Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED

Ja som PCčkar, a skutočne uprednostňujem vlastný pohlad, lebo mne tie panáčiky nerobia dobre na žalúdok, ale musím povedať, že TLOU som si užil. Vnímam ho ako inšpiráciu pre Dying Light, a dvojku privítam s nadšením, hlavne ak bude cenovka podobná tejto...čo asi nebude.😂

• Takže co se týče singl Story po stránce příběhu,grafiky žádná změna zrovna to hraji a přijde mi to úplně stejné.To je škoda že ty roky nevěnovali do jiné nové hry.

• Ide o princíp. Tak ako aj samotný recenzent zmieňuje ide skôr o definitive edition. Kopa hier po svojom vydaní dostávajú upgrade ako new games plus a podobne. Všetko zadarmo. 

Tu si niekto podobne dokončenie hry nazval remaster a pýta zaňho peniaze. 

Tým samozrejme nespochybňujem kvality hry ale spôsob dojenia značky.

• Mam TLOU 2 na PS5. Presto hru hrat nebudu ani remaster a pockam az vyjde na PC. Nelibi se mi jak uz se tu zminuje, ze hra na konzole ma jen upscaling a dopocitavani. Na PC jde treba 1 dil ve 4K nativne a 60fps.

• To jo kdyz uz tak ve 4K a nativne pri 60fps a ne vecne upscaling!

Me TLOU 1 tak jede potom co se dostalo z konzole na PC :)

• lito

o nic jsi nepřišel, spi dal pod kamenem a hraj kvalitní hry, co hraješ😉.

• asi žiju pod kamenem, ale této hře vím jen to, že je to další konzolové koridorové melodrama s nudným gameplayem. Osobně jsem to nehrál, nemám PS, ale viděl jsem to hrát bráchu, který PS má, a fakt mne to nezaujalo.

• Lukyz

Prosím 🙏🏻 Hlavně ať na tom dělají Nixxies a ne ty břídilové z Iron Galaxy 

• Brat za patche penize. Je to skoda. Jsou studia (napr. Larian), kteri si za takove vylepseni hry nic nevemou.
    Mozna proto mam Last of Us jen jednicku a Baldur's Gate koupim na vsech platformach.

• Derp_1337

Za 10$ ? 

Já bych řekl, že to je dobrá cena za trochu lepší grafiku a nějaký obsah navíc. Ten obsah navíc je na úrovni nějakého většího DLC.

• Po troch rokoch remaster. Dojit kravu treba co najcastejsie a hraci im este podakuju. Tieto praktiky rozhodne nepodporim.

• lito

10/10 až je mi líto ostatních tvůrců, proč se vlastně snažit…

• KIMCID

Jsem to nějak nedohrál.

• Pavel Makal

Jsem si tím jistý, jen by teda mohla dopadnout líp než u prvního dílu.

• TheRKD

Snad nadělí i PC verzi. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit