-
Jj chápu. Já už se docela těším, jak mi novej ps5 budou návštěvy urážet. 😁 Well. Pokrcim rameny a řeknu, "jo je to skaredy. Chceš si sáhnout?"
A taky bych nemohl věci diskutovat, pomlouvat a vymezovat se, říct co je a co není pro mou osobu přitažlivé , kdyby vychazel jen utopicky design, který by se prostě líbil všem. I skarede věci mohou být užitečné, mít své místo a plnit svou úlohu velmi dobře.
Neměl bych jak najít, kdo jsem.
-
Navic se da aplikovat obracene, proste troll no.
-
To sice ne, ale i když Xko je Xko, tak raději mít takovou skladnou nenápadnou "ošklivku" než něco, co je jako Alien PC z roku 2002.
-
4 průměrné invalidní důchody jsou 25 - 45 tisíc dle stupně invalidity. U osoby TheGGG lze podle jeho příspěvků odhadovat nejtěžší, třetí stupeň a za 45 tisíc už se slušný herní počítač pořídit dá.
-
Tak mě ty tři řádky zas tolik námahy nestály. A ano, to jsem tím chtěl říct, i když nevím, zda bych západ označil přímo za dekadentní. Napsal jsem ten koment vzhledem k emocím, které hra po úniku informací vzbudila právě s ohledem na její "politickou agendu". A to, že určití lidé na západě s politickou korektností blázní, je pravda. Např. články, které označují Cyberpunk 77 za transfobní a rasistický, nebo které vytýkají KC:Deliverence absenci černochů považuji za úlet.
-
Také se mi nelíbí. Připadá mi jak Robertek, ale vzhled u mě není mandatory pro konzoli. Nebudu se s ní promenadovat na bazénu, nebo v tom jezdit.. 😁
-
Můžeš říct konkrétně, co se ti nelíbilo?
-
Co se autor snaží říct? Že důvěřuje recenzi? To fakt stojí za tři řádky textu o dekadentním západu? :)
-
Však uvidíme:) Koupit se to dá vždycky. PS jsem taky kupoval až v roce 2018 a nic mi nikam neuteklo a pořád mám dost restů z tého generace her a konzole, takže LoU II třeba za 5 let na PS5 (i když se mi vzhledově absolutně nelíbí).
-
Jj. Samozřejmě. Já bych to viděl, že vždycky jsou faktory, jen jsou malinko jiné a člověk by měl vědět, jakym stylem se promítají do recenze, což by měli jako součást produktu.
1) recenzent - bere nejakou výplatu a hodnot hru s nějakou cenovkou tedy cenovou kategorii, kde není nutnost prorecenzenta, do hodnocení primixovat bod 2.
2) nerecenzetn - bere nějakou výplatu a hodnotí hru s nějakou cenovkou, kdy extra prwpocitva osobně viděnou hodnotu např te 1000ky
V podstatě si rozdělite role a tu hodnotu 1000ky si přebere sám, ale recenzent takto jede teoreticky vždy podle "identickeho" mustru, si myslím, beru to já.
-
Na internetu najdeš to, co hledáš. 🤷♂️ Ne to, co potřebuješ.
Svět stejně vždycky uvidíš tak, jaký jsi sám uvnitř. To je mozek. Potřebuješ li vidět, jak je nějaká hra nahowno, tak si stejně tu skupinu lidí, co ti dá za pravdu najdeš.. Tak je to se vším. Drobný, nepatrný činy, kteřy ti dohromady dají obraz přesně takový, jaky podvědomě očekáváš, že by měl být.
Nepřijde někam a ne řekneš, ha, to jsem nečekal, ale. Přijdeš s jedním 100 hodnocení a řekneš ha měl. Jsem pravdu, ale co je to pravda? Univerzální názor? Správný názor? Existuje to?
-
Narážím na to, že pokud něco dostanu zadarmo, nebudu tak kritický jako když za to vyhodím 1 500:) To s nějakými leaky atd. nemá nic společného.
-
Nezávidím ti. Doufám, že to zvládneš, že už jsi si vsugeroval průzer hry, co průšvih být nemůže. (subjektivní pohled na určitý počet lidí, co jim ne tak nebo tak hra nesedne vydávány tou skupinou za průzer,..) Pevně věřím, že ta hra je taková, jakou ji chtěli a zase si najde lidi, co si ten korydorek, kde již neviděli každéj druhéj cm2 uzijou do sytosti, i kdyby měli na cestě objevit věci, co se iim osobně nepozdavaji. To taky tvoří součást vlastního názoru.
Moc se těším, až sám budu vědět, co mě osobně nastvalo, ne něco, co nastvalo YouTubera a já tento weak point jak obce musel aktivně převzít. 🤷♂️
-
Ses chytrej kluk. Poradím ti, co dělám já. Koupím si hru, abych si ji zrecenzoval, protože se na to těším, na ten proces objevovani, co si mám o tom myslet. Je to pro mě odměna, si vychutnat ten pocit, udělat si sám originální názor a jít tímto stylem dal.
-
Vôbec by ma to neprekvapilo, pri tom množstve fake outrage na internete, že toto bude jeden z nich. No ale uvidíme.
-
Diky za recenzi, jde citit, ze tahle hra asi necha malokoho chladnym.
-
Podle všeho tam ale agitka žádná není, vidí ji jen ten, kdo chce. Viz jiné recenze.
-
Vždycky bude rozdíl hrát něco s minimální znalostí příběhu, mechanik atd. atd. a hraní po půl roce a po přečtení recenzí nedejbože neustálého rozebírání zážitků v podcastech :)
-
"normálních hráčů" - to je trochu oxymóron, ne?
-
Troufám si tvrdit, že kdyby si to recenzenti platili sami, tak z toho nejsou tak na větvi. LoU považuji za jednu z nejlepších her, co jsem hrál. Ale nikdy ji nedohraji podruhé. Nebaví mě to. Tady bude ten samý případ.