Přejít na výpis diskuzí
The Last of Us - opravdová kuráž se ukáže až po katastrofě
7.2.2012 | Karel Klein
55 příspěvků
-
Co si tímhle hloupým a trapným rýpáním chceš dokázat?
-
Jasně, stane se. Ale kdyby to bylo občas... tohle je článek co článek! Lidi jim to vytýkají pořád dokola, absolutně bez odezvy...
-
Ale no tak, stane se. Nicméně také bych poprosil redakci o pročtení a odstranění chyb. Děkuji
-
Otázky na tělo pro Naughty Dog:
"Střeliva bude málo" - ale dost na to, aby průměrný kupující zákazník nebyl otráven, že ^_^?
"za to ale půjde zabít na jednu ránu" - i hlavní postavy?
"Když však nepřítel uvidí, že kulky došly, tak se na oba dva hrdiny vrhne s úmyslem zabít nablízko" - nebo se vrhne rovnou s úmyslem nechat se oddělat. jak mám tuto vlastnost hry chápat ve světle tvrzení "střeliva bude málo?" Pokud ho bude málo a souboje budou převážně na blízkou/střední vzdálenost (předpokládám, že půjde předměty vrhat), tak se tato vlastnost A.I. asi moc neprojeví. Ledaže by střeliva až tak málo nebylo, pak by to dávalo smysl jako třešnička na dortu na konci větší řeže ^_^.
Bude Ellie nesmrtelná? - pokud ano, půjde se schovat a nechat Ellie pobít všechny soupeře (Mafia II hadr)? A pokud nebude nesmrtelná tak jak to bude se zdravím; autoheal?
"Zbraně, včetně ten střelných, se totiž časem opotřebují. Survival, jak má být." - jak dlouhým "časem"? Že by tak dlouhým, aby tato vlastnost skoro neměla vliv a kupující zákazníci nebyli obtěžováni? -
Nefňukej a kup si PS3.
-
Vy mate zas Alana a my ne no. Kazdej ma neco *3*
-
"...do jednoho pitle", " ...stárnoucího může a mladé dívčiny...", chybějící interpunkci radši ani nezmiňuju. Ach jo. Amatéři. *7*
-
Jo a PC stopro ne.
-
Tak blbe se ptaj vzdycky ti, co to moc dobre vi ;), ale delaji jako ze...
-
On to neni Valdemar Matuška?
-
Takze tato hra ma byt jen na PS 3 ? Takze my co mame Xbox zase nic jo ? *10*
-
mě spíš napadl Adrien Brody.. i když mu není zase tak podobný při bližším zkoumání :D
-
Kdo je Hawke? :)
Omlouvam se,ale nechce se mi to cle cist. Takze se ptam-planuje se i PC verze? Dekuji predem za odpoved. -
Napadlo mě to samý.
-
To je Hawke na tom obrázku? *1*