Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls Online vás nebude trestat
18.5.2012 | Adam Homola
82 příspěvků
-
Doufám , že ten obrázek je jen ilustrační a nemá s TESO nic splečného . Krystova noho ...tohle .
-
Pořád nevím, proč bych se na tuhle hru měl těšit. Napadá mě maximálně lore, ale to je asi tak všechno. *9*
-
-
Jsem na tom stejně - jediná věc, která mě na tom láká je lore. Ale uvidíme jak se to vyvrbí. Začíná to vypadat trochu lépe, ale stále to není ono.
-
-
the elder scrolls online je uz aj tak najvacsi trest pre fanusikov serie
-
-
Já jsem velký fanoušek série a na TES Online se těším. Nemyslím si, že by to znamenalo konec TES série, jak tu někteří strašili. Samozřejmě doufám, že se nepletu. To ukáže jen čas.
-
Volali po multiplayeru tak ho mají. Teď se klidně můžou zadávit v multiplayeru bude toho multiplayeru tolik že ještě budou s radostí vzpomínat jak lezli ve skyrimu po horách a říkali si že by si to zahráli s kámošem.
-
-
Ve hře Ultima Online dostal loot ten kdo ho sebral :)
-
-
UO se snažil napodobit Darkfall ... ale selhal dělali ho nefakčenkové z řecka. Podle mě kopie ultimy s moderní grafikou by byl svatý grál MMO hraní. Když si představím že bych konečně uviděl svého dráčka a nightu ve 3D ..... musím zamáčknout slzu.
-
Jiná doba...
-
-
proč jiná doba, já uo pořád hraju
-
-
No tak neříkám, že UO nikdo nehraje.
Ale pochybuju, že by hra s jeho mechanikami měla dneska masový úspěch. Ale třeba se to ArcheAge povede. -
-
jsem zvedavej jak dopadne archeage, na papire to vsechno vypada hezky, ale kdyz jsem to videl v akci moc me to nenadchlo
-
-
Tak hlavně se zdá, že to má klasickej tab targeting combat.
To je škoda.
-
-
-
-
-
-
Me osobne trestaji uz jenom tim,v jakem(na jakem?) enginu to bezi
-
-
No uvidíme. Jsou i horší enginy - takový engine Oblivionu byl trest boží. *1*
-
-
Tato filozofie mi nápadně připomína ArenaNet a jejich Guild Wars 2.
-
-
ano, okopirovali vsetky dobre koncepty GW2, ale ja to beriem pozitivne - konence sa vyvojari ucia ist dalej a nie len vytvarat stale tu istu hru s inymi texturami
-