Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Imperial, čistý bojovník se srdcem na pravým místě (1h + štít, bez magie, příležitostně luk), Bosmerka, assassínka každýl coulkem, bezcitná sociopatka a breton, asociální mág s komplexem méněcennosti. Nějako ty postavy střídám zrovna podle nálady. Jelikož mám u každé vyhraněnej styl, nechci si svýho bojovníka pižlat magií a podobně :)
  • Za krasnou lucistnici. Ani nevim proc, v zivote jsem nehral za zenskou, tak jsem to ted chtel zkusit :) Rasa asi Nord, ale mozna si blbe pamatuju. Na Skyrimu je prave skvely, ze rasa neomezuje cloveka v rozvijeni svych schopnosti, podle toho, jak je vyuziva, jako to bylo u starych RPG. Takze taky presne lucistnice, rangerka se z zalibou v magii a obcas neco slohne :)
  • Amylee.Anderson
    Vypadá moc hezky a ty kouzla jsou fakt nádherně udělaný :) Dobrá recenze.
  • Lesní elf - lukostřelec, dvě dýky. Původně jsem chtěl hrát za mága, ale kouzla mě tam moc nechytli.
  • MidnighT91
    Nord, obouruční měče (a podle situace luk nebo magie)
  • Core
    ...jinak,za kterou rasu / povolání hrajete? Já to mám za norda / luk & magie. Kouzla jsou zpracovány absolutně úžasně.
  • Dobrá slideshow.Všichni nemáme i5 i7ky.Snad do budoucna pořešíte kvalitu vide pro všechny.Dík
  • Jak bez bugu, jak noveho? Takze 10 nesmi dostat nic...
  • Core
    Dík Lukášovi (opět) za skvělou videorecenzi. Zajímalo by mě, na čem Skyrim hraje, přijde mi, že Janchorovi se to místy drobet zadrhává. Zhruba stejně plynule to jede asi i mě. Mám dost slabé železo (respektive pracovní notebook napojený na externí velký display, myš a klávesnici) a byl jsem hodně překvapen, že si můžu solidně zahrát. Optimalizace je u Skyrimu fajn.
  • protoze problemy je 1% v té hře
  • kostejnesmrtelny
    Kravina.
  • Musím pochválit, velice dobrá a onjektivni videorecenze
  • "Skyrim není bezproblémová hra" Tak proč dostala desítku??? Desítku má dostat hra excelentní, bez bugů, bez jakýchkoliv problému a do oblasti videoher přinášející něco nového.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit