Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rhomola
    Hurá, konečně sem včera narazil na pořádnej dwemerskej barák zavalenej v podzemí. Trubky, válce, ozubená kola, vzdálené hučení, vrzání a cinkání. Stroje a písty neznámého účelu zapomenuté v hlubinách země, ale stále funkční. Paráda! Morrowind deja-vu! Akorát všechny stroje strážců byly rozbitý a okupoval to národ podivnejch broukolidí (nosili chitinový :) zbraně a brnění!) a dávali mi pěkně zabrat. Zalez sem tam omylem, zřejmě dřív, než mě tam někdo pro něco pošle, ale když už sem tam byl, tak sem si to prohlíd. A taky sem se včera vznášel dvakrát velmi vysoko na zemí a nebyl to bug :) Hovořil sem s jednou bohyní ;)
  • Samozrejme, ze se to lip ovlada gamepadem, kdyz to ti pitomci pro PC nepredelali. Je to humus konzolovka velicenstvo... Za to ovladani inventare bych nekoho zaziva mumifikoval. BLEE. Zlaty klasicky inventare klasickych PC RPG.
  • Tak už jsem to spravil *8* *8* *8*
  • ACT III
    Mise: Znalosti předků (Získej svitek předků)
    Jsem u astronomického zlatého stroje. Tentokrát se však nejedná o bugy, ale o nastavení právě téhle "mašiny" . Opravdu nerozumím tomu, jak ji mám nastavit.. zkoušel jsem asi 15 minut rejpat do nastavení a stejně nic pouze jednou se mi podařilo udělat "něco" že se Lexion povznesl, otevřel a zazářil.. štěstím ze správného kroku jsem byl tak bez sebe, že jsem to dalším otáčením přístroje zrušil a už to nemůžu zpátky naladit. AUU, prosím pomoc.
  • PS: doporučuju hrát na gamepadu. Hrál sem vždy jen Fifu a podobně ale před týdnem sem vzal gamepad na Rage a teď poprvé i na rpg a zvykl sem si rychle a neměnil bych.
  • Hra roku. Nejlepší rpg co kdy spatřilo světlo světa. Obrovský rozsah, možnosti a technická vyspělost od grafiky po fungování každě bytůstky v obrovském světe. Ve světě krátkého loadingu. Ve světě který vám nepadá na plochu. Ve světě kde nechodí nagelovaní japonci a zbraně nemají nutně duhové aury. 100 a více hodin té nejlepší rpg zábavy. Co chtít víc? A komu se to nelíbí ať jde hrát wowko!
  • http://extrahardware.cnews.cz/tes-the-elder-scrolls-5-skyrim-test-vykonu-grafickych-karet-kvalita-obrazu-srovnani-vykonu-geforce-radeon-nastaveni-detailu

http://extrahardware.cnews.cz/the-elder-scrolls-v-5-skyrim-vliv-nastaveni-detailu-na-vykon-kvalitu-obrazu
  • Malleth
    May Innos be with you :)
  • no super a navyse som vysriesil jeden totalny zakys s tou posratou packou (nakoniec to bolo nejake madlo umiestnene uplne nenapadne a navyse aj wtf :)) v q Zubatá Koruna.

este raz dakujem.. funguje to presne ako si pisal ;)
  • Tady to je nepsané kde je.
    http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20111116165126AAjeq19
    Když není tam co má být stačí údajně nahrát hru.Někdy ty věci se propadnou jsem koukal.
  • miroV (anonym)

Tak uz som to vzdal. Hram od zaciatku, ale kupodivu vobec mi to nevadi. Davam si vacsi pozor a viac si to uzivam.
    Taketo hry /aj ked ich moc nehravam/ ma vzdy facsinovali. Hlavne ta mystika a tajomno. Nasadim sluchatka a som v inom svete v inom zivote... Pre mna to je nieco uzasne.
    A na margo nejakeho prispevku ohladne veku. Ja mam 46 a maximalne si to uzivam. Urcite je to kvalitnejsi zazitok, ako napr. sediet v krcme pri pive a bavit sa o politike alebo futbale a ,,mlatit prazdnu slamu,,.
    A vdaka za snahu pomoct *3* .

sorry, ze som to vrazil aj tam kde som nemal
  • Tak uz som to vzdal. Hram od zaciatku, ale kupodivu vobec mi to nevadi. Davam si vacsi pozor a viac si to uzivam.
    Taketo hry /aj ked ich moc nehravam/ ma vzdy facsinovali. Hlavne ta mystika a tajomno. Nasadim sluchatka a som v inom svete v inom zivote... Pre mna to je nieco uzasne.
    A na margo nejakeho prispevku ohladne veku. Ja mam 46 a maximalne si to uzivam. Urcite je to kvalitnejsi zazitok, ako napr. sediet v krcme pri pive a bavit sa o politike alebo futbale a ,,mlatit prazdnu slamu,,.
    A vdaka za snahu pomoct *3* .
  • jsu už slepej nebo je to bug? Hráli jste quest získat zubatou korunu z Korvanjudu? Dobiju se klasicky do chodby s malbama a tříkruhovým zámkem co se odemyká ebenovým drápem. Ale ten dráp nikde v Korvanjuldu není! není prostě kde ani z koho, všude se válí akorát imrepiálové mrtví na zemi a není kde ho vzít ani koho už zabít. a Golmar s ostatními čumí na malby a mám mu říct až objevním na nějakým korunu....nikde ale není
  • Me straze po vyhozeni par zbytecnosti obstastnily hlaskou,ze tu vetes by stejne nikdo nekoupil *2*
  • Tak mi to nedalo a zkusil jsem jeste jednou to dychani pod vodou. A mate pravdu. Opravdu se topim. Ale je to po tak dlouhe dobe,ze jsem to nepoznal ani po 40 hodinach hrani a stovkach potapeni a hledani ruznych truhel pod vodou. Jinymi slovy-jako by to ani nebylo. Je to neco podobneho jako pasti. Jsou v teto hre jen pro smich.
  • thx *4*
  • Byl jsem překvapen jak moc velcí moralisté jsou zde městské stráže,Vyhodil jsem ve městě zbraně na ulici a strážní přišel a začal kecat,že ty tohle se nedělá ty zbraně by mohli někomu ublížit a příště mně to bude řešit přísněji a ne domluvou :)
    -Čekal jsem,že to někdo prostě ukradne(klidně i stráž),ale zdá se,že korupce tam nemá tak silné kořeny.
  • Nevím jestli to bylo v oblivionu,ale zde dostřel logicky záleží na luku.U slabšího luku ten šíp padá rychleji.Rozdíl je někdy i polovina těla NPC! Tak na to pozor při míření :) To jsme koukal když jsem mířil nad NPC které jsem chtěl trefit do hlavy měl jsem lepší luk.Šíp mu ani nerozcuchal vlasy.
  • Je to jako když jednoruký hledá ve městě SecondHand.Zde ta druhá ruka schází v podobě lepší mapy a zápisníku na úkoly :) Pak jak píšeš moc to nejde.
  • jo a nejdou dělat vlastní kouzla jako v Oblivionu... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší