Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls Online vyjde i na nových konzolích
11.6.2013 | Adam Homola
55 příspěvků
-
Pohyb v boji v mmo je, ale hlavne v pvp. Napr. ve wow se clovek musi pohybovat jak vzteklej, porad menit polohu a je tam i plno kouzel/abilit, pred kteryma muze clovek uhnout pohybem (tech zamerovacich kouzel je tam samozrejme mnohem vic).
-
Opravdu? Já bych teda řekl že zrovna tohle je jedna s věcí, kterou to má společné s TES hrami.. pokud vím tak Oblivion i Skyrim se dá hrát gamepadem.. nebo snad ne? tak co teda na tom neni TESovkýsho?
-
Ano pohyb v boji.. kouzelná slovíčka... To MMO chybělo.. Já chci být schopen uskočit, utéct, bránit se štítem a ne jen tak stát a čekat až se jeden z nás prokliká levým tlačítkem myši k vítězství... Rozhodně na tom nevidim nic špatného... Jasně vyžaduje to aby hráč měl opravdové skilly a uměl opravdu správně bojovat a ne jen klikat skilly ve správném pořadí.. takže to bude rpo hráče náročnější na pozornost a jejich hráčské schopnosti.. ale na tom také nevidím nic špatného...
-
Od té doby co mě přestalo bavit klikání na lištu skillů a nudné postávání před nepřítelem dokud jednomu z nás nedojde healthbar se modlím za to aby se MMO hrálo akčně, dynamicky a soustředěně jako SP... Vůbec ale vůbec mi nevadí jestli ovládání pohybu a boje bude v rozsahu gamepadu. Boj s gamebadem teda může být mnohem, mnohem zábavnější než klikání levým tlačítkem myši po obrazovce...
-
Jo a MMO, které ma natolik jednoduché ovládání aby se hrálo gamepadem? Konečně někdo dostal rozum a dal tomu normální SP hratelnost.. Jen se modlim aby se MMO hráli víc jako SP a ne aby to byla nudná klikačka... Protože akční ovládání nevyžaduje moc víc než co dokáže i gamepad.. I když já sám sem spíš PC hráč... Ale chci aby se hra hrála jako se hraje třeba SKyrim=hra která se dá hrát gamepadem...
-
Nevím proč si tu lidé stěžují na gamepad když Skyrim a Oblivion můžete v pohodě hrát gamepadem...
Hráči nejdřív brečí, že chtěj aby TES online bylo jako Skyrim a další z TES série a pak brečí, že TES online bude i na gamepady... Nějak mi tu uchází logika.. tak jestli chcete TES online jako Skyrim nebo jiné TES hry tak přece nijak nevadí že to bude na gamepad, když TES hry se dají hrát na gamepad v phodě... -
Komplexní hra na gamepad? To je nemožné.. počkej nech mě přemýšlet.... hmmm... že by Skyrim třeba či Oblivion? Předchůdci toho čím má být tato onlinovka?
-
Osobně bych asi brečel kdyby se TES online neovládalo alespoň podobně jako Skyrim či Oblivion (což nejspíš bude) a ovládalo se to jako WoW nebo spousta jiných klikaček...
-
No a Oblivion či Skyrim se nedá hrát na gamepadu? Přece tahle hra nebude snad WoW like MMO s lištou která obsahuje stovku skillů mezi kteráma musíš překlikávat. Já dost doufam že si TES Online zanechá svou SP hratelnost... Která je jednoduše ovladatelná gamepadem..
-
zjednodušovámí není na vine gamepad ale cílení na konzolove publikum, ktere vyžaduje nenarocnou zabavu. Ja si dokazu predstavit komplexni hru i na gamepadu.
-
Jo protože to dělal team, který nemá ponětí o tom co je MMO ... a je dost možné, že TESO failne podobně jako TOR.
Naštětí TES už v SP má velký otevřený svět a příběh tam hraje druhé housle, takže je možné že to převedení SP hry do MMO porstředí neselže tak jako u KOTORU. -
to je věc názoru. Ale když vezmu příklad kotor/tor. Kotor byť neměl kooperaci nebo pvp, měl stokrát intenzivnější požitek ze hraní. Naproti tomu TOR je plytkej, povrchní a ve svý nejhlubší podstatě jde jenom o kopii wowka na kterou se nabalila spousta serepetiček okolo.
Já mám prostě raději single. Online zážitek je kvalitnější třeba u fifi nebo v FPSku, ale chápu, že to někdo vidí jinak... -
MMO ktere ma natolik jednoduche ovladani, aby šlo ovladat gamepadem?
Smrdí z toho touha po zisku převyšující touhu udělat komplexní a dobrou hru, jenž by udržela a dlouhodobě zabavila hráče.
Zřejmě cílí na rychlé počáteční prodeje a pak to budou látat jako se látají všechny nepovedené MMO, předčasně vydané v posledních několika letech. -
Zahraj si Wurm online. V TESO nikdy neměl být hlas, žízeň atd. Bude to jednoduché MMO zaměřující se na příběh a pvp. Nebude o moc odlišnější od Guild Wars 2.
-
To už si myslí menšina lidí s malou představivostí. *3*
-
že to nebude "kopie" wow se ví už dávno...
-
žvásty... jaktože nemůže nabídnout víc jak SP? Co kooperace s hráči? Co pvp? *7*
-
Tak to se neboj ... hra bude ještě arkádovější, než skyrim.
-
Nutně to nemusí být špatně, protože konzolové ovládání mi napovídá, že hra bude opravdu ve stylu first person TES, než third person WoW. To není obvyklý systém dnešník MMOček, takže by to mohlo mít své zásadní kouzlo.
-
Z mého pohledu se to jeví jednoznačně. Když to mrští do nějaké arkády typu naprosté většiny vyšlých mmorpgček, tak to zmizí po roce placení a dvou letech f2p v propadlišti dějin. Pokud tam zavedou nějaké reálie, jako hlad, žízeň, těžká zranění apod. (což jsem si vždycky do TES her přidal většinou módy) tak ...... budou mít min. jednoho kupce sběratelské edice :P *14*