikrokokr
      Myslíš GW2? Tak pro mě určitě :)))
      • Asharak
        Začli hned s b2p a nenasrali všechny kolem k vůli zkoušení měsíčních poplatků, GW2 je král b2p MMORPG ať už má míň nebo víc aktivních hráčů ^^

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit