Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - videorecenze
22.11.2011 | Lukáš Grygar
433 příspěvků
-
A ty máš přespříliš bujnou fantazii, jak vidím... *3*
-
Tvrdeho mas zcela ocividne jen ty *2*
-
Fakt? Tyjo..teď nevím, ale stoupl jsem dvakrát do pasti (při ustupování) a taková ta zeď s bodákama jak vyjede z boku a narazí do mě..no, co si budem povídat, zabila mě na jednu ranu. A to dokonce teda fakt dvakrát ta samá. Obtížnost nejtěžší
Teda ale bylo to kousek po začátku, teď už se pastím vyhýbám. Jistota. -
Vidis a me Gothic I pripadal jako zabugovanejsi verze Diabla. Dvojku jsem nehral vubec. A Zaklinace rozhodne stavim vyse.
-
To bylo tvrdé, vskutku... *5*
-
Neříká. *3* Jinak kdyby mě hra Skyrim nezajímala, tak bych přece vůbec nechodil na její diskuze, to dá rozum... Hrát ji nehodlám, ale to neznamená, že mě nezajímá.
Jinak znění mnou vymyšlené zkratky jsem si přečetl a nijak mi nekoresponduje... Ale i kdyby, je to nějaký problém? My deal. *5* -
Jo tak. Uf, to netuším. Natočeno něco kolem 300 GB.
-
Jak tak sleduju, na tobe je "fakt videt", jak mas ty prace pozehnane *15*
-
To patrilo pod Lynchov príspevok v trollovom vlákne :-( Sry za zabordelovanie
-
A premňa osobne asi s najnezaújmavejším svetom ( to lae rozhodne nieje žiadny pokus o vyvolanie flamewaru :-) )
-
az na to ze medzi perkami sa da navigovat mysou, tak neviem kde mal recenzent v charakter menu problem...
-
Zavislost na diskuznich forech. Rika ti to neco?
Jestli prudenim na forech o hre ktera te nezajima rikas relaxace,pak ta tva zkratka N.E.R.D. sedi spise na tebe. -
aaaa to je to rpg s jednim z nejnudnejsich vyvoju postavy
-
video se načítá....stále - pojede to někdy?
-
ja myslel jako hodin filmu, zaberu?
-
Jasný, to chápu. Nebýt recenze, taky zůstávám u originálu.
-
Jsem jediny kdo v teto hre nechape smysl pasti? Ze zacatku ti nektere pasti vezmou i desetinu! zivota,ale pozdeji te i ty nejtezsi skrabnou asi jako komar. Tohle je nesvar cele serie TES. To se vyvojari za ta leta nepouzicili? Nebo to lidi skutecne chteji pasti ktere se prochazi bez povsimnuti?
-
Já střílečky nehraju... A jinak Gothic I, II jsou pro mě bezkonkurenční RPGčka.
-
xD zasraní trollové už ani trolit neuměj...
-
Jenomže těch 500 hodin vaty jak ty říkáš je celkově příběhově lepších než samotná kampaň... Za mě je to od dob diabla 2 jakožto krále rpg jedno z nejlepších rpg vůbec...