Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ještě jedna věc...dojedu konečně do Winterholdu abych se dal k akademii a jako test musím vyvolat flame atronacha - kouzlo na to mám ale nejde vyvolat a píše to že nemám dost magicky. Kolik jí teda musím mít abych ho mohl vyvolat? jak ji zvýším? je to kouzlo pro appertience a já mám Conjuction na 15 lvl ale třeba kouzlo Soul trap což je taky na appertience vyvolat můžu. tak teď nevím v čem je problém resp kde vzít víc magicky..
  • Čo si myslíš, kedy vyšli Arena a Daggerfall?
  • Nič v zlom, ale krytie je zbytočné aj na najťažšiu obtiažnosť keď exploituješ crafting ako sa dá. No ono vlaste blocking je zbytočný, aj keď crafting neexploituješ. *10*

Priznám sa, že mace + shield som vymenil asi na 10 leveli za obojručné meče a potom kladivo. Ušetrené perky do blocking a oveľa efektívnejšie.
  • Tak to byl taky cíl, aby to na konzolích bylo "OK".
  • Malleth
    Mě taky...ale nejlepší ze všecho sou na Skyrimu loading screeny :)
  • vyřešeno
  • mám v kouzlech v aktivních ROCKJOINT že to snižuje o 25% malee attack - předtím to tam nebylo, žádný brnění nebo zbraň to nezpůsobuje, nevíto co to je a jak se toho zbavit??
  • ja to hraju na PS3 a inventar mi prijde OK :D
  • Moc hezky, autor napise ze je napul (spis na 3/4) nefunkcni menu a inventar, ale da tomu 10 ... nu coz, jako vzdy na TG - 30% a mame odpovidajici hodnoceni. (navic ten inventar vube do hry nezapada a z celyho polonefunkcniho menu je naprosto zjevny ze de o konzolovej port kterej se nikdo ani nenamahal vyzkouset, protoze ovladani mysi je prakticky nemozny).
  • Miroo_CZ
    Nový rekord 8xx příspěvků během pár dní..!
  • dik moc
  • MrSanta
    Každý řev se musíš naučit tak, že na něj "použiješ" jednu z duší. V záložce řevů si najedeš na nenaučený řev a pomocí nějaké klávesy na něj použiješ dračí duši a tím se ho naučíš. Ta klávesa je napsaná ve spodní liště nabídky kouzel. Dračí duše absorbuješ automaticky, žádný soul gem třeba není.
  • MrSanta
    Nebývá špatné si přečíst manuál. Zkus to taky, možná tě některé věci v něm napsané překvapí *3*.
  • dotaz,
    kdyz chci pouzit nejake revy, napise mi to, ze se odemykaji pomoci draci duse, jak ty draci duse ziskat? je potreba k tomu nejaky soul gem? jinak draku jsem uz zabil asi 10 nic mi to ale neodemklo... dik
  • Tak si to dej na nejtěžší...
  • Dej facku sobě, že si každých 5 minut měníš nick, Karlíku ...
  • Koupeno druhý den po vydání, žádný strachy ... nikdy jsem neměl potřebu stahovat nějaký zavirovaný smetí z torrentu ...
  • u přehazování věcí (kouzel, zbraní, štítu, apod.) stačí dát do oblíbených (klávesa F) a poté očíslovat 1-8 (9 mě nefunguje, nevim proč) a můžeš přepínat na klávesnici. viz http://www.youtube.com/watch?v=2hz7eautqrE
  • "herní styl mě připomíná nějaké hry z 90 let ".. jo, to byly tenkrát nějkaé hry, hrál jsi aspoň jednu z nich :)
  • Tak si dej větší obtížnost *3* ...na předposlední, kdy tě obr sejme často na jednu ránu, si nesmrtelnej připadat nebudeš. Jinak já od meče a štítu upustil hned na začátku, blokováni na malym lvl bez perků je zoufale neůčiný. Narozdíl od oblivionu jsou tu mágově celkem úspěšný... róba+maska+enchantnutý zbytek a člověk se dostane na 300% mana regen při velmi vysoké magicce, což dovoluje nepřetržitej souboj s apprentice spelama *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit