Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls Online vás nebude trestat
18.5.2012 | Adam Homola
82 příspěvků
-
Me osobne trestaji uz jenom tim,v jakem(na jakem?) enginu to bezi
-
-
No uvidíme. Jsou i horší enginy - takový engine Oblivionu byl trest boží. *1*
-
-
the elder scrolls online je uz aj tak najvacsi trest pre fanusikov serie
-
-
Já jsem velký fanoušek série a na TES Online se těším. Nemyslím si, že by to znamenalo konec TES série, jak tu někteří strašili. Samozřejmě doufám, že se nepletu. To ukáže jen čas.
-
Volali po multiplayeru tak ho mají. Teď se klidně můžou zadávit v multiplayeru bude toho multiplayeru tolik že ještě budou s radostí vzpomínat jak lezli ve skyrimu po horách a říkali si že by si to zahráli s kámošem.
-
-
Za trest bych povazoval to, ze zevseho delaj MMO. Ze ja si porad stezuju, kdyz uz to nikdy lepsi nebude
-
-
To si jenom myslíš, však oni to pochopí, že to nemá smysl, když se 15M hráčů hrajících 2-3 MMO rozdělí do skupin po půl milionu a pak je to přestane bavit, a z razu je to jen hra, co není znovuhratelná a chcípla, protože když si ji chceš po pár letech zahrát, žádný server není a sp to nemá. (obecná spekulace s cca údaji)
-
-
jojo mas recht..ale v drtive vetsine v te mmo odehrajes i100vky hodin nez se ta hra ,skonci,.Ktera SP hra te tak dlouho zabavi?jedna ze 100:)
-
-
To je zase pravda *4*
-
-
-
-
Pořád nevím, proč bych se na tuhle hru měl těšit. Napadá mě maximálně lore, ale to je asi tak všechno. *9*
-
-
Jsem na tom stejně - jediná věc, která mě na tom láká je lore. Ale uvidíme jak se to vyvrbí. Začíná to vypadat trochu lépe, ale stále to není ono.
-
-
Tato filozofie mi nápadně připomína ArenaNet a jejich Guild Wars 2.
-
-
ano, okopirovali vsetky dobre koncepty GW2, ale ja to beriem pozitivne - konence sa vyvojari ucia ist dalej a nie len vytvarat stale tu istu hru s inymi texturami
-
-
Ve hře Ultima Online dostal loot ten kdo ho sebral :)
-
-
UO se snažil napodobit Darkfall ... ale selhal dělali ho nefakčenkové z řecka. Podle mě kopie ultimy s moderní grafikou by byl svatý grál MMO hraní. Když si představím že bych konečně uviděl svého dráčka a nightu ve 3D ..... musím zamáčknout slzu.
-
Jiná doba...
-
-
proč jiná doba, já uo pořád hraju
-
-
No tak neříkám, že UO nikdo nehraje.
Ale pochybuju, že by hra s jeho mechanikami měla dneska masový úspěch. Ale třeba se to ArcheAge povede. -
-
jsem zvedavej jak dopadne archeage, na papire to vsechno vypada hezky, ale kdyz jsem to videl v akci moc me to nenadchlo
-
-
Tak hlavně se zdá, že to má klasickej tab targeting combat.
To je škoda.
-
-
-
-
-
-
Když už mluví o těch questech, možná by nebylo špatné podívat se ke Gothic 3 (nevím, jestli to mají nějaké jiné hry taky tak). Tam si tak putujete krajem a vidíte páreček Funících monster. No co uděláte, zabijete je. Přestože nemáte vzatý q, hra vám po zabití všech monster vypíše hlášku: Zabí funící monstra splněno, 5000xp získáno, reputace s tímhleatamtím zvýšeno o 5. Jakmile se pak rozhodnete jít do města, pokecáte si s lidmi a ten, který by vám ukol zadal, vám dá peněžní/nějakou jinou odměnu popřípadě ještě nějaké expíky navíc za informování.
Nevím, jestli by to takhle šlo udělat v MMO, ale pokud jo, divím se, že to ještě nikdo neudělal. -
-
Udělat by to určitě šlo. A že to ještě moc není (určitě někde ano, ale my o tom nemusíme vědět) je škoda.
Třeba v LOTRO je něco podobného, ale je to tam ještě hodně vzácné (pouze v jednom regionu pokud vím) a jde spíše o takový náznak. Člověk zabije něco, to něco má v sobě quest item. Člověk ten quest item aktivuje a má splněný quest bez nutnosti si nejprve quest přijmout a pak odevzdat. Nebo něco typu, aktivuji cosi, to cosi mi dá quest, ten quest rovnou na místě splním a rovnou dostávám odměnu. NPC tedy nejsou třeba. Je to trochu jiné, než to o čem se tu bavíme, ale trochu se to tomu podobá.
Prostě tu a tam je odstraněn klasický postup: jdu k NPC, beru quest, udělám quest, odevzdám quest u NPC. Už je jen dostanu quest, udělám quest a ten se jakoby sám odevzdá. -
-
To je i ve wowku
-
-
Taky mě to napadlo, když jsem četl článek, konkrétně tu pasáž o "nemusíte jít napřed do města pro questy". Pak by už stačilo najít quest givera a odvětit mu "... bandité už nejsou problém ^^"
Vskutku ideální open-world explorace a questění v jednom. -
Tak samo to mělo Diablo 2 - Vlezl si do lokace s Q, a hned si ho dostal
-
-
Počkat počkat zdá se mě to nebo tu někdo kopíruje Guild wars 2? *8*
Zkušenosti za zabití monstra .... check
Zrušení quest NPC .... check
Instancovaný příběh má GW2 taky i když to mají i jiné MMO
Btw ... neviděl sem v článku slovo inovace? Nebylo by lepší ho změnit na klonovace? *7* -
-
Tak ty nápady, co tu byly popsány, má snad každý druhý hráč MMO... Takže žádné kopírování GW2 ale prosté vyslyšení logiky věci, kdy je naprosto jasné, co je v současných MMO špatně a konečně si toho začínají některá MMO všímat.
Instancovaný příběh mají úplně všechna MMO, co jsem kdy hrál.
O zrušení quest NPC jsem v článku nic nečetl. Je pozdě a mohl jsem to přehlédnout.. ale podle mě to tak nemysleli. Nějaká úkolová NPC budou podle mě skoro určitě. Ty byla v každé hře série TES a není nutné toto měnit.
Takže tvůj příspěvek je buď prosté nepochopení a neznalost v oblasti MMO a nebo jde o pokus o klasický trolling. *3* -
-
A nebo sem to tak z článku pochopil. Ale fakt by mě zajímalo Proč neznalost v oblasti MMO ... to že každý druhý capart whinuje už deset let na fórech že něco chce moc neznamená. Já bych taky chtěl pořádné full loot MMO a co sem dostal? Darkfail. Prostě podle popisu v tomhle článku sou ty prvky podobné tak sem to napsal.
-
-
Kdyby si napsal, že jsou tu podobné nápady, nenapíšu ani slovo, protože by si měl pravdu. Ty si ale psal o "kopírování" a to se mi už nelíbilo, protože tak to prostě není. *3*
-
-
No to že to tak není, prostě není jisté. Klidně by to tak mohlo být.
-
-
-
-
Tak zas tak jistě to nevíš. TES MMO je prej ve vývoji několik let, třeba měli jen stejné nápady.
A třeba jsem jen naivní. *1* -
-
jn pracuji na tom nekolik let, ale o gw2 se narozdil o tes uz nekolik let vi:)
-
-
Jasně, už několik let známe ty zásadní prvky GW2. Hm, myslím že fakt ne. Víme o tom, že nějaké GW 2 má vyjít už docela dlouho, ale kolik opravdu podrobných informací o GW2 jsme měli před pár lety? Málo či žádné.
-
-
My možná. Ale kolik informací měli lidi co tu hru dělají? Taky málo či žádné?
-
-
-
Taky mě to napadlo. Třeba někdo kdo pracuje na tomhle odešel z arenanetu nebo naopak kdo ví. Ale je to minimálně podezřelé.
-
-
Prdlajz podezřelý... tohle není žádná revoluce a žádné unikátní nápady nutné držet v tajemství. Tohle jsou věci, o kterých se diskutuje už opravdu dlouho a kdejaký hráč MMO je dávno někde navrhoval na různých forech. Každý, kdo pořádně hraje MMORPG, tohle musí vědět...
-
-
-
-
Mne by zajímalo jestli se vytasí s nějakým tím DLC pro Skyrim - připravenejch a favoritovanejch módu na steamu už mám docela dost pro druhé hraní :-)
-
-
V létě vychází Dawnguard.
-
-
Děkuji nějak jsem přehlédl... Doufám že to bude stát za koupi :-)
-
-
BTW, co používáš za mody?
-
Kdo to koupí, neprohloupí! *5*
-
-
-
-
Doufám , že ten obrázek je jen ilustrační a nemá s TESO nic splečného . Krystova noho ...tohle .