Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Carnage666

Mě to bavilo ale to co píšeš mam úplně přesně u Horizonu, všude 9/10 nebo 10/10 jedna z údajně nejlepších her na PS4 a já to jednou dohrál a už jsem se k tomu nevrátil a to k tomu mam i to DLC. A některý lidi to hráli na 100% a ještě New Game+ . Pro mě tomu něco chybí... open world s vesničkama jak přes kopírák, nezajímavý side questy a zbytečný nezajímavý konverzace s NPC. 

• Carnage666

Osobně pujdu protože druhý den kdy to přímo vyjde nemám absolutně čas se pro tu placku zastavit a proč kupuju placku? Cena placky 1 479 kč cena digitální verze 1 799 kč.

• Carnage666

Klišé to je a když jsem to propvé hrál nemohl jsem se nepousmát nad tím kolik věcí z tý hry jsem buď viděl v nějakym filmu, hře nebo knížce a komiksu. Ale přes to se to hraje dobře a jako celek to funguje skvěle.

• Kissino81

Je to klišé a stále se tam řeší ufňukané vztahy, ale za sebe musim říci, že je to velmi stravitelné, ba co je to i docela fajn musím napsat.

• Kissino81

Asi takhle základní hru jsem dohrál....tak na 5 dechů.Chvilku to trvalo a nebylo to obtížností ani délkou.Datadisk jsem načnul ale nebyl se schopný dokopat to hrát dál.Hry to jsou určitě kvalitní a někdy v budoucnu 2. zkusim...

• Kissino81

Ale o to tu přeci nejde.Vzhledem k tomu, že dokážete zaslat reakci na můj příspěvek, tak předpokládám, že jste se i dovtípala, že tam  mělo být 7,5.Jinak ano příběh, vztahy mezi postavami super.Dá se říci, že je to přenesení Hollywoodu na obrazovky konzole a ano 1. díl mi přišel jako interaktivní film.Řešení vztahů a hra samotná velmi nadrpůměrná ale jako odkojeného PC mě to neodstřelilo jako recenzenty.

• Sireni infekce, zombi virus toho bylo uz tucet!

• A co je super tak na tom pribehu? Neni to jedno velke klise? Ptam se protoze ctu Last of US 1 dil... z wikipedie  Jedná se o postapokalyptický survival horor zasazený do blízké
    budoucnosti. Hra vypráví příběh dospělého muže Joela a čtrnáctileté dívky
    Ellie, kteří společně putují za bezpečím zdecimovanou Amerikou, poté co bylo
    lidstvo téměř vyhlazeno pandemickou nákazou parazitickou houbou Cordyceps. Ta
    ve hře může zasáhnout mozek člověka a přinutit ho k napadení dalších lidí a
    šíření infekce. Hráči se v roli Joela i Ellie musejí ve hře schovávat před
    infikovanými jedinci i před skupinami nepřátelských lidí, bránit se střelnými i
    improvizovanými zbraněmi a hledat cestu k cíli skrze zříceniny moderních měst a
    amerického venkova.

• PS5 by bylo na zvazeni, problem bude cena hadam ze ta klidne nakonec skonci 800 USD. Tedy v CR pocitam cenove 18 000czk. Mimo Last of US 2, co dalsiho nabidne? Budu moci hrat i PS4 hry? 

• Ted se vyplati pockat kdo nehral ani jeden dil... bude Last of US 1 Remaster PS5 urcite a dalsi remaster remasteru :)) Stejne u tech her dosli napady, takze se bude jako u filmu remasterovat :) 

• Konecne PC hrac, takze mam letet hned pro tu konzoli PS4 a nebo jit pak spat pred ten kram pro PS5? :))

• A ted se priznejte, kdo pujde na pulnocni prodej? 18.06. v 23:45 pred obchodem? :D Sice to nechapu, v dobe Digitalni distribuce, jako ze mam jit nekde pred kram pokud chci hru :D Krabicky, placky to snad uz dnes berou jen starsi lide, kteri zamackuji doma slzu. Mladej snad zaplati kartou, hodi Steam, stahne a hraje! 

Videl jsem ted na to jen upoutavku, takze me to napadlo  kdo se tu prizna :)

• misk

No ale 7 z 5 je lepšie hodnotenie ako 10 z 10, tak som rada že aj PC hráči hodnotia tak vysoko 

• Kissino81

Pro konzolisty 10/10.Pro mě odkojeného PC ta 7/5.Ani z prvního dílu jsem nebyl tak vytržený.Kvalitní to ano, ale něco unikátního to ne.

• Ristoro

Tvrdit, že z hlediska hratelnosti TLOU 2 nemá konkurenci je velice odvážné, dovolím si tvrdit, že vyloženě lživé :). Nemůžu TLOU upřít jisté kvality, ale gameplay to opravdu nebude.

• Veskoslav

U filmů je to více individuální. Problém čistě lineární hry je, že tam prostě není nic navíc a že znám lidi, co to dohráli i 5krát. A ne v průběhu let, ale v jednom roce.

Pro mě jsou 10/10 hry, co si zapnu aspoň ještě jednou a dohraji je. Moc jich není, ale jsou. ToU je skvělá hra, ale nemá pro mě znovuhratelnost, proto ji nikdy nemůžu dát 10/10. 

• Veskoslav

Spíše se bojím ceny. USA 799 dollarů a u nás tak 999 dollarů:-D A i když dají mírně nad 15k, tak raději budu investovat do nové karty. A za další 3-4 roky koupit. Jenom doufám, že vychytali chlazení:)

• Jack1947

Stejně jako The Last of us 10/10 nejlepší hra opět na konci éry konzole... ale stejně když to někomu nesedne tak spadne na 5-7/10 stejně jako třeba první díl tudíž není to automaticky pro každého.

• jindra.veliky

To je pravda. První díl byl to první, co jsem hrál na PS4 a konzoli celkově a žádná pecka to nebyla. Na další pokusy jsem u toho vydržel max 2 hodiny. Je to prázdný a strašně monotónní. Proto si tohle radši koupím až časem za 500,- 

• iSpirit

Pff. Requiem za sen nepotřebuji vidět nikdy po druhé, to samé Barry Lyndon, Vesmírná Odysea atd. a přesto jsou to desítky a pořád to mám v hlavě. Tohle je úplně prázdný argument, pokud to nebudeš chtít hrát podruhé, ale poprvé sis to užil na 10, tak je to prostě 10 a je úplně jedno kolik to stojí a jestli to chceš/nechceš hrát podruhé.

Problém je, že já to měl problém vůbec dohrát, to je ale úplně jiná pisnička.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit