Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rhomola
    JJ, spánek je s bonusem a ženatej spánek je s bonusem milovníka k tomu ;)
  • Za původní postavu mě to už nebavilo, navíc jsem ze začátku nevěděl jak se to hraje a udělal spoustu chyb (např. špatné rozmístění skill bodů, nevyužití tréningu atd..)
    Tak hraju znovu, tentokrát jsem si vybral Orka a musím říct, že trhá hlavy a propichuje těla o sto šest. Hraje se mi s ním líp než za Norda a navíc má Berserk, která je zvlášt užitečný a doslova parádní. Hraju to 4h a už mám lvl 22, kovářství 98 (daedrické brnění je lepší než dračí) a jednorucni zbrane 70lvl. Jedu opačně než poprvé, nevyužívám přemístění na mapě, ale pěkně vychutnávka na koni :D plním především vedlejšáky popř. sidequesty a je to paráda, opravdu lepší než to drtit letecky :)
  • Spanek pro sraby? Z čeho jsi usoudil? Když je hrdnina "odpočinutý" získává +10% ke všem dovednostem (ale to jsi asi nevěděl)
  • Pff, spánek je pro sraby :)
  • To kovářství je obrovská výhoda pro každého kdo používá brnění a zbraň co se dá vykovat.Pak přeskočíš několik zbraní/zbrojí a můžeš rychle vyrábět kvalitní věci a ty navíc vylepšit.To vše bez použití vykrádání kapes!Tedy je to opravu lehké a levné.Jako má to tak být? :)
    Musí si hráč uměle stěžovat začátky ve hře,že to bude využívat omezeně?Ten vychvalovaný svobodný systém není dobrý když nemá nějaké vyvážení.Pak jak tu hru hodnotit.

Když budu hrát tak,že nebudu požívat vykrádání při trénování dovedností Tak bude herní zážitek jiný než když to bude naopak.Když to bude naopak pak je to opravu lehké a směšné jak rychle má člověk level a věci jaké chce aniž by přitom začal pořádně hrát.

Když to prostě nebudu používat tak proč to tam je?To je nelogické.Pak si hráč musí zvedat obtížnost nebo něco nepoužívat aby měl hru kde jeho hrdina postupně roste tak jak to je běžné u RPG.Jak hrdina vyroste raz dva a vyleze do světa vybaven a schopen.

Za mága jsem hrál.Bohužel je odlišen pouze velikostí many :(
  • V každem meste u spravce si muzes koupit dum bez prodlev. Bohuzel bez vybavy, za tu si priplacis. Hrac, ktery je vsimavejsi zjisti, ze dum je ve Skyrimu jen pekna kulisa. Veskere itemy si muzete dat na jedno misto ve skyrimu, to misto si oznacite na mape a mate vystarano. Co se tyce unavy, vyspat se da kdekoliv
  • Napriklad ja ani nevedel ze nejaky trening je mozny, Skyrim byla moje prvni zkusenost s TES. Trenovat jsme zacal az od 20lvl a i tak si myslim ze hra je na obtiznost dost jednoducha, zvlast kdy si spravite ze zacatku kovarstvi. To se vsak tyka bojovnika se dvema meci a stitem. Za magy mi to prijde podstatne tezsi
  • To by mně zajímalo jestli autoři chtěli aby byla možnost ukrádst si peníze za tréning zpátky.Pak je lehké si potřebně dovednosti vytrénovat na úroveň kolem 50 a tedy začít hrát na levelu 10+ a se skillama kolem 50.Takto se dá přeskočit začátek kdy hráč nemá dobré věci.Pak má lvl 10+ nic ani nemusel zabít a může si snadno vyrobit zbraň,zbroj.Je to záměr?
    Sice se tak hrát nemusí,ale když to vypadá,že to bylo záměrně tak je velice zvláštní...
  • rhomola
    Mam to v češtině, ale Druzinici jsou Companions tušim, Bilej Potok je White Run a Bourny Havy jsou StormCloaks resp ta vzbourenecka armada nordu, co vede povstani pro cisarskejm ;)
  • Škoda, že z půlky nevím, o čem že to píšeš. Překlad není zrovna originál friendly *1*
  • Kování byl jeden z prvních skillu na který jsem se zaměřil.Když pak vylepšuješ zbraň tak to přidává opravdu silné bonusy.Možná moc na to jak lehce lze získat 100 v kování.Pak má člověk rychle dračí zbroj a vypadá to vtipně když se v ní prochází mezi "somrákama" z Whiterun.
  • rhomola
    No já netušim, jak to bude ve Skyrimu, ale v Morrowindu byl jeden barák pro hrdinu, ale získat ho byla fuska a taky se chvili stavel. Ale nakonec to byla spis takova slechticka usedlost s nekolika budovama a hradbama a branou. Takovej malej hradek nebo pevnost by se dalo rict. V oblivionu clovek moh koupit nebo ziskat barak v kazdym meste a Tady zatim nevim. Uz je jasny ze muzes v ramci kazdy frakce jako sef ziskat vlastni pokojicek, ja mam teda zatim jenom ten pokoj sefa Druziniku. A pak asi nejaky domy. V nekterejch mestech nic nevidim nebo me nenapada, kterej by to moh bejt, jinde vidim opusteny a ja sam mam zatim dva. Ten co dostane kazdej hned na zacatku za zachranu Bileho Potoka pred drakem a vcera sem dostal dalsi po vrahovi za postup v ramci linie Bournejch havu.
  • To mají všichni vlastní baráky? Já se zabydlel ve škole ve Winterholdu. Když už jsem ten arch-mage, tak se to asi patří. *4*
  • rhomola
    Však o tom vždycky TES byla, že hlavní linie a frakce jsou k nabrání snadno, ale spousta velmi zajímavejch q se musela vzdycky najít blouděním mapou. Dokonce ani všechny daedry nebejvali na primej q a dokud si na ten oltar nenarazil, tak si se o q nedozvedel. Tady by jich melo bejt patnact pro daedry, co sem tak slysel, ja mam zatim tri hotovy.
  • rhomola
    Ten už mám dlouho ;) jednou vylepšenej tezkej draci set vcetne stitu, ale neokouzluju, nevim proc, ale jakmile dam na neco kouzlo i kdyz je to treba obri duse, tak se strasne snizi statistika toho predmetu pro obycejnej utok, nebo obranu. Takze na to prdim. A jinak vcera sem ziskal druhej barak od sefa bournej havu, spolecne s povysenim po dobyti jedny cisarsky pevnosti a osovobozeni veznu. Je to super vila po jednom vrahovi. Oltar na carovani i alchymicka laborator a kuchyn. Hodne vitrin a stojanu na zbrane a i stojany(takovy panaci) na brneni. Akorat aso malej bug. Zaplatil sem za vybavu i z auklid po vrahovi a mam to ted zarizeny, ale vsude cakance od krve a kosti a mrtvoly a maso. Docela idylka ;)
  • + začínám si skládat celek dračí zbroje, pak jen maximalizovat vylepšení a okouzlit :)
  • Tak dělám ještě pár vedlejšáků a musím přiznat, že někteří obyvatelé Skyrimu mi i po dokončení hry dávájí nějaký lepší sidequesty (jen jsem zabloudil v jeskyni Železná mohyla, kde už jsem jednou byl, ale podruhé nevím kudy kam :D)
    už mám i Kovařinu lvl 100, celkem lvl 45
  • Díky
  • Ten Inventar mi tez prisel jak pro maly decka a az pak jsem se docetl, ze hra je puvodne na konzolovky hracky :D
  • jaaaaaaaaaaak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší