-
Jedna věc je pravda. The Last Of Us je perfektní hra. Bohužel budu zřejmě jeden z mála, který řekne, že pro udělení absolutního hodnocení, bych šel hodně daleko. Hru mám dohranou a bohužel by mě k udělení desítky nepřemluvila ani omylem. Je krásná, to je bez debat, hratelnost však místy kulhá tak, že by jí nepomohly ani berle. Jindy je zase hratelnost tak výborná, že by vám nejradši vytekla ven z televize. Připadá mi, že na hře pracovalo více studií a pak to slepili dohromady. Místy hrozně ubíjející prolínání postav, mega chyby umělé inteligence. Prostě mě to kolikrát až mrzelo, že takové hře musím něco takového vyčíst. Za mě bych hře dal max 8/10, což tak nějak odpovídá. Nekamenujte mě za to, jen jsem to potřeboval někde napsat... Jinak "musthave" titul pro PS3... O tom žádná !!
-
-
Jo máš pravdu, taky bych jí nedal desítku. Tak osmičku max devítku. Je to fakt skvělá hra. To ale tam nicméně je. Asi největší chybou je AI. Ale oni to vyřešili Šalamounsky. Takže je prostě nepřátelé nevidí dokud oni nevidí vás. A ještě jedna taková zajímavost ohledně AI. To když jedete hru stealth a schováte se před přicházejícími nepřateli, tak jdou přesně na to místo kde jste schovaní. Můžete se při restartu checkpointu schovat někde jinde, ale oni jdou zase poblíž vašeho úkrytu.
-
-
Tak ono je to následek směřování na blbečkovské publikum.
Velký problém Last of Us je ten, že tam v podstatě ani nejde umřít, pokud to sami nechcete. Začal jsem to hrát na hard a nevěřil jsem tomu jak je ta hra strašně snadná a jak vám hromadu věcí ulehčuje, později už sem ani nesbíral zásoby (až na ty kudly, bez kterejch bych nesundal Clickery), protože to vůbec nebylo potřeba.
Takže to zase zklamalo mě... dětská obtížnost. Proč se každej snaží dělat hry, tak aby se hrály pomalu samy? Ten pocit opušěnosti a jisté bezmocnosti se naprosto vytratil, když jsem hrál za Ramba :(
Jsem zvědavej na tu poslední obtížnost, ale zároveň se mi to ani znovu moc hrát nechce.
Ono i ke konci to množství zbraní který nesete je dost mimo, nechápu proč jich tam autoři tolik nacpali. -
-
No tak tos musel hrat na easy :) jinak je totiz materialu malo a umrit sr da celkem snadno.
-
-
Ne, ne. Na hard hraju od jisté doby úplně všechny hry (pokud tam jde volit obtížnost) a pokud ti tam toho materiálu přijde málo tak nevím co jsi s ním dělal.
Věřím že na tu poslední obtížnost se bude dát umřít určitě často, ale na hard to snad jedině v případě, že tě někdo uvidí a ty by jsi zrovna nedržel v ruce gamepad, jinak fakt nevím.
Já na hard umřel 2x. První smrt jsem měl hned v úvodu, když jsem běžel se svojí dcerou v náručí a to jen díky mojí blbosti, když jsem si myslel že je to skript a když běžet nebudu, tak mě ti co za mnou běží nezabijí a podruhé jsem umřelkdyž jsem bránil s Ellie a tím chlapem tu chajdu, ale to bylo tím že jsem ve špatnou chvíly zrovna nabíjel zbraň, podruhé to díky identickému sledu událostí už byla brnkačka.
Jinak nevím kde že bych měl to měl umírat, když mi hra pořád tolik pomáhala. Pokaždé když někde mělo dojít k boji, tak se někde válejí cihly/flašky atd... v naprosto dostatečném množství, jedinej zásadní problém jsou Clickeři, ale ti se buď dají v pohodě obejít, nebo na ně prostě tu kudlu obětuju, navíc po získání luku už o jejich nebezpečnosti snad ani nemůže být řeč. -
-
Bezva, takže za to, že je hra (pro mě) snadná mi tu dá hromada fanboyů mínus? To je teda špatné že jsem se dožil doby kdy jsou lynčováni hráči, kterým něco přijde snadné :D
-
-
-
-
-
-
hmm a co ted :/ novou grafarnu na Watch Dogs nebo PS3 na The Last Of Us?
-
-
WD je sra*ka kterou bych si nevzal ani zadarmo.
-
PS3 na the last of us a watch dogs :-)
-
-
nenene.. to i ta moje stara HD5770 je proti PS3 delo. Watch Dogs pekne na PCdle :)
-
-
a optimalizace je vedlejsi co.. :D :D
-
-
tohle komentovat nema cenu *6*
-
-
Vy jste tragédi :)
-
-
-
-
-
Si polož otázku, chceš si zahrát teď, nebo až ke konci roku? *3*
-
-
chmmm :) ne ze bych na to mel ted cas, ale dobra otazka :) asi zacnu sledovat inzerci na PSko.
-
-
-
mam 80 gb "tlustou" PS3,občas u některý náročnější hry se větrák rozhučí ale tady jede celou dobu a po chvíli hlásí že je ps přehřátý a vypne se,neví někdo co s tim?pomůže postavit krabici?nebo tu hru prostě udělali pro slim... *9* *9*
-
-
Ne to neni přehřátím, ale nekompatibilitou. Je to prostě bug.
-
Na to bacha, takhle jsem u Skyrimu přišel o "fat" PS3, když se dvakrát nebo třikrát vypnula kvůli přehřátí - pak jsem ji musel horkovzdušnou pistolí opravit, abych si vůbec mohl zkopírovat data (backup na PS3 je výsměch, v tomto případě je k ničemu), deaktivovat PS3 a vše přenést na novou "slim"ku.
-
Mám stejný model, nastojato se chladí o něco lépe. Zkus ji vyčistit od prachu a postavit na dobře větrané místo (ne moc blízko u zdi). U většiny her moje PS3 hučí jako raketa, ale nikdy se mi přehřátím nevypnula. Last of Us na vyzkoušení bohužel nemám.
-
-
Mam od r.2008..nehučel,někdy na konci roku 2011 odešla mechanika a dal jsem to do opravy,dali mi úplně novej kus ale to je ta raketa,bud od tej doby ty hry graficky nebo nárokama ušli dopředu nebo prostě je v něčem jinej no,horší.Hučí to hučí ale taky se nikdy nevypínal,až do dneška..tahle hra holt asi dá zabrat.Vysál jsem ho od prachu ale stejný,dík za radu,zkusim ho postavit,přemejšlel jsem o tom.Snad to pomůže,mít takovou pecku den a nemoct jí hrát pořádně je frustrace.Nebudu kvuli tomu kupovat na půl roku/na rok novou trojku..
-
-
-
hm velmi dobré http://www.metacritic.com/game/playstation-3/the-last-of-us
-
na ps4 ta hra je příští měsíc si kupuju konmzoli ps4 a je k tomu i ta hra tak nepiš něco co není pravda. *16* *16* *16* *16* *16*
-
koridor, koridor, plácek, koridor, koridor, plácek = 10/10?
Vraj tá holčička nemá ani vlastnosti sidekickov z Daikatany, pretože enemáci jú vôbec nevidia. -
-
Tak to jsi ty s tou Daikatanou, ja porad nechapal co jsi to tam psal a to jsi si asi pripravoval misto pro tenhle koment *2* *2*
-
-
Bude tato hra i na xbox360? :)
-
no jistě, jak můžete dát takovýhle hře, s moderní grafikou, poutavým příběhem a skvělou hratelností 10!!!
zatímco takovejch krásnejch indie kostičkovanejch her generickejch existuje a ty tady dostanou jen 7 nebo 8... to je spravednost??!!!
...eh, nebo ono je to vlastně opačně :D -
Nerozumím větě "... jejíž spory se šíří vzduchem...". S kým nebo s čím může mít houba nějaký spor, a jak se takový spor může šířit vzduchem?
-
-
http://cs.wikipedia.org/wiki/Spory
-
-
Chtěl jsem si jen trochu rejpnout, a on ten výraz opravdu existuje i v češtině, cítím se trapně.
-
-
http://cs.wikipedia.org/wiki/Spora
-
-
to bylo soucasne ne :-)
-
-
asi
-
-
-
-
Však časem výjde PS3 emulator na PC a konzolistum se vysmejem .
-
-
Vysmejete se nam protoze budete hrat to co my uz hrali? Asi teda nerozumim vasemu smyslu pro humor
-
-
Až bude funkční emulátor tak my už budeme hrát Last of Us 4 na PS5!
-
-
tak co se načekáš :)))
-
Časem ale já se ti směju už teď :D
-