Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 100x to napiste
  • sem se u něj trénoval lehkou zbroj, pak sem mu ty prachy vždycky ukrad a hned měl člověk vykrádání kapes na 100. *1*
  • pekna recenze, libi se mi vic nez ta psana...pusobi tak strizliveji *1* i kdyz cislo je samozrejme stejny
  • janchor
    Můj ne!
  • Ja musel za zenskou, pac me bavi pickpocket. :)
  • Na Games.cz mi fullscreen nefunguje už několik měsíců.
  • S tebou bych šel rád na pivo, poslech bych si rád víc takových myšlenkových pochodů.
  • Hra je dlouhá jako mé kopí v trenkách.. ano, jsem černoch :)
  • Jazz
    Chápej to jak chceš, tvůj názor je mi u zadní části banánového trsu.
  • Proč si zabil Nazira? *1* To byl kámoš *1*
  • knihy jsou pro ret*rdy.... To je projev slabomyslneho, zakomplexovaneho jedince.
  • johnysak
    Mám to chápat tak, že se rád díváš na to jak někdo ,,stříká" a seš s toho celej udivenej?? (Ne že bych měl něco proti homosexuálům, ale holky mám mnohem radši.)
  • Cahir
    Uf, soucítím s tebou, to bych po těch nekonečných odehraných hodinách asi těžce rozdýchával - do nové hry bych se asi nepřinutil.
  • podle tveho pisemneho projevu jsem to tak nejak cekal ;-)
  • ja si ho radeji vyhon*m ... knihy jsou pro ret*rdy.
  • myslíš hrát s ostatníma děckama, co křičí hurá a bez mozku drží tlačítko v před, hážou granáty na své spolubojovníky, pletou se před muškama těch málo zkušenějších, motají se vždy tam, kde nemají co dělat, ve frontě čekají na letado a když jej nedostanou, střílí po všem jako maniaci a a a a .....

Nesrážej Singl, MP má poslední dobou hodně nízkou úroven. Ty tam jsou doby, kdy si lidi zahráli kvalitně po LAN (pokud nejsou v klanu a nehrají už jen s ostatními klany)
  • zavratnych pribehu tam moc neni, ale de facto kazda frakce ma svoji vlastni dejovou linii a pribeh - a nezalezi jestli hrajes za zlodeje, maga, clena dark brotherhoodu nebo hlavni quest... to je krasa otevreneho sveta
  • Trol.diskuzni
    Že jsem zatím žádný závratný příběh ve Skyrimu nezaznamenal z toho, co jsem kde viděl a četl... Prostě další hra na ultraborce, co zachrání svět, to už tady bylo stokrát.

Takže jasně, hra může být fajn, ale zrovna o zázračném příběhu (zvláště při jeho faktické délce, když se vynechají stovky hodin lelkování) bych teda nemluvil... Jak zmiňuje kolega výše, přečti si někdy nějakou knížku, abys poznal, co je to příběh. A to to ani nemusí být žádná ultranoblesní literatura, stačí jednoduchá kniha o alespoň 300 stránkách... *3*
  • ctu hodne a ctu rad, jen v poslednim mesici treba nekolik knih ze serie Hra o truny - to nekteri neprecetli za cely zivot ;-) nicmene RPG jsou ponekud interaktivnejsi... knizky si nechavam na pripady, kdy nejsem u compu ;-)
  • uprimne - rad si zahraju i MMORPG, ale tam to byva po nejake dobe nuda, hlavne z hlediska pribehoveho. nejhorsi je, kdyz se to zvrhne do boje modrych proti cervenym (bojim se pouzit cernych proti bilym). pak je jakekoliv offline RPG prijemnou zmenou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit