Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Femto
    Samozřejmě, Beethoven vůbec nebyl geniální a každý vlastně hluchý skladatel může vytvořit něco jako Devátou jen po paměti. Nenech se vysmát, navíc se ani neví přesně, kdy přišel o sluch *3*
  • Femto
    Už jsi unavující, vrať se s CRPG a čti si tam brakovou fantasy. Co říkáš?
  • Predator2
    Ten příspěvek, na který jsi teď reagoval, byl na tebe asi příliš složitý :D
  • *svalovou*
  • Měl by sis opravdu vzít nějaký prášek, zřejmě trpíš schizofrenií. Nebo si holt jen chladíš žáhu z toho, že ta hra není nic moc. Holt si to tak nesmíš brát, je to jen hra.
  • Ten příklad moc dobře nefunguje. Beethoven přišel o sluch až někdy kolem 45 let, kdy už má člověk tak vytrénovanou svalou paměť, že už ani nepotřebouje slyšet (pokud se bavíme o kompozici, ne o jamu s kapelou), protože samozřejmě a) ví, jak která klávesa zní b) melodie, které slyší v hlavě rovnou zapisuje v notách.
  • ICO 90
    SotC 91

Ok...
  • Malleth
    Nenechte se recenzema odradit. ICO taky dost "kritiků" i hráčů nepobralo a Last Guardian je zatim i přes pár přešlapů nejsilnější zážitek z týhle generace.
  • Souhlasím. Dnes jsou hráči líní a jednodušší.Vemou střílečku s co nejlepší grafikou a s minimálně miliardou fps,jsou spokojení a myslí si že nad vším vyzralí.Osobně mi je to jedno,já tuhle hru už teď po recenzi zbožňuji a hrát ji budu a ostatní ať si honí grafiku a fps,protože to je jediné co hráče zajímá,ja si budu u téhle hry stokrát umírat,hodiny bloudit a užívat si hru jak za dob starých tomb raideru.
  • bojovky a skakacky, fajn, vsechno ostatni je przneny pro packovac, nikoliv naopak, ze by se tam hodil
  • kdyby v tech hral byla nejaka ai, tak by to packou ani hrat neslo
  • to není tak jednoznačné, treba bojovky (mortal kombat kupríkladu), arkádove závody anebo sporty jsou na klavesnici prakticky nehratelne
  • P.S.
    pak je tu samozrejme faktor ceny, herní PC stojí minimálne 2 x tolik co konzole a to je pro nekoho velky peniz
  • Souhlas jen u tech multi to platí jen pokud není úplně boj...b optimalizace
  • jinak tahle debata PC vs konzole je už davno vyrešena. U exkluzivit logicky nema cenu se o čem bavit, protože si je na jine platforme nezahrajete. A u multiplatformních titulu vždycky vyhráva PC s vyšším fps a lepší grafikou. Ovladač nemá cenu rešit, nekdo si rád pripojí k PC gamepad a pak tu jsou ruzne specialni ovladače pro simulátory a pod.
  • Femto
    To se pleteš můj milý Bobe, PCMR pozná i 1ms intput lag. Ti hoši jsou fakt dobří.
  • 100 ms input lag ani nepoznáš.
  • Femto
    není 100 ms málo? Jsem myslel že je to 1000 ms, i tak pořád lepší hrát na tom než na kancelářské sponce *3*
  • No pochybovat můžeš. Po pravdě ze začátku to není žádná pohádka ale po pár hodinách si člověk zvykne a třeba fps už ani jinak nehrají ale je tu jedno velké ALE nesmís být úplná lama
  • aha, takze hrat s input lagem 100ms nebo kolik je podle tebe optimalizovany, tak to pak jo

pro tebe by byly uplne idealni ty streamovaci sluzby, tobe by to ani nevadilo, ze to reaguje opozdene

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit