Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přidej tam tu trojku a pravda se vyjeví.
  • Miserius
    Taky jsem to lustil...
    edit: Mesucks :D Asi rika: Stojim za prd :D
  • ???
  • A kolik tlačítek potřebuješ na Mortal Combat a God of War? A kolik jich má klávesnice?
  • Mesucs?
  • vsechno je nejlepsi na klavesnici a mysi? to me zajima jak bys hral na klavesnici a mysi takovej god of war? NEBO POSLEDNI MORTAL KOMBAT? nejaky hry jsou fakt jen na joipad...
  • *oprava

*KláveSnici*
  • jo, to Mi jE smůla. už po 3 generace naughty dog vydává hry jen na playStation. asi prostě mUsí. jo, měli by to vydat na pC. všechno je lepší na KlávesiCi a myši!
  • deridon
    http://media.officialplaystationmagazine.co.uk/files/2012/05/The-LAst-of-us-trailer-1.jpg bych řekl, že už pozměnili, že? předtím mi Ellen strašně připomínala, teď už moc ne
  • To uz zalezi na tom, jak kdo umi hrat hry a jak si to umi uzit. Jsou hraci, kteri hledaji co nejsnadnejsi a nejry hlejsi cestu, nekdy i za cenu cheatu a jsou hraci kteri si umi hru vychutnat. Te druhe skupine hracu dokazou poskytnout zabavu i hry obecne odsuzovane jako spatne. Ale ony mnohdy nejsou spatne, jen nejsou blbuvzdorne proti spatnemu hrani.
  • Taky mi to nepripada jako zadna revoluce ale nevypada to zase spatne, zajimave tema (varianta na zombie apokalypsu je ted v oblibe), dobra grafika a je to od tvurcu oblibene serie Uncharted (ps3 nemam,ale kamos si to chvali).
    Osobne kdyz se rekne survival,tak si predstavim spise Stalkera, DayZ nebo i to Metro 2033 (i kdyz to je dost linearni),ale kazdemu co jeho jest.
    Myslim ze problem tehle hry bude velka linearita,takze hrat to podruhe asi uz nebude takovy zazitek.
  • Miserius
    Jojo, predpokladas spravne.
  • Já neznám herní společnosti, ale touhle odpovědí předpokládám, že to bude jen na PS. Díky.
  • Cahir
    Protože Naughty Dog...
  • Výjde to jen na PS3? Na Xbox ne? (na PC vím že ne)
  • Kdyby radši udělali hru delší, místo těchto variant ...
  • Přiznám se ps3 nemám takže tuto hru až tak hodně nesleduji, ale na gameplay se mi nezdálo nic zas tak úžasného pouze řada skriptů pokud je to, ale AI a ne skripty co takhle reaguje tak uznávám, že je to bomba.
  • Cosi
    Podle mě pude většinu nepřátel zabít tichým způsobem - starý Splinter Celly - počkáš až k tobě bude nepřítel zády, zlomíš mu vaz a pak mu vybereš kapsy.

EDIT: I na videu to je vidět.
  • Cahir
    Roleplay ti nic neříká?
  • Pete.palis
    gameplay...co víc dodat *14*

http://www.youtube.com/watch?v=xMjYA1cLOLk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit