Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Udšlam
    http://www.youtube.com/watch?v=f9YTnTrrTww
  • Chtěl jsem se zeptat, jestli mi někdo nemůže poradit ohledně multiplayeru. Zakoupil jsem si network pass a nějakou dobu hrál bez problémů. nyní se mi při načítání maltiplayeru zasekne ps3 a musím restartovat. Co by to mohlo způsobovat a nemá někdo zkušenost s řešením takového problému? Díky.
  • Téhle hře uškodil ten přísný koridor ,chtěl sem se víc projít po Campusu,po lesích ,vidět vlky ,medvědy,víc dramat ve městech,víc volnosti,vždyť....teď mě to napadlo ,udělat tohle prostředí a obě postavy do stylu svižnější Dear Ester to by bylo HUge!

No nic doufám v druhej díl
  • kolik je Ellie let?
    • Robotron3
      14 let. Ale kdyby podle reálu, tak je ještě nahoubách, protože se má narodit až v roce 2019 :)
    • Miserius
      Ve hre 14
  • Děkuji panu Rybářovi za reklamu na The Last Of Us.

Teď bych poprosil od někoho kdo už hrál alespoň demo, aby mi prosím prosím poradil v otázkách, kterí se běžně zodpovídají v recenzích (ovšem nikoliv v reklamách, pochopitelně).

- Jak je na tom OPRAVDU ingame A.I. při normálním hraní, tzn. např. při hraní, kdy např. nemám potřebu klapat s prázdnou zbraní. Je A.I. schopna odhadu kolik má asi hráč munice nebo se jedná jenom o skript "hráč zaklape zbraní, A.I. mění chování"?

- Jak je na tom A.I. při potyčkách na blízko? Co jsem mohl vidět z herních seancí jiných, přišla mi velmi shovívavá: uštědří pár útoků, pak gentlemansky počká, zdali by ji hráč laskavě neumlátil k smrti. Je tomu opravdu tak?

- Jak je na tom health management? Že se neregenruje zdraví je sice hezké, ale pokud je to "vyváženo" tím, že se ingredience na léčivé předměty vyskytují na každém třetím rožku, tak je hra podstatě zpátky na autohelové úrovni. Může prosím někdo poskytnout infomraci?
    Děkuji moc za všechny dobré duše, které zodpoví.
    • Já osobně jsem hrál review verzi, která mi došla na recenzi (konkurenční portál) a musím říct, že AI je na dost žalostné úrovni. Nechápu tedy ty desítky (přiznám se, že jsem hru ještě nedohrál, tak třeba je to koncem). Jak říkáš v prvním odstavci, jedná se o skript "hráč zaklape zbraní, AI mění chování." A Stejně jak říkáš, tak je to i s bojem na blízko. Jediní clickeři (druh zombika, co reaguje jen na zvuk) jsou agresivní a pokud skončíš v jeho rukou, tak jsi okamžitě mrtvej. Hodně krát se mně taky stalo, že zatímco jsem se já pečlivě schovával, Ellie nebo kdokoli jinej prostě nějak vyběhl a pobíhal po lokaci, aby našel úkryt, a to i když tam byli protivníci (!!!). Ti si ji nijak nevšimli. Takových případů je tam víc. Trošku to kazí tu atmosféru mno, ale hra je jinak pecková. Jinak, co se týče těch životů, lékárniček tam je takový přiměřený množství. Občas najdeš nějakou malou, občas najdeš jen "ingredience", aby sis ju mohl vytvořit v inventáři. Je tam toho celkem dost, když tak na to vzpomínám teď. Každopádně pro mě je Last of Us naprosto skvělá devítka. :)
      • Taky díky za další pohled na věc, celkem se shoduje s mým pozorováním...
    • Ronox
      Rozdělím to na tři bodíky ať je v tom pořádek a nemusím psát na co odpovídávm. Chronologicky jak si to napsal ty.

- ingame A.I. je dost vyčůraná. Kolik máš nabojů to nepoznaj teda jestli to myslíš, že máš revolver a oni si odpočítaj kulky kolikrát si vystřelil po plným nabití navíc většinou nemáš plný zásobníky u pistolí a lovecká puška má po jednom náboji a brokovnice po dvou .. pak si je vylepšuješ atd, ale to, že ti došly náboje poznaj podle cvaknutí kohoutku na prázdno. Navíc ty co mají zbraň většinou jsou v krytu a ty co jí nemají se tě snaží obejít + některý s brokovnicí chodí pomalu a hledají tě.

- Při soubojích na blízko jsem to nějak nepostřehl (většinou jsem se rozeběhnul s tyčí na posledního a ten neměl šanci) zbytek jsem hrál dost stealthově takže škrcení a co největší eliminace pokud mi stáli v cestě .. kolikrát jsem je jen odlákal flaškou a šel dál. Jinak souboje s runnerama a clickerama ti nic nedarují. Jakmile na sebe upozorníš a začneš se prát na blízko tak 2 a více a jsi mrtvej většinou .. clicker ti dá instant pokud nemáš u sebe kudlu provizorní.

- Počet lékarniček je jak si to uděláš. Já jsem si většinou udělal jednu lékárnu a zbytek molotovy (společný materiály) .. záleželo taky na situaci, ale tuším, že víc jak tři lékárny jsem u sebe nikdy neměl a umíral jsem docela dost. Stačí, když tě střelí to tě vyhodí z krytu a vedle je typ z brokovnicí a to je konečná.
      • Díky díky moc. Tvůj komentář mi řekl rozhodně mnohem víc, než reklama od pana Rybáře.
    • Daniell605
      Jak je na tom A.I při potyčkach? Nepřišlo mi že by na mě laskavě čekali až je umlátím, byl jsem v místnosti s dalšími asi 6 houbami, a jakmile jsem konfrontoval jednu (ne zas tak moc tiše) seběhli se na mě všichni s takovou agresí že když jsem jednoho mlátil odstatní do mě bušili tak že mě dostali na kolena a pak přiběhl runner(?) a vytetoval mi kousanec na krk-->end. Myslím si že se nemusíš bát toho že by si naběhl do místnosti a umlátil všechny čtverečkem, budeš spokojený ;)
    • Robotron3
      AI je vždycky o scriptech a taky to souvisí s tim, na jakou obtížnost člověk hraje. Na tohle ti nikdo asi zodpovědně teď neodpoví. Zkus se zeptat Naughty Dog *15*
      • podla inej recenzie sa Ai obtiaznostou nemeni, meni sa len odolnost pandulakov, a pocet veci ktore mozes najst
    • Miserius
      Hale, zatim jsou jen review verze a to pokud vim hral jen jeden tady diskutující, takže s otázkama radši počkej, nebo přečti zahraniční recenze
  • Drakersss
    Takže vidím že hodně lidí má zájem hrát multiplayer :) kdo chce zahrát napište sem svuj nick můj je Drakersss.
  • Veskoslav
    A jinak. "Zakázal" bych vydávání recenzi před tím než hra vyjde, protože diskuze pak vypadají jako nesmyslná válka. Většina hru nehrála nebo jenom demo a my, co třeba občas koketujeme s koupí nových her či konzolí, se v podstatě nedozvíme od ostatních nic, protože nemají osobní zkušenosti. A co si budeme nalhávat, čtu Vás rád, ale řídit se jenom podle recenzí je taky nesmysl. Takže případnou videorecenzi nechat prosím na později, ať tam pak můžou hráči psát i své postřehy a zážitky:)
    • Zakázal vydávání recenzí před vydáním hry? Z jaký planety jsi spadl? Jak pak asi mají hráči vědět, jestli ta hra stojí za koupi? Čekat, až to někdo nevydrží, koupí si ji a pak se ho zeptat?
    • holec89
      Nechapu vyznam, kdyz obchody prosazujou predobjednavky. Cili sem rad za recenze pred vydanim, abych mohl kdyztak objednavku zrusit :)
    • To je takove krasne totalitni reseni, zakazat svobodu projevu, to se hned pozna charakter :-).
      • Veskoslav
        Co to zase meleš za blbosti? Nechceš zase pobavit rozlišením televize jako minule? Směji se doteď.....
        • Blbosti? To je tvuj ekvivalent pro, je to na me moc slozite nechapu to. Do ted se nevedomky smejes vlastni blbosti, to je fajn vedet, pobavils :-). Diivim se, ze porad zijes z tehle prastare udalosti a nedokazal sis za tu dobu najit jeste neco jineho :-). Ale chapu, ze jako majitel xboxu te tahle hra trochu vyvadi z miry a jsi dnes trochu citlivejsi :-).
    • sleepless
      Svatosvatě ti můžu slíbit, že videorecenze bude až na vydání :)
      • Veskoslav
        Tož děkuji. Protože otci uvažujeme o koupi PS3 k narozeninám a tuhle hru jako startovní, tak abychom věděli, jestli se bude líbit:)
    • Zas děláš chytrého?
