Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdybych PS3 měl, Last of Us bych si asi koupil (i když mi hratelnost i příběh připadají jako něco, co v poslední době vídám v různých obměnách hodně často).

Ale jelikož mám jenom PC...
  • Tak a toto je poslední kapka. Už mám dost toho kolik super exklusivních her vychází na ps3. Než skončí červen, objednávám si konzoli i s touto hrou.
  • Baldur52
    Ani jsem na ty recenze nečekal, PS3 bundle objednaný. TLOU už prostě ten pomyslný jazýček vah nachýlil definitivně.

btw. ceny starších pecek taky fajn... Připadám si jak při vánočních slevách na Steamu :)
  • zostáva si už len počkať na walkthrough :D
    • nebo zwarezovat *1*
      • Robotron3
        Na PS3? To tě chci vidět...
        • JJ stáhnout hru, hodit ji na externi usb hdd a pak ho připojit k ps3 je strašná dřina.
  • Diky za recenzi, uz se tesim, az to zkouknu cele na YT *5*
    • konzolove hry se hratelnostne od koukani na yt ani moc neliší
      • Jasně...Na YouTube si skvěle zapařím MK9 s kámošem *1*
  • Mato1987
    vynikajúca hra, po half life 2 snáď prvá hra ktorá ma príbehom a technickým spracovaním tak vtiahla do svojho sveta, neuveriteľne prepracovaná a nádherná hra, už sa neviem dočkať keď začnem hrať odznova na obtiažnosti survivor a nesmierne sa teším na prvé a žial asi aj jediné príbehové dlc ktoré bude o spomenutom ishovi *3*
    Niečo takéto tu už veľmi dlho chýbalo, naughty dog ako z čistého neba prišli s fenomenálnym dielom, ktorý nemá obdoby a len velmi, velmi ťažko ju niečo prekoná.
    Nedalo mi to a hneď po dohraní som si z amazonu kúpil limitovanú edíciu game guide od bradygames a aj ten prekrásny obrovský the last of us artbook, má mi to prisť niekedy koncom augusta tak sa teším ako malý *15*
    • Proč je to tu samej čobolák?

Táhněte si na svoje jsemdebil.sk a neotravujte.
  • 10 ? ale no táák nebuďte hned naměko z malé holky a trochu emocí...
  • A je to tady!
    http://zpravy.idnes.cz/houbova-infekce-v-kalifornskych-veznicich-fje-/zahranicni.aspx?c=A130619_210652_zahranicni_ert
  • Leo1453 (anonym)
    líbí nelíbí vlákno reagovat

Je to skvělá hra, pěkně vypadá a i dobře se hraje. Chyby jako je dýchání s plynovou maskou pod vodou, umlácení infikovaných nepřátel holýma rukama i když má dotyčná postava k dispozici pažbu brokovnice nebo pušky, zaměření nepřátel jen na hlavní postavu a jejich průměrné AI, rozbití lahve když spadne do hlíny, bych vše shrnul do -0,5 ,ale jako dovolit si vydat hru s tak prasáckým bugem, že je prakticky nekompatibilní s prvotní konzilí PS3 60GB a v určitých pasážích hry dochází k restartům konzole je ta největší prasárna kterou jsem u her od společnosti Naughty dogs zatím viděl. Takový bug vám naprosto zkazí požitek ze hry neboť jen čekáte kdy dojde k dalšímu restartu. Hra je zkrátka dělána jen pro PS3 slim a na to, že hromada lidí kteří si PS3 kupovali jako první (neoškubanou o zpětnou kompabilitu a další věci) tato společnost úplně zapomněla a nadále vydává nemyslené patche, které vůbec neřeší tento nejzásadnější problém této hry. Dle mého názoru je to max. na 8/10 víc bych tomu nedal ani náhodou.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    na tento komentář musím reagovat,hru hraji na první verzi ps3 60G ,hru jsem dohrál,ale o nějakých problémech,které jsou popsány výše ani potucha,vzkazuji proto tomu pisálkovi,co si myslí,že hra je jen pro verzi SLIM,dej si svou PS3 do kupy a nebo si to srovnej v hlavě,než tady budeš psát ty tvoje PRASáRNY a bludy.
  • Tohle je krasny a jasny dukaz, ze na vykonu hardware nezalezi. Kouzlo dobrych her spociva v necem jinam a klidne mohou prichazet i na jeste hw slabsich platformach, nez je ps3.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit