Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z toho 99.99 % warez deti..predaje by boli 100 kusov a palenky 150tisic
  • proč je na výchozích platformách PC?
  • flash789
    jo mas pravdu..Perihelion jsem nehral, ale myslim ze když mi bylo kolem 30 vysli Wizards and Warriors, ale kdy jsem hral Captive 2: Liberation si uz nevzpomenu..ale urcite uz po vojne (ještě byla povinna:)
  • ale na 3dsku nemaju ziadnu konkurenciu
  • flash789
    no..hlavne ze ten tvůj ted obohatil svetovou pokladnici vedeni.. *7
    ..ale tak pokud mas problém s necim nazorem...tal ok..v pohode..chapu
  • Chlapce ty nevis co je Perihelion. Zjisti si to. Ale ja to chapu, to ses jeste potil u taty v trenkach.
  • Chces-li priklad zbytecnosti, podivej se na svuj prispevek :)
  • flash789
    Byli by jste jediny kdo něco takového dela..
    Skutecne?
    http://games.tiscali.cz/preview/space-shock-kroky-ve-vesmiru-61949
  • Dogkiller
    Měli se vykašlat na nějaké 3DSko, které má tak 50 lidí, a udělat rovnou verzi pro PC, které má 5 miliard lidí. Takto se dočkáme akorát další otřesné konverze. *11*
  • flash789
    8 - 9 hodin, koukam ze dneska uz staci nekterym u rpg opravdu malo, kdysi si clovek za tuhle dobu ani neudelal postavy.. *7*

PC verze je pro mne zbytecnost..
  • Muj dotaz souvisi s vydanim PC verze. Pozorujete taky po ocku konkurenci? Konkretne myslim druhy Grimrok. Kalkulujete treba s tim aby Keep vysel pred/soucasne/po Grimrocku? Diky.
    Jinak verze na DS vypada paradne na tu PC verzi se fakt tesim. Co priste sci-fi dung ve stylu Perihelion. Byli byste jediny kdo neco takovyho dela .)
  • Trolling is everywhere
  • Málo, že jo ?
  • eb42
    proc? http://thekeep-game.com/nintendo3ds/#reviews
  • maros.goc
    hlavne spravte väčšie levely, zamotanejšie (s viacerými cestami ako sa dostať do ďalších podlaží ak sa dá), a prosím implementujte aj skutočné hádanky, to by bolo úžasné :)
  • 8/10, lol dneska je apríl?
  • eb42
    Nechceme PC verzi uspěchat, ať už vizuální stránku, tak hlavně ovládání.
  • del0
    A já už myslel, že je to recenze na PC verzi. *9* Tak nic, zpátky k čekání.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit