Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ristoro

Užij si TLOU 2, tím bych to ukončil :).

PS: Mluvím o konzolových koridorovkách typu Uncharted, TLOU a Tomb Raider. Jinak mám koridorové hry moc rád, jen musí být pro mě zábavné - Bioshock, Metro, Prince of Persia, atd... Že někoho výše zmíněné hry baví, to nikomu neberu, ale zábavnou hratelností opravdu nevynikají.

PPS: Ano vím, TR je i na PC, ale ta hra je dělaná vyloženě na konzole, je to vidět naprosto všude.

• Derp_1337

"Zaplatil sis sběratelku a peníze nevrátí zpět, co?"

Tohle jsem moc nepochopil. To jako mluvíš z vlastní zkušenosti a nebo sis vymyslel nějakou teoretickou situaci??? Vůbec jsem neslyšel o případu, že by si nějaký tuzemský prodejce dovolil porušovat české zákony a kupující nemohl využít svého práva na odstoupení od kupní smlouvy. Takže buď napiš nějaký odkaz s konkrétním případem a nebo to beru jako pokus o špatný trolling.

Jinak mluvit o tom, že "konzolové koridorovky" nemůžou mít dobrou hratelnost, je velice odvážné tvrzení hraničící se špatným pokusem o trollování. Rád bych věděl, jestli jsi dané hry (např. Uncharted 4) vůbec hrál a nebo píšeš jenom na základě svých "zkušeností z PC" a hry jsi zhodnotil jenom z nějakých videí (videorecenzí) na Youtube?? Z tvých řečí jsem nabyl dojmu, že si hry vůbec nehrál.

PS: Navíc z principu odsuzovat "koridorovky" je dost divné, když 80-90% herní produkce jsou právě ty koridorovky. Některé hry se to sice snaží zamaskovat, ale v jádru se pořád jedná o koridorovky. Open world hry nejsou zase až tak častou záležitostí, jak by se na první pohled mohlo zdát.

• Rozmyslam, aka doveryhodna je recenzia z recenzentskej kopie davajuca 15 z 10 tak, ako snad kazda podobna recenzia na inych weboch tiez z recenzentskych kopii.

Po tom vsetkom, co Sony, Naughty Dog a ich sluzobnici robili posledne mesiace s kazdym, kto si dovolil na vec vyjadrit nejaky nazor - ktory nebol na ich strane.

Ja si radsej pockam, kym pridu realne recenzie ludi mimo system. A asi aj kym pride PS5 a ceny pojdu dole. Niet sa kam ponahlat, nedohraneho mam dost.

• Ristoro

Zaplatil sis sběratelku a peníze nevrátí zpět, co :)? A mi je upřímně úplně jedno, čí názor pro tebe nese větší hodnotu. Každý ať si to přebere jak chce. Už 1čka byla z hlediska hratelnosti těžký průměr, stačí když si zkoukneš videorecenze, materiálu už je velká spousta.

Když mi někdo ke konzolové koridorovce typu Uncharted nebo TLOU napíše, že má revoluční, či nejlepší hratelnost, tak jinak ani reagovat nemůžu :).

Je to jen můj názor, můžeš ho ignorovat, přijmout nebo s ním nesouhlasit. Chtěl jsem se jen vyjádřit, jako člověk, který 20 let hraje počítačové hry, má něco odehráno a spatřil v recenzi takový "odvážný" komentář. Toť vše.

• Coffin.Corner

Taky zrovna hraju první díl. Čistě náhodou, abych si doplnil vzdělání, protože mám doma půjčený PS4. Že zrovna vychází druhý díl jsem nevěděl, respektive si myslel že vyjde až na vánoce.

Už jsem překonal bod, kdy jsem se musel do hraní TLoU nutit a začíná mě to bavit. Nicméně pořád nevidím na samotném příběhu nic světoborného. Těžko se tomu zombie světu věří, je plný klišé a také docela předvídatelný (hned bylo jasné že Tess dlouho nevydrží a navíc její smrt ve hře vůbec nezarezonovala). 

Ale jinak když se přizpůsobím trošku jinému druhu hraní, než na PC, tak pochopím, že to musel být klenot své doby. Takže dvojku už mám objednanou... :)

• Derp_1337

Proč tvrdíš, že to byl "hustej joke" ?? Je to celkem běžná praxe, že v kamenných tuzemských prodejnách jsou hry většinou levnější než v eshopu.

Samozřejmě mluvím o tzv. "běžné" ceně. Slevové akce (jako třeba Black Friday, atd.) jsou většinou výhodnější zase v eshopech.

• LadaVanBar

Ja to hraju ted - TLSU 1, jako starej rest jeste na PS3, uz jsem skoro na konci a je to slusna hra, pribeh komorni, ale chytne, dava to smysl, postavy a NPC se chovaji racionalne, je to  na stredni obtiznost idealne tezky (bez strasny frustrace, ale clovek se zapoti), ja j sem spokojenej, kdyz vemu, ze to je 7 let stara hra, asi by clovek mel pomerit co v ty dobe vychazelo. Uncharted bylo vic variabilni a samozrejme taky tam bylo vic humoru, ale chtit v postapo svete se zasmat u hry podle me moc nejde.

Dvojku planuju az po nakupu PS5 a cekam od ni, ze posune ten survival at all costs pocit o neco dal.

• Carnage666

Další věc, placku můžu prodat dále třeba někomu jako ty 😉

• Hustej joke teda :D To je opravdu vtip tohle... ok dejme tomu ze ti nevadi dat za hru vic jak 1000kc, nekomu jo. Jenze dnes kdy vse jede online, to uz radeji pockat az to slevni :D Stat a nahanet nekde krabicku, to mam pocit ze to udela nekdo starej, pamatuje leta kazet a chce mit doma plast, dalsi plast a az bude umirat tak ani hacici do baraku se nedostanou :D 

• PS5 pusobi zajmave, ale tech her moc nevytahla opet, exkulzivit co by slo jen na tom je pramalo :( 

• vzhledem k tomu, že je to skoro interaktivní film, tak zkouknout na YT

• Ja to jeste zvazim, casu bude dost, hodne dobrej impulz by byla i ta kompatibilita s PS4 zpetne. Hraci co nemaji PS vubec, budou chtit treba i nektere starsi tituly zahrat, nez jim vyjdou nektere exkulzivni hry pro PS5. Pisu zamerne ze jasne exkulzivni, nebot kdo ma doma poradne PC, tak asi to pusti tam pokud to je  :)

• Takze takova pecka aby nekdo koupil konzoli kvuli Last of US 1 a 2 to asi nebude :) I ten pribeh pusobi, ze tohle uz tu x krat bylo :)

• Presne, to ale rika vec ze jak nekdo psal, konzole nejsou potom jasne levnejsi nez je tomu PC. Tudiz je to spis o tom zda to clovek chce, ci jestli mu za to dane hry stoji. Last of US pokud bych chtel hrat jen to, je otazkou na kolik to ma smysl koupit celou konzoli :(

• Derp_1337

Myslím, že je dost pravděpodobně, že startovací cena bude dost nadstřelená. Podobný osud potkalo i přechozí generace konzolí, kdy prvních 6 měsíců se většina koncových prodejců vykašlala na "doporučenou" cenu a dost to nadstřelili.

Ale to nebyl problém jenom tuzemských prodejců, potýkalo se s tím spousta zemí.

• Derp_1337

Na jedné straně máme recenzenta, který TLoU2 hrál a vyjádřil svůj názor na hratelnost. Na druhé straně máme názor od někoho z diskuze, kdo hru nehrál.

Teď se zamysli nad tím, čí názor má větší hodnotu. A čí názor bude lživý??

• Derp_1337

To není moc objektivní hodnocení "Já jsem PC hráč. Já jsem zvyklý na jiný typ her. Proto hodnotím hru slabým hodnocením".

Bohužel u lidí platí univerzální pravidlo: čím více něco hraješ, sleduješ nebo posloucháš, tím více se ti to bude líbit.

Mám kamaráda který 18 let v kuse hraje jenom FIFU. Z té hry je už tak zblblý, že se ničím jiným nedokáže zabavit. (např. zkusí si pustit nějakou "novou" hru a a po 30 minutách to vypne s komentářem, že to není tak dobré jako FIFA).

• jak je dobrým konzolovým zvykem, tak pokud se je znovu zaplatíš jako remaster a budou k dispozici, tak jo. Když ti prodají HW pod cenou, tak z tebe ty peníze musí dostat jinudy.

• Thanquol

Ještě že ten svůj názor máš plný argumentů.  🤷‍♂️ 

Pan nikdo na základě ničeho řekl nic

• nevím z jakého prstu ste cucaly recenzi ae přide mi to jako leto  2013

když sem po 7 letech dohral remaster tk  sem si odškrtnul nejhorší ps exlizivitu co stojí za zmínku a   jediny co stojí za zmínku je chovaní npc na tu dobu master piece AI percepce

jinak nudná repetativní akce  ala hitman se zombie

příbeh ? kde  ? kdy , jakej ? co ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit