Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Tak to já proti MMO nic nemám ... dělá to jiná firma, než ty SP hry takže se to SP hry nezbrzdí, takže hráč na tom může jen vydělat.

Je to akční MMO dobrých akčních MMO je zatím asi tokil, že by to šlo spočítat na prstech bezprsté ruky. Pokud se jim podaří vyřešit problémy co mělo třeba GW2 a zároveň přidat zajímavý svět tak bych řekl, že se máme na co těšit ... pokud se jim to nepovede tak je za měsíc po něm.
  • No zpocatku jsem byl hodne skepticky k teto dalsi MMO hre, ale po te co jsem videl betu a promenu vzhledu vcetne skilu avataru, musim rici, ze hra me zacina ponekud vice zajimat, no uvidime co z toho nakonec bude. Jestli mile prekvapi, anebo to bude jen dalsi v poradi ...
  • sry, za preklepy, opravil bych je, ale nebyl jsem prihlasen :)
  • V momente kdy do singlu, pridas MMO tak uz jen fakt, ze z jednoho hrdiny udelas tisíce dalších, nikdy danou hru nevylepší, ale zničí.
    Aby ta hra měla smysl v MMO světě, tak by jsi musel řešit už zakladní problém, ne všichni by měli být hrdiny, ale klidně pouze farmáři nebo nějací dělníci. (král/císař může být taky jen jeden, generáli nepočítač na tisíce ale na jednotky atd.)
  • walltar
    Sem si myslel už od začátku, že to tak bude ... ta hra má vyloženě konzolové ... "kvality"

Ale nebál bych se toho, že bude málo komplexní ... akční MMO nepotřebují extra moc tlačítek, tam člověka zaměstná pohyb v boji.
  • To asi mas pravdu, ale vzdycky kdyz do neceho nacpes konzoli, tak si tam muzes vsimnout i znacneho zjednoduseni ovladani a mechaniky hry. Vetsinou to znamenalo, aspon z meho pohledu, degradaci her...
  • Ok tak po tehle zprave uz se na tu hru ani netesim. Pochybuju, ze to bude mit uz neco spolecneho, krome mytologie se serii TES a urcitou kvalitou, ktera postupne klesa.
    Coz me dost mrzi, kazdopadne asi se na to podivam, ale predtim jsem se na to z casti i tesil, to uz je ted pryc.
  • Haha, jen počky jak se po tom PC hráči utlučou. A pak za dva měsíce všichni přestanou hrát. A to nebude chyba konzolového ovládání, ale toho, že TESO bude jen další themepark, kterej nepřinese nic novýho.

A to by se stalo konzole nekonzole. *4*
  • TES by som si zahral tak COOP, ale MMO im podla mna nevyjde.
  • Jak řekl Milabr, bude hrozně záležet na tom co za mmo to bude. Jestli se budou snažit kopírovat wowko, bude to katastrofa. Jestli ale ponechají hratelnost singlů, fungovat by to mohlo...
    Tak jako tak se TES nikdy neměl dělat jako mmo, protože osobně nevěřím, že může nabídnout víc, než single.
  • TES je na konzolích už léta, takže si nemyslím že to bude velký problém s ovládáním... Jestliže nepůjdou hloupě v kopii WoW ale zkusí jít víc cestou právě vyšlapanou Morrowindem, Oblivionem a Skyrimem, proč ne?
  • ach jo
  • Spis to bude popularni jen na konzolich a pc hraci do toho moc nepujdou. Na konzolich jiny mmo nejsou a navic s ovladanim delanym pro gamepad jim to bude jen vyhovovat.
  • promitac
    na jednu stranu oukej proc ne, tento trend bude nastupovat omnoho viacej, kedze hw je vsade rovnaky, ale na stranu druhu
    gamepad -> zakonite zjednodusenie herneho ovladania a mechanik -> blounka hra aby to bolo hratelne na gamepade -> *13*
  • Tak pokud pujde hrat TESO na gamepadu tak to chci videt jak komplexni hra to bude na PC. Předpovídám velice rychlou smrt a přechod na F2P model.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit