Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konecne vysla hra srovnazelna s Hotline Miami 10/10 !!!
  • škoda PS 3 bych si klidně i pořídil když tam vychazejí takove pecky , ale novou televizi už kupovat nehodlam , mam starou a skoro se na ni nedívam .
    • Pripoj si ji ke stare tv nebo k monitoru.
  • Prosím Vás,čekali jste snad něco jiného? Půl roku dopředu nás tady krmí i sebemenšími kravinami o této hře a pomalinku si připravují půdu pro maximální hodnocení.Netvrdím,že si ji hra nezaslouží,ale vzhledem k tomu jak tvrdě a hodně kriticky tady hodnotí všechny AAA tituly,tak jsem přesvědčený,že je redakce zaujatá a neobjektivní.v recenzi jsou jen samé superlativy a ty špatné věci jsou taktně zamlčeny..Je to vážně škoda,že takhle dobré stránky mají tak pitomé recenzenty..
    • Blue.Shark
      Bože, co je to zase za slint? Podívej se na recenze ostatních serverů a pak třeba uvidíš, co za blbost jsi to vypustil. Tu hru všude oslavujou, ale games.cz je neobjektivní, protože ji oslavuje taky. Uh... *7*
  • nenasel jsem v recenzi delku herni doby
    • 12-15 hodin..
    • Miserius
      Vsude pisou 10-15 hodin, podle obtiznosti a jak moc stouras okolo
    • Mezi těma desítkama jsi tuhle jednu přehlédl - píše cca 10 hodin.
  • Tak tohle je přesně jedna s těch mála her u kterých na začátku zadržíte dech a u titulků si nachvíli odechnete aby jste mohli jít na multiplayer :). Každopádně škoda jen toho PS3, že už ho nevlastním škoda :(
  • Zdravím mám problém s hrou když jsem tuto hru dostal na Ps3 tak mi fungovala a když ji zapnu tak mi to ukáže ty firmy co na tom pracovali a potom mi to píše nahrávám a nic pořád 0.00 % mohl bych takhle čekat půl hodiny ani 1 % se tam neobjeví zkoušel jsem očistit disk ale tím to nebude prosím poraďte *9* .
  • Já jsem byl se hrou spokojen, ale přesto mi příjde až moc přecenována. Recenzent patrně zapomněl na to, že hra občas působí až monotonně, přeci jen nabídka druhů nepřátel rozhodně není pestrá a i tak se tam dělá prakticky skoro pořád to samé. Hlavně si tvůrci mohli dát záležet na "hlavolamech", který zde byly opravdu primitivní. A navíc to bylo pořád to samé, bud jenom přesunout bednu, aby postavy vylezly na určité místo, nebo dostat Ellie přes vodu po prkně, nic víc. Co se týče toho vychvalovaného příběhu, tak na ten jsem se těšil nejvíc, a ikdyž nebyl špatný, tak jsem byl z něho lehce zklamaný. Obsahuje jen primitivní zápletky, vedlejší postavy sice neurazí, ale nijak nezaujmou. A zvlášt co se týče konce, tak na tom si tvůrci rozhodně mohli dát více záležet, prostě žádný silný prožitek nepřinesl. Zkrátka hrál jsem už relativně dost her se silnějším příběhem. Dále co mi hlava nevzala, bylo chvílema až psychopatické chování hlavního hrdiny (Joel). Chápu tu filosofii o přežití, jakou tvůrci zamýšleli, ale Joel byl v některých scénách až zbytečně moc brutální, což se tady rozhodně moc nehodilo. Například na konci Joel postřelí jednu ženu do nohy, nechá jí tam v bolestech, odnese spící Ellie do auta, a stejně se pak za ní vrátí, aby jí dorazil. To už bylo na mě moc. Jinak atmosféra dobrá, skutečně se dalo do hry vcítit, hra nebyla zbytečně předimenzovaná akcí,a líbila se mi originalita, jen ale trochu poopravím hodnocení recenzenta, a dávám střízlivějších a rozumnějších 9 z 10. Tedy původně jsem chtěl dát 8, ale když vidím, jakým blbostem zde recenzenti dávají nejvyšší hodnocení, tak devítka bude tím správným hodnocením.
  • osobne souhlasim s narozem tyhle fajn holky :) (jeji prvni dojmy po dohrani)
    http://www.youtube.com/watch?v=KvMnmitrUSw
    • Jako rošt bych jí klidně protáhnul, ale jinak je na facku...
  • Na playstation 4 si to taky urcite zahrajeme protoze to vydela prachy a komunita o to bude stat. AND THEY DONT WANT TO FUCK WITH COMMUNITY!
    • Já pevně doufám, že na PS4 si zahrajeme dvojku :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší