Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tanbou je nejvic urypana chudinka na svete, az udelas takovou hru jako uncharted nebo last of us, tak muzes neco brblat. rac drz hubu a krok... na kazdym foru probiras totalne bezvyznamny chujoviny.. A ted me vymazte nebo ukopejte *16*
  • zase ty, chlape sorry , ale ty mas nejvic ubohy nazory na svete. Ze ti jeste huba neupadla , asi ses zatizenej na ND, viz uncharted co? aspon tema trapnejma kecama bavis ostatni...Zabal to uz provokatere.
  • no nevím u jaky hry ktera vysla jen na ps3 se stalo ze by vysla i na pc a nedej boze x-box, ze by nikdy!!!! *1*
  • dalsia pecka pre nas, ps3fandou !
  • zdeeneek
    Je videt, ze te ta hra fakt zajima kdyz se ti nechce cist ten dlooooouhataaaanskej clanek *1*
  • Hairy_Ass
    Tak mě to v ničem "originální" nepřijde - nákaza houbou je jen mírně upravená nákaza zmutovaným virem (nebo mimozemským organismem), což jsme už viděli nebo četli. Dvojici "hrdinů" jsme viděli třeba v HL2 (jen je tady potřeba hlídat zdraví obou dvou). Jako vím, že Naughty Dog to všechno dají dohromady a bude to pecka, ale zas bych to s tou originalitou nepřeháněl.
  • Možná je to jen muj pocit, ale prostě mi jí strašně připomíná *4*. Každopádně dík za odpověď *3*
  • Zalez už ty otravnej trolle...
  • ales.smutny
    Nene, mo-cap a hlas patří Ashley Johnson. Ale jestli mají rádi v Naughty Dogu i Ellen, tak klidně mohli herní Ellie přibarvit :) http://www.imdb.com/name/nm0424534/
  • Umaroth
    máme zase Halo, gears of War, Forzu, Fable, Alana.
    Myslim si ze co se tyce exkluzivit, tak si nemaji konzolisti co vyčítat
    PS: ale beztak kvuli GOd of war, Uncharted, heavy rain a prave The last of us si PS3 chte nechte budu muset koupit *2*
  • Umaroth
    ale možná právě kvuli tomu si ta hra drží kvalitu (tedy aspoň po tech. strance)
  • Jenom dotaz...Víte prosim vás už někdo něco o tom jestli ta holčina (Ellie) teda bude videoherní inkarnace Ellen Page (motion capture)? Já jen že mi ji připomíná i po hlase a ne jen vzhledem. Dík za odpovědi *4*
  • Pro hráče jsou lékárny to ano, ale v příspěvku výše je položena otázka ohledně ošetřování Ellie.
  • Dik. I kdyz ty predchozi reci jsi si mohl odpustit. Nechtelo se mi cist dlouhy clanek jenom proto,abych zjistil ze to na PC neni(nebo je). Jinak ingame obrazky vypadaji pekne. a zaujal me i herni svet.
    Skoda
  • Pokud si pamatuju tak Haunting Ground na ps2 nebo clock tower .
    Hraje se to ve stylu RE či SH (různý puzzle apod.) s tím rozdílem že tě mezitim pronásleduje vždycky nákej psychopat,vrah apod. a ty se jako bezbranná dívčina nemužeš bránit (v haunting ground máš na pomoc psa) .
    Pak možná SOS final escape(survival hra kde utíkáš z rozpadajícího se ostrova) tam pokud si pamatuju dobře mužeš (pokud se vydáš určitou cestou) narazit a zachránit malou holku kterou pak táhneš sebou.
  • Delad chybu ze si nechces poridit ps3, pripravujes se o spoustu super her, ale je to tva vec.
  • Ááách, tohle mi bude na PC chybět :(
    A trochu mě mrzí (za vás pstrojkaře ;) ) že ta holčina nebude jako hratelná postava. Myslím, že by to hře dodalo novou perspektivu, hrát za mladou holku v takovémhle světě, vystavené takovým situacím. Nevybavuje se mi jiná hra, která by příběh podala takovým způsobem (krom JRPG, tam je každá holka náctiletá, ale to je něco jinýho ;) )
  • Hra nema autoheal, ale lekarnicky, jejichz aplákace dlouho trva, nedaji se pouzit behem akce. Co kdyby sis nejdrive prístudoval vec, kterou hodlas kritizovat?
  • Jak studia tak i znacky, ktere Sony vlastni, jsou exkluzivni a nikdy se na jinych platformach nedostanou :) Videl jsi nekdy nejakou jejich hru jinde nez na playstationech?
  • Nejhorší věta která existuje u dobré hry je exkluzivně pouze pro ... *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit