Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - videorecenze
22.11.2011 | Lukáš Grygar
433 příspěvků
-
Ale co atronachové? Pomyslel někdo na atronachy?
(plus samozřejmě nějaká ta rekreační nekromancie..) -
když chceš pribeh kup si knihu moulo
-
mam zenu, a dokonce za ni hraju ;-) precejen ma hezci zadek nez muzsky hrdina ;-)
-
zalezi, proc hrajes.. my si chceme uzit pribeh, kdezto ty si musis neco kompenzovat na slabsich ;-)
-
No, ona ta arcanie uplne nejhorsi nebyla, pobavil jsem se u toho, bral jsem to tak ze to neni gothic a on to gothic neni, jsou to jen "goticke povidky", ale souhlasim, nebylo to nic nez lehce nadprumerne RPGcko
-
Já mám Orca a teda využiju spíš Two-handed. *2*
-
tohle nekdo hraje, fakt vas bavi zabijet tupou AI? Nechapu lidi co v dnešní dobe hraji singleplayer. ja hraju BF3 a sem v tom fakt dobrej.
-
V recenzi je řečeno že je pěkně zpracována, ne že se jedná o něco převratně originálního. Jsou tam kouzla jako Fear a Fury, ale s démonickými silami si tam moc hrát nemůžeš. Hraješ přece jen za spíše kladný charakter.
-
zvlastni ze spojujes "prijit s necim originalnim" a hru vampire bloodlines, ve ktere nebylo nic originalni, ale vsechno delano podle deskovych pravidel.
vyvolavani tam je, kratkodobe debuffy, ktere oznacujes kletbama tam jsou taky. -
S nejnovějším Community patchem není zas tak špatný ani Gothic 3, odpadem bych tedy nazýval spíše Arcanii.
-
srovnal sem to s NFS The Run a musim řict že NFS bylo rychlejší a svižnější, ale zase ste se nemohli teleportovat. grafika v NFS je lepší, ale skyrim je mohutný jak moje stehno. takže nevim no, need for speedku chybí zabíjení jako je ve Skyrimu, takže hledam mod na NFS kde budete moc srážet lidi, aby tyhle 2 hry mohli spolu být vyrovnanější. Zatím volím NFS, protože lamborghini má přece víc koní než jeden kůň ve skyrimu.
-
pridej si kouzlo/zbran do oblibenych ==> zmackni 'Q' vyber ktery chces a zmackni cislo (funguje 1-8) a je to *3*
-
Chyba. Jednicka byla uzasna, dvojka taky a trojka... to je odpad ktery si nezaslouzi nest nazev "gothic". Jako treti Gothic uznavam Risen.
-
Dej si veci, ktere chces mit pod cisly, do "oblibenych", potom ve hre stiskni "Q", dostanes se do nabidky oblibenych predmetu. Zvol predmet ze seznamu a stiskni cislo. To je vse.
-
je ve hre magie stylu neco jako warlok ve wow? To jest temna magie, treba vyvolávaní demonu, kletby a pod? Protože metani firebalu je podle me nuda. tak se ptam jestli tvurci prisli s necim originalnim, kdyz recenzent magii tak vychvaluje.
Treba jestli si pamatujete vampires bloodlines, tam byli kouzla jako že cil začal zvracet krev nebo se mu krev v tele začala varit a on nasledne explodoval. -
Otevřeš si oblíbené, najedeš myší na položku a stiskneš číslo, na kterém tu položku chceš mít ;)
-
jo AI me obcas dost irituje kdyz narazite treba na past kterou vy projdete bez skrabnuti a musite cekat na sveho pomocnika nez se "proumira" az nakonec a nejlip mi jeste pomoc.Potom se musim obcas pousmat nad hlouposti ze pomocnik neumi couvat tzn kdyz mate jednosmerku uz se ven nedostanete nastesti sem jeste nepotkal tak uzkou mistnost abych si neporadil a nedostal se ven *1* *1* doufam ze podobne veci opravi patchem
-
ako si nabindujete zbrane/kuzla atd na CISLA? vo videu to bolo spomenute ale ani za boha to neviem najst. oblubene poznam.
-
Mnohem větší zábava než ve Skyrimu: "Hele Pepo, neviděls tááámhle toho drakáá ?!" - "Čéče né, jak vypadál ?" - "No, byl zelené jak howno z brčálu." - "Franto, nemáme to dneska ale hezky ?!", takovou mají asi logiku kecy v RPG hrách.
-
Mate zenu v Skyrime?... lebo ja ju nepotrebujem, vyexpil som si one-handed na max...