Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - první dojmy
8.6.2011 | Lukáš Grygar
48 příspěvků
-
vim, ze jen na grafice nezalezi, ale moc jsem se nepokochal
-
tak protoźe beru Games vážně, tak to vypadá, že nedávná nejistota ohledně Skyrim je pryč, bude to mazec...
-
Spousta nových, šťavnatých informací. Supr. *4*
-
lol, ten koniec mi prisiel nieco na styl ,, we need moaaar dragons!,, :D
-
ty animace nakonec nejsou zas tak uzasny jak jsem cekal. nebo aspon u tech vlku a kone je to skoro jak v oblivionu.
-
-
taky mi ten kůň připadá divný... ale na to že jsem byl skeptický - celkově to nevypadá zle :p
-
-
Taky vam to mesto tak strasne pripomina Edoras? :D
-
kdyz uz je to teda plne konzolova hra tak by me by zajimala PC verze, jestli bude aspon trosku upraveny interface a ovladani aby lepe sedelo na mys/klavesnice
-
-
sám sis odpověděl..trochu.
-
-
I sem se zasmal u toho dobrej komentar:-) kazdopadne velcie slibne....potesily me hlavne skilly ze kazdej odemyka jeste utoky kouzla atd.
nevite jak to bude s hratelnyma rasama? -
OMG! :-D
-
Ňamka *1*.
Mám otázku: jsou dragon - shouty "dabované" nebo němé? Ať šponuju uši jak chci, neslyším skoro žádné zvuky z hry. Ten komentář to dosti přebíjí. -
-
Stejnou prezentaci pouštěli i na GameTrailers a ty shouty jsou "namluvené" nebo spíše nakřičené. Popravdě by to působilo trochu divně kdyby nebyly :-)
-
-
Díky. Já jsem s tím počítal, jenom jsem je tam tak nějak nedokázal identifikovat *1*
-
-
Viz http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-elder-scrolls/714851?type=flv čas 2:40 *4*
-
-
-