  • Last of us mam dohrano. Slysela jsem na to jenom samou chvalu a nadsene ovace a vysoke hodnoceni vsude mozne. Tak jsem se samozrejme tesila. Ja z toho mam spis pocity rozpacite. Chvilku jdes, plizenim vpred, zabijes par zlych hochu, zase plizeni vpred, plizeni kolem zlych hochu ci clickeru, pobijes je, hledas cestu jak se dostat pres zataras, nalozis Ellie na paletu a prevezes ji pres vodu (neskutecne nudny), pak zase o kousek dal a porad to same dokola. Na muj vkus priliz nenapadneho plizeni a malo akce. Dej me bohuzel nijak nedostal ani jeho hlavni hrdinove neoslovili. Ellie, to protivne nevychovane devce s nevymachanou pusou, jsem mela obcas chut nechat utopit. *7* Nebyla to spatna hra, ale ja se u ni nebavila, nudila me, cekala jsem vic. Uncharted 3 jsem naopak hrala jednim dechem *14*
  • Škoda, že to není na PC. Ale i tak si nehodlám kvůli 1 hře kupovat PS3. Pro konzoláře co by se chtěli do mě pustit. My PCčkáři co máme silné PC si můžeme stáhnout emulátor ve kterém si můžeme zahrát jakoukoliv hru, která byla určena pro konzole :P.
    • Ronox
      Jestli se někdy podaří emulovat Cell architektura, tak dobře spíš z dlouhodobého hlediska 20+ let pro oživení vzpomínek, ale jen podotýkám, že i v dnešní době vykazuje chyby například emulátor na stařičký gamecube, kde jsou neustále problémy s audiem a glitchema v obraze. Takový trable, že jsem si kvůli tomu radši pořídil Wii a hraju GC hry na něm. Každopádně si myslím, že rychlejš se podaří emulovat nextgen konzole díky bližší architektuře k PC než Cell z PS3.
    • Miserius
      Jo, ale na minulou generaci *1*
      • ucho
        no nevím, já zkoušel PS2 emulátor a tragédie...
        • Souhlas...emulované verze na PC to je prostě tragédie...já jsem velmi trpělivý člověk a chtěl sem moc zahrát GOW na ps2 ale ani s gamepadem se to nedalo..hrůza děs..
      • Všechno chce čas. PC má téměř neomezené možnosti, což se o konzolích říct nedá. A líbí se mi, že ti debilové co háží špínu na PC píšou komentáře asi odkud :D:D.
        • ze by mobil.
        • Miserius
          Tak ale tady nikdo nehazi spinu na pc prece? Tady naopak hazi spinu na konzole a exkluzivni hry. Pokud budete mit za 5 let last of us na pc diky emulatoru, to se teda fakt máte
        • Ehhh.... z tabletu?
          • Popravdě, tablet má blíže k PC než ke konzoli ale OK. Možná ty emulátory nejsou tak kvalitní, ale radši si to zahraju aspoň nějak, než si kupovat konzoli za 4 litry kvůli 1 hře.
            • Je samozřejmě nesmysl říkat, co je k čemu blíž, protože má všechno stejný základ, ale když už, tak bych říkal, že je tablet stejná uzavřená platforma jako konzole a stejně má určité zaměření. PC považuji za multifunkční platformu, která umožňuje vše za rozumný peníz, ale umožňuje to polovičatě a stejně jako si radši udělám fotku na zrcadlovku než na mobil, tak si zahraji hry na zařízení, které je na to přímo určené a nenutí mě ke kompromisům. Ale jak říkám, to je každého věc a také hodně věc finanční stránky, ale rozhodně bych netvrdil, že se konzole kupuje kvůli jedné hře. :)
        • Drakersss
          Čas no myslím že se načekáš :D
      • Drakersss
        chlapec vtom má trochu nejasno :D
  • Zahraju to na youtube, přece za to nebudu dávat 1200, nejsem magor *8*
    • Drakersss
      Opravdu nejsi ? Po tom co jsi napsal bych to moc netvrdil. :)
      • Hry od Naughty Dogu se hrají na YT obstojně, takovýho Zaklínače bych ale fakt nezkousl :)
        • Nehraji. Muzes na ne koukat, ale nehrajes :-). ND umi udelat dobrou podivanou, to ano, ale hlavne umi udelat perfektni hratelnost a tu ti youtube nezprostredkuje. A krasne muze vypadat na yt i nehorazny herni sh1t.
        • Drakersss
          No mě prostě jen vadí když někdo napíše "Zahraju si to na Youtube"
          • Miserius
            To je asi nejvetsi stupen zoufalstvi :D Asi jako Projedu to Ferrari na youtube

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit