Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hory85
    edit: omlouvám se za spam ale nefunguje vlákno tak jak má respektive neukazuje se REAGOVAT,
    nechápu *9*
  • Hory85
    To máš pravdu doufám že to tak i zůstane jen s tím ukládáním jak si psal bych tomu moc nevěřil ale zase naopak kdyby ty Checkpointy (autosavy) byly docela vzdálené, tak dost lidem by se nechtěllo opakovat velký kus, to by možná šlo, no uvidíme.
  • dr.gonzo
    zadne spekulace,ale fakt,uz v te ukazce byla klasicka cara zivota a jde tam i rozpoznat lekarnicka,navic kdyz ho postrelili tak se mu ten zivot sam po chvili nedoplnil.
  • Hory85
    spekulace...
  • dr.gonzo
    ja myslim ze s loadnutim starsi pozice budes mit problem,vzhledem k faktu ze dnesni hry se ukladaji kazdou pul minutu plus to ze tato hra nebude mit samodoplnovani zivota,ale lekarnicky, tak by te ty naboje mohli vyjit pekne draho.
  • DayZ je brutalita. Bohužel ale celkem slušně naznačuje, kam se bude lidstvo ubírat, pokud nějaká podobná katastrofa nastane. Pro plechovku fazolí vás vodprásknou... no co, klidně i pro zábavu, nebo prostě jenom proto, že bez postihu můžou a zrovna mají dost munice. DayZ je vážně hardcore.
  • Naneštěstí souhlas.
  • Phillios191
    Bez pochyby veškeré sportovní a závodní hry jsou pro gamepad jako stvořené, to je bez debat. FPS s myší chápu.
  • Phillios191
    Přesně vidět kdo je tady skutečnej gamer a jak ty hry prožíváte... Evidentně pro někoho nemaj hry smysl
  • Erteple: ty mas pc bez ovladace? A cim ho teda ovladas?
  • Miserius
    Ja taky, ale az na druhej run. Prvni jsem totiz zabil v ty uvodni misi vojak v ty prepadeny laboratori a nevedel jsem ze se daj obejit. Kdyz po dohrani nic nevyskocilo, nasral jsem se a prosel to znova :D
  • Hory85
    Rozhodně sem to ale nemyslel tak že by tento prvek mohla hra postrádat. Jen ty důsledky těch rozhodnutí mohly být nápaditěší jako třeba že když je teď obejdeš tak je později potkáš už jako větší grupu čily větší pr*ser nebo těžší únik nebo jiné řešení následné situace. Nebo jen pouhý závěr z odlišným koncem kdy se na základě tvých rozhodnutí utvoří nějaký charakter.
    Když ale vím nebo zjistím (díky loadu, checkpointu) že se tam poflakuje pouze pár nepřátel a já jejích pobití získám brokovnici, nějaké střelivo + jídlo. Kdo by to obcházel a nechal je být?
  • JJ, hoď si k PC ovladač, to ti umožní zahrát si The Last of us nejlépe!! *3*
  • Umaroth
    Ja bych na to neměl nervy, já jsem svoji augumentaci vedl na Combat, ale určitě si to zahraju podruhé a chci se právě soustředit na stealth.
  • Mno prvni residenty zas takovej koridor nebyli. A silenty taky ne. Tohle bude jedna cesta..proste uncharted se vsemi klady i zapory.
  • Tak si připojím ovladač k PC.

A ste nahraní borečci! PC vede!
  • Jestli se můžu pochlubit, tak já ho i dostal *4* Strašně mě bavilo si naplánovat postup a pak je likvidovat tou uspávací puškou a elektrickou pistolí...
  • Nejde jen o pocet, ale i ergonomii. Kolik prstu potrebujes na ovladani pohybu tps postavy vsemi smery a zmenu rychlosti pohybu? Na gamepadu jeden.
  • Hairy_Ass
    Tohle, co se v článku popisuje, zcela běžně funguje v DayZ, a to je jenom mod. Tyhle kecy mě už nechávají klidným, za pár let se budou vývojáři chlubit tím, že v jejich hře lze dokonce postavu ovládat!. *15*
  • Já budu zabíjet všechny a všude, protože to provedení v jakém to je vidět z těch videí (syrové a brutální) mě neskonale vzrušuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit