-
Hmm, to bych si zahrál, škoda že je to jen na PS3.
-
Chtěl jsem koupit konzoli až v září kvůli GTA V... Asi jí pořídim už příští měsíc kvůli The Last of US.. :(
-
-
Potom nechápu ten smutný smajl, měl by si vřískat že můžeš své těžce vydělané peníze tratit za něco tak skvostného *15*
-
-
Mno, mám zatím odehráno 14 hodin a 83% :) Dneska to snad dorazím (teda alespoň poprvé) :) Z mého pohledu majstrovsky zvládnutá hra, která se hned zařadila k těm mým vůbec nejoblíbenějším. Už se nemůžu dočkat, až to dohraju a hned to pustím znovu :)
-
Tenhle typ her mám rád a určitě by se mi líbila, ale bohužel nejsem majitelem PS a k vůli jedný hře ho kupovat nebudu. Je škoda že existuje něco jako exkluzivita. Ale chápu že by se výrobcům líbilo abych si k vůli každý exkluzivní hře kupoval konzoli.
-
-
Tak na PS3 je hodne her ktere jen samy o sobe za tu koupi stoji. Takze kdyz se daji dohromady, tak to fakt skoda neni.
-
-
Jasný, ale pořád je to investice v řádu několika tisíc, když započtu i cenu her.
-
-
Těch exkluzivit je tolik, že by ti ani desítka nestačila .)
-
-
Tak mě by bylo v současnosti líto dát i ty tři litry do ps3, když do zimy je venku ps4...
-
-
To je ale kravina, na PS4 v dohledny dobe nic z PS3 nezahrajes a jsou na tom herni skvosty ktery i za 5 let budou vypadat dobre... Tohle je hrozne povrchni, nehrat PS3 protoze uz je PS4 a to je víc IN
-
-
no zasa až tak vela ich neni (také čo za dačo stoja) z hlavy čo ma napadá, sú hry od naughty dogs, MGS séria a god of war..
-
-
A inFamous! To to nikdo nehrál, že to vůbec nezmiňuje? Přitom oba díly jsou pecky.
EDIT: Aha, JEDI byl rychlejší. Btw, RDR není PS3 exkluzivní. -
a jeste inFamous 1/2,dead nations,red dead redemption,twisted metal
-
Tak např Heavenly Sword, Demon Souls...
-
Jeste Heavy Rain (zachvilku teda Beyond taky) a Gran Turismo...Killzone + Resistance me moc nebavilo...
-
-
Právě, no ale člověk nemůže mít všechno :)
-
-
PS3 zacina byt pomalu ale jiste levnej a paradni kup. Bluray prehravac + paradni exkluzivky za 3 litry od nekoho v suprovym stavu... Pokud i to je na nekoho moc, tak by stejne nemel ani na ty hry...
-
Jasně a navíc teď by to nebylo moc ekonomický kupovat skoro deset let starý hw. Já mám ps3 už skoro 6let čili si nestěžuji, ale kupovat končící konzoli kvůli jedné hře... to mě připadá dost mimo...
-
-
-
-
-
-
Má to být gameplayem něco jako Uncharted? Já jen, že tu sérii každej žere a já 3 díl s hordou dementních nepřátel, špatným střílením, koridorama nedohrál,ty dva předtím jsem skousl, druhej hlavně kvůli Himalájím. Příběh je tam parádní, udělat z toho film, užiju si to víc než to "hraní", který to nabízelo.
-
-
Jo, U3 me take as tak nevzalo na rozdil od U2. L1 ale ma byt zanbrove neco jineho, bude mi to mnohem blizsi i kdyz bych jeste vic ocenil otevreny svet ve stylu FC3 nebo RDR. Ale chapu, ze silnou strankou ND je vypravet pribeh a k tomu potrebuji +- linearitu.
-
staci precist recenzi
-
-
technicky to pripuštam, ale morálne ? Vieš ty vôbec kolko exkluzivít má táto platforma a čo nás ešte čaká, chvalabohu že Sony si ide vlastnou cestou lebo Microsoft domrvil všetko čo sa len dalo domrviť !!!!
-
Hergot, jsem si to předobjednal, pomalu si říkám, že asi ještě měsíc počkám, pač tenhle měsíc nebude peněz nejvíce, ale po přečtení téhle fajnové recenze to vidím na chleba se sádlem a 15.06. si pro to jdu, i kdyby venku pobíhali lvi co utekli ze zoo :)
-
-
Já pro to jdu hned 14. 6. po práci a o zábavu ne celej víkend (singl) bude postaráno. Odložil sem na to penízky bokem a ještě mi zbyde i na nějaký ty párky a rohlíky :-)
-
-
To čekání mě tak ničí *9* *13* *10* *16* *13* krucinál, ještě 9 dní.
-
No děcka tohle je moc pěkné. Skoro 500 komentů ale inteligenci abych hledal lupou. Jaký smysl má udržovat tuhle diskuzi když kvalita se vytratila už někde na začátku?
-
-
Mohlo by se to tu promazat. Vím, že se to nedělá a někteří to vnímají jako zásah do práva svobodnýho vyjadřování se, ale aspoň ať se hlavní vlákna týkají tématu a nejsou to jen výplody chorých myslí trollů a ukřivděnců. To, že se pak neudržíme a reagujeme a krmíme je věc druhá, ale něco aspoň jako skrýt by tu mohlo být.
-
-
Si X360 nechej a pořiď k tomu PS3. Já jsem teď pořídil novej 12GB model za 3500,- Což už fakt není tolik. Jinak máš pravdu, PS3 s exkluzivitama teď solidně válcuje. A to ještě přijde GT6 před Vánecemi.
-
-
Podle mě je blbost kupovat PS3 12gb když za 4600 máš PS3 320gb.
-
Ahoj. Prosim te mohl bys mi napsat, kde jsi koupil tu PS3 tak levne ? Dekuju predem.
-
-
Jednalo se o obrovskou náhodu. Paní tuto konzoli vyhrála v soutěži v Globusu a protože vůbec nevěděla k čemu slouží, tak jí inzerovala a já jsem jí objevil na Bazos.cz. Takže doporučuji sledovat tyto servery a z mé zkušenosti se tam den co den objevují takovéto nabídky- nevhodný dárek apod. Namátkou: http://pc.bazos.cz/inzerat/24838066/SONY-PlayStation-3-12GB.php
-
-