Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No kdybys tenhle quest dostal někde na konci hry na skoro max levelu tak by bylo trochu divný kdyby se z pár únosců malý chudý holky vyklubala banda zabijáků v nablýskanejch plátovejch brnění... Doufám, že je napadně něco jako generovat i tyhlety náhodný úkoly podle levelu, například, že na takhle vysoký úrovni budeš místo únosu malý chudý holky řešit únos nějakého šlechtice...
  • Jako celek to zní docela zajímavě, ale jak tedy bude fungovat to ovládání obou rukou? Dvě myši předpokládám potřebovat nebudu...
  • Mám pocit, že v Oblivionu se vše klikalo ručně. Ale v Morrowindu to určitě bylo stejně, jako je popisováno ve článku..
  • MrSanta
    Proč? Minimálně je dobré, že se únosci najednou neobjeví v dungeonu, kterej jsem právě samovolně vyčistil. A level-scaling, když se chytne za správný konec, tak nevadí. Viz Morrowind, tam byl taky level-scaling a nikomu nepřekážel nebo Fallout: New Vegas. Taky má level-scaling a lidi si nestěžujou.
  • Achjo, škoda, že nikdo nezkusí vymyslet jinej příběh než kde hlavní hrdina sám zachraňuje svět před zkázou... Ale jinak se mi zatim všechny avizované změny zamlouvaj, narozdíl od většiny se mi líbí i systém ovládání obou rukou, i když samozřejmě bude záležet jak to ještě všechno vyvážej...
  • "Uveden byl případ, kdy potkáte na ulici človíčka, jemuž unesli dceru. Hra sama projede dungeony v okolí, zvolí pokud možno ten, kde jste nebyli, a obsadí jej protivníky dle vašeho levelu a specializace." = FAIL! *10*
  • Tak snad tam budou alespoň homosexualní draci.
  • Tím pádem je vítěz staříčké Might and Magic VIII, kde si mohl mít družinu 4 draků :D
  • Dvě věci co mě při čtení napadli: 1) systém levelování stylem buď tím co děláš snad není nic nového, ne? Bylo to tak v Oblivionu a myslím že i v Morrowindu - zase se snaží nás opít rohlíkem? *1*
    2) a vůbec mám pocit, že podobné ódy, jaké úžasné nové věci budou ve hře, se vyskytovali i před vydáním Oblivionu a jak to dopadlo. Osobně jsem opravdu zvědavej jak dopadne toto: "Dny strnulých obličejů v pozoru jsou prostě pryč." Skoro bych se i vsadil že animace, nejen obličejové budou opět nevalné *3* Ale to nikdy nebylo něco co by TES ubíralo na hratelnosti
  • Ja vas nechapu co tu tady melete o tom ze draci jsou vsude ci co. No tak at jsou, vzdyt je to zakladni zivocich ve fantasy. Nevim kam by se jako melo fantasy vyvijet? Ono elder scrols je dosti oldschool fantasy svet a cpat tam nejake silene inovace by se snad ani nehodilo. Jinak co se tyce te "velke" zmeny v tech povolani - tak to taky nechapu az tak moc v cem to spociva. Vzdyt bejt mag s obourucakem a tezkym brneni bylo mozne i v morrovindu i oblivionu ne? Tak holt az vylezete z uvodniho dungu nebo jak to bude, tak nebudete mit u par atributu a schopnosti body navic a holt si je zacnete rozdelovat podle toho, cim chcete bejt. Ja osobne na prvni prulez pojedu klasicky stealth + luk:) Ale nevim jo, mozna jsem to nepochopil:)
  • Jasne TES mel draky ve hre prvni, akorat se nedali potkat, pouze se o nich psalo. No a ted ma Bethesda smulu, ze jejich prichod (tech draku) vysel zrovna v roce, kdy jsou v kazdy fantasy hre. *4*
  • S předrakováním naprosto souhlasím. Zapomněli jste na Drakensang *4* , což je ovšem výborná hra, respektive teď už hry. Tím pádem ze Skyrimu zase tak nažhavený nejsem...
  • MrSanta
    Technická: Nebylo náhodou 10 ras už v Morrowindu a Oblivionu. S úctou váš kverulant *5*
  • Jeste...pres vsechny nedostatky, kdyz bych si mel vybrat nejocekavanejsi hru, Skyrim by to asi vyhral, tesne pred Mass Effect 3 a Diablem 3.
  • Bojove magy, lucistniky vyvolavace? A proc ne rovnou magy healery v tezke zbroji, se stitem v ruce jedne , s dykou v ruce druhe a s holi v ruce magicky vytvorene? Zaklad je prepad ze zalohy, plizeni a specializace - niciva ohniva kouzla a obourucni zbrane? The Elder Scrolls maji podle meho nejlepe vytvoreny a vymysleny svet, ale system hry a pravidla vzdy nejak nevyjdou, a to i u Morrowindu bohuzel. Taktez OOO dost veci u ctverky zachranil, ale na 20 levelu mag uz byl dost neporazitelny napr. Stejne me to ale vzdy bavi a tesim se.
    PS: Obranny beh vzad - to me opravdu pobavilo, ja bych to ale preci jen nazval - utocny beh vzad *4*
  • Keď tu nejde len o drakov, ale aj efov , trpazlíkov atď....
    Vysokorozpočtové hry sa nedokážu odputať od tolkienovského videnia fantasy. Ak by to tvorcovia nejakej aj skúsili , pravdepodobne by rýchle padli na hubu.
  • Tak v knizni predloze zaklinace draci byli a v elder scrolls se o prichodu draku mluvi uz od pocatku, tedy zhruba od roku 1994 nebo kdy vysla arena. Je zajimave, jak si bethseda dokazala vytycit pred 15 lety cil a toho se drzet. Jsou to velci vizionari a jejich dilo je tim jedinecne. Historicky je zakotvenych spousta her, treba MGS, ale ktera dila byla takto promyslena a ucelena dopredu?
  • Witcher bude mít draky, Dragon Age má "draky" (spíš parodii na ně), TES bude mít draky... Vítězem je ale stejně Divinity 2, pač tam se za draka dokonce hraje :
  • Abychom tu neměli zachvilku předrakováno :/ ...... Nějak se nám ta fantasy nevyvíjí .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit