Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - videorecenze
22.11.2011 | Lukáš Grygar
433 příspěvků
-
Asi si začínam uvedomovať prečo ma Skyrim tak baví. Narozdiel od reality je v ňom fyzická likvidácia trollov nielenže legálna ale považovaná za záslužnú činnosť *4*
mimochodom ,mám odohraných desať hodín , svet nemám preskúmaný ani zdaleka , v hlavnom príbehu niesom ani v polovici a poplnil som pár perfektných nepovinných questových línií ktoré majú s nudnou vatou spoločné asi tolko čo priemerný obyvatel severnej koréi so segedínskym gulášom , toto teda je podla môjho gusta *3* -
Nenudím, pouze chvilkama relaxuju mezi prací, které mám za poslední měsíce požehnaně, a proto jsou menší pauzy rozhodně vítané... *3*
-
Tedy ta pravá výzva! A o to víc sladší vítězství.
-
No ja nevim... Strilecky - 0 minut pribehu, zadna vata, masakr na dren a dobrej pocit ze jsem nekomu ustrelil palici a nebylo to NPC. To co troll povazuje za vatu je pro vetsinu lidi v RPG soucast vyvoje postavy, jeji vlastni pribeh a background.
Za mych mladych let se hravalo na kostkovanym papire AD@D - vicemene dle teto logiky taky vata prerusovana hazenim kostkou.
Kdyz to stejnym zpusobem prevedu na zivot bezneho trolla tak je to: porod, smrt a mezi tim par let vaty. Jiny clovek si uzije vetsinu z tech okamziku mezi porodem a smrti a jako vatu to nebere. -
Netvrdím, že je nekvalitní, ani že bych to nedejbože vymyslel líp. Ale když vidím "Nespočinutý draugir", tak mám nutkání vyškrábat si oči. Ještě že zůstala možnost hrát v originále.
-
Poslední dva dny.
-
a nezapomen ze ty nazvy která tomu dali česti prekladatele tak to podobne zni i američanum
nam pravdepodobne lepe mame barvitejsi jazyk -
tohle mělo patřit ke komentu od : Inteligent ( anonym )
-
pokud to pojedes celou dobu za jednu postavu, tak je to v infu i savu
-
a kolik jste meli asi hodin na sestrihani *3* ?
-
tohle nemůžeš myslet vážne, nebo se snažíš ulovit co nejvíc mínusek .... *12*
-
Hrát v Morru za argoniana, to je jako být černochem v Konfederaci během americké občanské války, řekl bych. *15*
-
Aha to nic no :) jinak ve hře to tam nikde není, že?
-
Statistiky steamu.
-
No jo, pět hodin pofidérního příběhu a pět set hodin vaty... Proti gustu... *3*
-
Kde zjistím kolik mám nahraného... nikde to tam nevidím
-
Hlasuji, toto je kvalitní příspěvek!
-
Lukáš je kapacita !
-
Naopak, jak bývám na lokalizace přísnej, tak tohle je zcela profesionální, s citem dělaná práce s minimem chyb. Že člověku ty český názvy třeba nesedí (a i já jsem si dlouze zvykal) je otázka vkusu, ne kvality překladu.
-
Protože jsem si to při rozehrání zapomněl přepnout.