Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - videorecenze
22.11.2011 | Lukáš Grygar
433 příspěvků
-
krom toho že si troll až za roh...
CoD není slabomyslné? - jdu, běžim, bum bum bum bác, jdu běžim á hele bossák - press E, E , E , E, E KONEC -
Měl, ale spíš jsem narážel na stížnosti, co jsou slyšet od ostatních. Osobně se mi souhvězdí líbí, ale orientovat se v nich JE pomalý a těžkopádný, s myší i bez.
-
njn... na jindru velikého pořád nemám *9*
-
Jen zkousim trollit trolla. *1* *1*
Gothic jednicka mne nechytl, dvojku jsem nehral. -
Nejlepší RPG = žádné RPG *2*
-
2XEEN-Gothic 1 jako zabugovanjesi verze Diabla? To uz chce sakra velkou fantazii. Nebo kupu Lysohlavek. *2*
-
Mně se líbí jak nad tím všichni skoro onanují *1* *1* *1*
-
v TES hrách bývá toto info přímo u savu
-
*5*
-
Já jen čumím a divím se, jak jste z toho vystříkaní.
-
Sóhlas.
-
Sorry Troliku. Me uz doslo krmeni. Budes se muset zivit sam *12*
-
Meleš sratchky.
-
To už mi říkalo více lidí, ale snad tak jednou nedopadnu... Jinak je fakt, že kdyby to šlo, dělal bych užitečnější (a hlavně více rozmanité) činnosti než pracoval, poslouchal hudbu a surfoval internetem. Momentálně nemám moc na vybranou, tak zkus přimhouřit oko, bro. *3*
-
ono jestli to hral bez patche tak tam mys jeste nemel myslim
-
Obtiznost nejtezsi? Mozna. Ja poprve vzdy dohravam hry na prednastavenou obtiznost(v tomto pripade Znalec-nebo tak nejak). Navic me stve,ze kdyz hraje na jednom stroji vice lidi,nelze si ukladat nastaveni pro kazdy save. Moje polovicka by me zabila kdybych ji nechal nastavenou obtiznost na nejtezsi a pokazde to menit je otrava. *7*
-
Pri prekladu zanikne vzdy spousta fines, ktere jsou charakteristicke pro dany jazyk. Nejde se toho vyvarovat. Kazdy preklad bude vzdy horsi nez original. Nikdy se treba nepovede udelat lipsync. Original je i lepsi pro studium anglictiny a u hry co ma ESRB 17+ bych ocekaval, ze by ji ve svetovem jazyce mel rozumet kazdy.
Spousta prelozenych veci mi prijde smesnych, ale uznavam je to z tech lepsich prekladu. Preklady mi nevadi - at lidi maji moznost si vybrat. Cenega me ale neskutecne nastvala svou politikou, kdy zakazala digitalni distribuci v CR jen proto, aby prodala svou prelozenou verzi kterou si v mem pripade muzou strcit ... za klobouk. Ja o jejich preklad nestojim a diky tehle prasacke taktice vynucovani z mych penez nevideli ani korunu. Obe verze co mame doma sly ze zahranici. A byly i levnejsi. -
Dokud s nějakou závislostí nemám žádný faktický problém, nevidím na tom nic závažného. *4*
-
Za to tobe fantazie chybi. Relaxovat prudenim na forech,to dokaze jen velka osobnost. Jen tak dal. Mozna z tebe jednou bude politik *1*
-
To je normalni. Zavislost si nikdo jen tak neprizna *2*