Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jack

Within seven days of its release, The Last of Us sold over 1.3 million units 

The Last of Us franchise has sold 37 million copies in 9 years (2022)

In its release weekend, The Last of Us Part II sold over 4 million copies worldwide

As of June 2022 (2 years), lifetime unit sales for TLoU2 stood at 10 million games sold

Takže TLoU 4,1mil/rok TLoU2 5mil/rok

Takže zatím je dle čísel (těsně po vydání a roční prodeje) úspěšnější 2ka. Otázka je, zda ji prodeje vydrží tak dlouho jako 1čce.

• lito

no, jasně dokonce EA dalo upgrade zdarma na Fallen Order a tam byl rozdíl tedy o dost větší. CDP pak přidali toho mraky do konzolové verze Zaklínače. 

Já to zadarmo nepotřebuji, kdybych viděl nové textury, nové nasvícení, třeba alespoň  RT odrazy, tak s tím nemám problém, ND jsou jedni z nejschopnějších lidi na trhu v rámci optimalizace, jenže oni pošlu do oběhu 1:1 s původní hrou s tím, tedy že ve fidelity máš 4K ve 40FPS s VRR. Trapas a ještě větší trapas je, že takový remaster je schopen někdo hodnotit 10/10.

• lito

https://gamerant.com/last-of-us-part-2-biggest-plot-holes/#nora-chooses-to-not-lie

Toho dohledáš mraky na internetu, to mi chceš tvrdit, že ti to přišlo jako uvěřitelné, jak se chovají postavy :D. 

• lito

možná bys mohl prvně přemýšlet, chápu, že jsi nekritický fanboy, ale technické rozbory jsou od toho, jestli se něco změnilo, když ti odborníci řeknou, že se nic nezměnilo, tak na to není potřeba, abys remaster hrál. Původní hru jsem hrál, znovu to hrát nemíním, nemíním jim platit ani těch pár korun, když neumí ani zvednout rozlišení textur. To dělají moddeři na PC zcela zdarma. 

• Jester

A třeba nějaký příklady obřích děr, namísto vykřikování bez jakýkoliv smysluplný argumentace? :)

• lito

tak ale  uvědomuješ si, že scénař je právě to nejhorší na té hře, a že je protkán dírami tak velkými, že je to až vtipné.

• frank.horigan

nene právě že vůbec. 

• frank.horigan

Budou to dělat IronGalaxy jako všechny ostatní hry od NaughtyDog a dopadne to citelně lépe než start jedničky.

Stačí takhle?

• frank.horigan

Ideálně by to pravda mělo být zadarmo (zdravím CD project RED) a nemělo se to jmenovat "remaster"..

Ale definitive patche. 

Ale zadarmo ani Druckman nehrabe. 

• lito

tak to koukáš na Seagala jenom, ne?

• frank.horigan

Všichni byli jemně řečeno rozladěni z Abby. :)

Za mě je TloU2 zatím pravděpodobně nej single hra co jsem kdy hrál.

Režie, grafika, animace, scénář, příběh. 90% filmů není na takové úrovni. 

• OsamaBinBowlin

Přesně. A s nejúspěšnější dvoudilovkou by se taky měl krotit. 2ka nesahá 1čce ani po kotníky v prodeji, a po chvilce o tom ani nikdo nemluvil. 

• Na PC hra vyšla protože na PC vycházejí i jiné PS hry. :) Je to jejich strategie a určitě to nedělají kvůli tomu že by někdo "řval" :)  Každopádně hra vyšla na PC rozbitá a lidi co na to neměli specs bylo málo a většinou měli problém ti kterým hra jela špatně kvůli mizerné optimalizaci. :) Ta už je teď na lepší úrovni a lidi už s tím takový problém nemají. :) Bohužel lidi jako ty se chytli toho že na to lidi neměli specs a jenom "řvali" a jedou si po takové době pořád svoje i když to prostě není pravda :) 

• Nevím, je fakt tak těžko pochopitelný, že jednu z nejúspěšnějších dvoudílovek (ne - li nejúspěšnější) chcou vydat na všechny generace konzole, když už je to exkluzivita. Na PC to popravdě vyšlo , protože někteří hráči řvali, proč to není na PC. Vyšlo to a stejně řvou. Protože na to potřebujou mašinu jako prase, a ne 8 let starý nVidia karty, co dostali na vánoce tehdy na střední. Možná proto to vydávali exkluzivně na konzole :) 

Hodně novýho obsahu, o něco lepší grafika. Optimalizace fajn. Plno možností nastavení. Plno možností upravení si hry podle svýho. A stejně se najdou lidi , kteří by to chtělo zadarmo. Zadarmo si chlapci otevřete poklopec a protřepte pravačku. Protože každý z vás by na nějakém projektu dělal nějaký pátek a potom by za něj nic nechtěl. 😉

• Není to patch, ale port na novější generaci s vylepšeními a přidaným obsahem. 🙄🙄🙄

• "Osobně jsem to nehrál, ale určitě je to blbost" .... 🥹

• Aaaaaaaa tadam tsss. 

Gratulujeme , vyhráváte cenu První blbec, který hodnotí a nehrál :)

• lito

tak ono to skoro souhlasí, dle tech rozboru oproti PS4 pro verze se změnilo tak akorát rozlišení a marginální věci. To jen tak k té 10 za rádoby remaster.

• Věnovali to do toho online projektu,ale ten zrušili.

• Hned na úvod článku mě zarazilo... "Platforma: Playstation 4". 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit