Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hraju za Khajiita. Chtel jsem si vyrobit Blacksada jako z komiksu (modri uz vedi). Jenze se proste neda navrhnout khajiit aby vypadal jako cernej panter bez mourovani a bez te srsti na obou tvarich. Tak ho mam, alespon priblizne. Jinak zatim jedu hlavne luk .)
  • Hodně výstižné... *1* Nechápu ty co RPG hrají *1* Pak onanují nad nějakých elfem *1*
  • Megalománská hra která zabaví na mooc dlouho dávám 20 z 10, pro mne hra desetiletí, mám takoví dojem že to snad nedohraju do příštího dílu. Velký dík patří take lokalizátorům kteří odvedly ohromný kus práce, nejsem si jistý jestly vůbec přečtu někdy všechny knihy obsažený ve hře, ale budu se snažit, času dost-hru si vychutnávam po douškách *14* *3*
  • Ta hra je totální kravina - nechápu jak může někdo hrát něco z tak ubohého žánru jako je RPG... nedej bože MMORPG *16* *16* *16* *16* Opravdu slabomyslná hra

Zlaté CoD *2* *2* *2* *2*
  • kajit lucistnik a zlodej. mam z neho kockopsa tak kdyz potrebuju hrubou silu zmenim se na vlkodlaka
  • adahn
    Na obouruční, silnější verzi kouzla je u každé školy magie potřeba perk.
    Edit: Sahu byl rychlejší *4*
  • Hlavně musíš mít odemčený perk, který umožňuje vyvolat silnější verzi kouzla oběma rukama. Ste to snad nehráli nebo co ;)
  • Nejlepší rpg to asi není... Už před vydáním jsem pragmaticky očekával že mé naivní představy utopisticky skvělé hry se nenaplní tak jak mne dokázal navnadit trailer (a teď se v tom vyznejte *7* ). Skyrim trpí hodně chybami ale po několika záplatách a z nějakými módy to bude ještě lepší... Rozhodně asi nejlepší fantasy open world rpg na trhu :-)

BTW Doufám že DLC přinesou i další odvětví (vyrábění kouzel, pasti). Ne jenom nový příběh a itemy...
    Risen na 25tou *1*
  • johnysak
    to Jazz:
    Mě by akorát zajímalo proč lezeš do každé diskuze o Skyrimu když nesnášíš RPG. Je v tom snad skrytá láska?? *15*
  • BombCZE
    Chtěl bych vědět jak si představuješ ideální hru, uveď nějaký příklad a tím myslím z žánru RPG. *16*
  • A navic takova hra bychazi jednou za par let. *3* Je skvělá, jen doladit koně :P Aspon ze je uz mod na jejich zrychlení o 1.5 nebo 2x. Podle mně si zaslouží 9,79 :P
  • Nekaž mu to, konečně našel mod který mu u Skyrimu vyhovuje.. *1*
  • Hraju za Argoriana a jak tu píšete že ještěrka je fuj. Tak pokud má plátovku tak rozdíl nepoznáte :-) navíc se neutopí a nestane se upírem proti své vůli :D A zvládá poměrně velké pády či skoky ze skal.
  • Nevím, kde je problém - desítky prostě dostávaj ty nejlepší hry - tedy nejlepší z her, se kterejma je lze srovnávat. Relativní a absolutní dokonalost je trochu rozdíl. Jedno je mýtus, druhý je výborná hra.
  • Protože vzhledem k obsáhlosti hry je tech chybek opravdu málo a navíc do konce měsíce prý bude patch a ten by měl ty horší věci opravit.
  • Cahir
    Á pravidelný účastník diskuzí o RPG hrách, který nesnáší RPG hry...
  • Normálně se léčím dvěma rukama dohormady a nic to nedělá. *4* Ale je to jen taký detail, kdybych byl magič možná bych to řešil více.
  • Nord, 2H Axe, Master Smith, Enchant, Heavy armor, Luk. Magie je pro prihrate Legolasy a Skyrim patri NORDUM! *16*
    Dalsi postava bude elfi kouzelnice zas pro zmenu Magie Only a Skyrim patri k Imperiu! *1*
  • Cahir
    Heh, a já myslel, že ty jsi věrný temným elfům.
  • Výstižná videorecenze, jinač nejlepší hra co jsem kdy hrál *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit