Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789
    rpg mají většinou slozite systémy rozvoje postav do kterých uplne proniknout trva pomerne dlouhou dobu, rpg mají pribehy které aby se poradne rozvinuly potrebuji také cas, sposute lidi zalezi na rp a jakémusi splynuti z postavou atd. Dungeony jsou trosku atypicke, je to vlastne samostatny zanr, ale porad spada do rpg. Za 9 hodin nemůže hra nabidnout ani jedno poradne, z toho co jsem jmenoval vyse, a me osobne nestoji za to věnovat energii hre v které se sotva naucim systém, souboje a proniknu do ni a ona skonci..rpg potrebuji cas..delsi herni dobu.uznavam ze plno lidem na 3DS to staci, celkem to tam sedne (i když na DS jsou dungeony z herni dobou 100+ hodin, jako je třeba etrian odyssey, Elminage Gothic) ale na PC to je opravdu z moji strany zbytecnost.
  • Za obnovu krokovacích dungeonů jsem neskutečně rád, protože se jedná o jeden z nejlepších žánrů (a s Occulus Riftem to bude přímo orgasm přinášející, už se nemohu dočkat). Přesto mě mrzí, že autoři nepřidávají města s NPC, jako tomu bylo v Brány Skeldalu, kde navíc člověk mohl chodit po světě. Vím, že je to jen otázka času, ale já nenávidím čekání na něco, co chci a nemůžu to ovlivnit :/
  • flash789
    jezisku, tebe mam docela rad, tak me zbytecne nerozciluj :)
  • proč mi hned nadáváš? jen se ptám, zajímá mě proč je tam PC, chtěl bych si to zahrát na počítači totiž tu konzoli nemám.
  • No, kdyz si vezmete jednoho z kralu techto druhu RPG Black Crypt, tak je videt, ze opravdu 8-9 hodin je jak kdyz plivne. Tomu by musela odpovidat cena, ktera by kompenzovala kratkou hraci dobu.
  • je to relativne, ale 8-9 hodin kvalitnej hry nie je na skodu, da sa mat menej kvalitne rpg, pripadne mmorpg s x- nasobne dlhsiou hraciou dobou, ale ako + by som to nebral, a nie kazdy chce hrat hru mesiac, dva
  • Kozy
    říká zabiják psů..
  • Klobasor
    Ja mam 3ds a asi si to koupim :)
  • Dogkiller
    Ty raději pomlč Ježíšku, ty se svým výběrem nicku a avatara působíš jako typický člen psychiatrické léčebny. *2*
  • Krásný důkaz toho, že ani věk nezaručuje moudrost *4* (anebo alespoň vkus při výběru avatara).
  • Mart9
    Fanoušci žánru nadržení při nedostatku takových her tu 8 ocení. My ostatní, kteří by to nehráli ani zadarmo, můžeme v tomto případě jen mlčet.
  • Doufam ze vznikne i PS Vita verze, ted jsem ja vite hral demon gaze, dungeon ve stylu wizardry 7 a byla to naprosta parada.
  • A proč by tam jako PC být nemělo , když hru na něm vlastně tvoří ? Jestli ty nejsi unixový trotl ...
  • Vsadim se, ze na 3DS ta hra vydělá daleko víc než na PC, který ma 5 miliard lidi :-D
  • Jo v pohode, me slo prave o ten Perihelion, to je dost atyp, melo to vyjimecnou stylizaci.
  • Ako sprosty dedincan mas v tom skusenosti
  • flash789
    no jo..blbe sem to precet, ale sci je sci fi..
    a ta vojna...jen jsem chtěl abys mel jasno ohledne tech trenek..nic vic a nic min
  • flash789
    zahraj si tohle a mas klid..
    http://store.steampowered.com/app/291960/
  • Takovejch let ti je a porad mas problem porozumet psanemu textu? Nebo jsi ten Perihelion opomenul zamerne aby sis mohl rypnout? To mi take moc dospele nepripada. S vojnou na me nemachruj ja taky nemam modrou. Mozna ti to pride divny, ale na ty vojne bylo plno ldi. Urcite v tom nejses sam.
  • Macon nesklamal...prijal by som i mobilnu verziu...skoda ze nerobia nic pre PS4

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit