Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na strankach z videa to stahnout nejde- autor udelal soubor neviditelny pro verejnost- nebo tak neco. Neví nekdo odkud jinud se da stahnout *9*
  • Na strankach z videa to stahnout nejde- autor udelal soubor neviditelny pro verejnost- nebo tak neco. Neví nekdo odkud jinud se da stahnout. *9*
  • to levé nejnižší tlačítko je samozřejmě potřeba zmáčknout, aby se svitek objevil
  • jakmile položíš lexikon do stroje, tak můžeš mačkat dvě tlačítko po pravé straně. Zkus mačkat vyšší tlačítko tak dlouho, dokud se lexikon nerozzáří. V momentě, kdy se rozzáří, můžeš levým vyšším tlačítkem ovládat "oblohu". jakmile po několika zmáčknutí se rozzáří ještě nižší tlačítko vlevo, tak se Ti uprostřed místnosti objeví vysněné svitky :)
  • Jsem si 100% jistej ze problem se tyka grafickeho nastaveni, jelikoz po opetovnem nahozeni, hra tam kde padla bezi dale problem nastava , jak jsem jiz psal ve chvili portace po mape a zpracovani a vykreslovani grafiky hra padne pustim znova hru a protnout jde bez problemu, zkousim to ladit ,ale zatim presne nevim co to dela, pouze jsem padani omezil o neco malo mene.
  • rhomola
    No ani nevim, jednak sem ještě neměl k dospizici porovnat dračí a daedricke maximálně vymaxované (rozuměj 2x kovářsky vylepšené) a druhej mnohem snadnější je ten, že dračí kosti a šupiny na výrobu a vylepšovaní dračího brněni sou takříkajíc neustále k mání, kdežto pro srdce deader se musí trochu speciálně. Dotřetice, mě se třeba dadric nelíbí, to už mi přijde hezčí ebony.
  • Zkus vypnout Steam klienta, jinak nevim co bych mel radit.
    Udajne Steam muze zpusobovat pady, kdyz je procesor zatizen nad 90%
    Ja mam zatez pri hrani asi 60-70% a problemy nemam.
  • Ahoj moc tě prosím pokud bys mi mohl poradit s jedním Q co se týče Alduina byl bych moc rád prosím reaguj na můj mail prosím " Martinmayer6@gmai.com " děkuji
  • No to uz me take napadlo ,ale nechci to crackovat kvuli patchum atd
  • Snoobi
    znova si stiahni tu cracknutu verziu od razoru :)
  • dračí zbroj k čemu? Daedric je uplně stejnej a vypadá líp a potřebuješ jen 90 smithing.
  • A ake jsme si vsiml ze nejvice hra pada kdyz se zrychlene portuji po mape, poradte prosim nekdo co tism padanim ?
  • Ahra mi nezamrza pouze neustale pada do oken. Nvidiu mam a pocitac mam na to, aby vse utahl na ultra, take cracklou verszi jsem na ultra hral skoro bez problemu, az bych rekl ze to dela ten steam, uz jsem vypl AA a vypada to ze to pada o neco malo mene, kazdopadne porad to pada dost na to, aby to znechucovalo
    plynule hrani, zkousel jsem ji nainstalovat nejnovejsi ovladace na garfiku, zvuk na 24 bit 44khz, neustale ladim a ubiram kvalitu obrazu ,ale zatim bez uspechu *13*
  • Tak to netuším, TES 5 mi jeste ani jednou nespadl. Vim ale, ze kamosovi to pada do oken co chvila a dokonce mu to mrazilo PC, ze musel tvrdej restart. Zkus snizit detajly, se steamem jsou znacne vyssi naroky na CPU ale pokud mas nejaky 2600K ktery v soucasnoti tak frci, tak bys nemel mit sebemensi problem. Detajly ktere maji nejaky vetsi vliv na vykon jsou pouze Shadows a Distant Object Detail. Popripade pokud nemas grafiku od nvidie tak vypni FXAA
  • Tak jsem si koupil origo a musim rici ze crackla verse s razor crackem je 100% stabilnejsi nez to pripojene svinstvo od steam, hra me neustale pada do oken , neumite nekdo poradit co stim ? Uz jsem z toho zoufalej jak to neustale pada *13*
  • No moc nesouhlasim, nepratele maji daleko vetsi damage, life a lepe se brani. Rozdil je asi nejvic videt na dracich.. na 2/5 se na vas drak kouka a nic nedela, 3/5 je normalni ci lepsi souper, ale da se k nemu priblizit a rozsekat ho mecama 4/5 se k nemu ani nedostanete, jelikoz sebou dost sviha a jedinej naraz te zabije. Takze jedine lukem/magií.
    Je tam dost velky rozdil, i "blbi" kostlivci se lip brani
  • @Nord
    Ale věděl. A právě kvůli tomu buffu je spánek pro sraby. Komu by nestačil 20% / 15% bonus do skillování rychlosti ze šutrů, že.
    A pokud možno se vyjadřuj maličko méně nadřazeně, když k tomu nemáš sebemenší důvod. Nevypadá to moc chytře.
  • Zvýšenou obtížností myslíš 4 z 5? Já jsem zkoušel tu 5 z 5 a to bylo dosti divné.Základní nepřátelé měly obrovskou odolnost.Problém je,že větším level se i nepřátele zvedají tedy mají pak stále velkou odolnost.Sice je ten poměr menší,ale pořád tam je hodně znatelný.Co hraji standardně na 3 z 5 tak jsem rád,že i když mám skvělé neočarovaná zbraně potkávám slabé a silné nepřátelé.Co mne vadí tak je to,že těch silných je málo.Často to jsou vedou skupin atd....
    Když zvednu obtížnost tak těch silnějších není více,ale jen má vše více života :(
  • Určitě, měl jsi pravdu :)
    A taky hraji na zvýšenou obtížnost, což je opravdu daleko větší požitek ze hry :)
    Taky se mi líbí, že když teď cestuji po svých, nebo na koni, tak potkávám po cestě obchodníky, lupiče a různé questové postavy.. což jsem poprvé nevěděl když jsem prolítával na mapě :)
  • rhomola
    Takže už seš náš :D ;) Jakože náš ve smyslu TES pohlcen ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší