Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Najlepsie RPG co poznam, a to mam skoro 40r. Nemam pri sebe ziadneho pomocnika, takze neviem o nedostatkoch AI, jeden bug som objavil pri vstupe do bonechill cave, tam ma to vyhadzuje z hry von. Neviem ci mate dakto podobny problem...
  • janchor
    Kdo se jako argonian nepotápěl v Morrowindu pro perly, ten neví, zač je toho ještěrka!
  • adahn
    Jo, to je. Jak jsem si všiml, hromada lidí je z něho nadšená, ale nechápu proč - čeština se mi prostě k fantasy nehodí. Nebo vám připadají úplně normální tvary jako "Dremorický kaitif", "Matka bludiček" nebo "Draugirský postrach"? A co skill "Mistr očarovávání"? Nedávalo by prostě "Očarovávání" větší smysl?
  • Magnifique *1*
  • Hairy_Ass
    Za málo. *3*
  • janchor
    Zadrhávání bude nejspíš na straně videa (zkoušels přehrát fullscreen?), je to konstantních 50 fps.
  • Trol.diskuzni
    Nice, díky! *15*
  • Hairy_Ass
    http://www.youtube.com/watch?v=KaqC5FnvAEc *5*
  • ja taky nehraju zavodni hry a nesmapuju u nich zajimalo by mě jestli se tak nudis
    a pokud ano zahraj si skyrim *1*
  • to sa dá prepínať cez steam
  • niečo na štýl Falloutu 2, grafika a dĺžka hrania Skyrimu, príbeh a detailné vykreslenie postáv z trilógie Mass Effectu
  • Trol.diskuzni
    Tak co, je to ještě pořád i po týdnu maniakální pařby nejlepší hra herní historie této planety nebo snad dokonce i celého Vesmíru (či snad všech teoretických vesmírů)? *5*

Co jsem tak zaznamenal v předchozích dnech, pár lidí už tu N.E.R.D. fázi (aneb fázi "Nepochopitelnou Euforií Rozrušený Diletant") úspěšně překročilo... Najdou se další? *4*
  • a jeste jsem se chtel zeptat jak je mozne ze ze začatku mate u zaberu s tvorby postavy ajinu a pak čestinu
    dekuju
  • proste toto:
    http://vimeo.com/5782162
  • Hairy_Ass
    Byl jsem, ale pak mi jednou hra spadla a podělaly se mi všechny savy, tak jsem musel začít hrát nanovo. *9* *3*
  • AKA. jak se mi nepodarilo reagovat na spravnej odstavec diskuze. Patri to ke COREho otazce.
  • cus
    tak co recenzenti pripadali jste si jako filmari kdyz jste sestrihavali ty desitky hodin hrani teto hry
  • Ten preklad je na prosto priserny
  • Je nejaký mod, čo počas slnečného dňa pridá tiene oblakov na zem? LVL 14 a nič iné mi zatiaľ nechýba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit