Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Boží pařba, (stejně jako ostatní exklusivity na ps3 a na konzolích obecně) už mi chybí jen 50,- a budu mít dost peněz na nákup *14* . To že hra dostává všude maximální hodnocení je zcela pochopitelné, od tvůrců božské uncharted (má třetí nejoblíbenější PS3 serie) bych nic menšího nečekal. Jinak hattery z řad PCčkářů lituji, zase vyšlo něco co si na svém slavném pc nezahrají *5* . Nejinak tomu bylo s HALO 4 kdy všichni pcčkáři pindali jaká je to blbost a stejně jen slintali do rukávu. No PC samo o sobě není špatné ale má cenu na něm hrát jen serii TW a ARMU (alfa ARMY 3 je skvělá).
    Takže bááj já du žhavit své PS3 dělo
    • Kvalitní hra to nejspíš bude ale takovej fanatik abych kvůli tomu kupoval konzoli fakt nejsem , osobně se spokojim s hrami na PC . A hláška o nějakém slintání do rukávu mě fakt dostala , máš nějaký skreslený představy . Raději se na ty hry vybodni a začni chodit mezi lidi . A ty poslední dvě věty co si napsal tomu nasadili korunu , málem jsem spadnul smíchy ze židle . Hlavně si dej bacha aby ses o to dělo nespálil
      • TheGGG
        jaký jiný důvod má člověk ke koupi pc než hraní ARMY a pár dobrých RTS (starcraft nepočítaje, to není ani RTS, ani dobrá hra)? Kvůli zlodějům z kickstarteru a jejich rádoby na koleni dělaným blbostem? Ale to určitě ne.
        Jinak já mezi lidi chodím dost často, touto hláškou možná můžeš stírat své mladší kamarády, ale tady si opatři něco lepšího *6* . Každopádně vy pcčkáři si do rukávu slintáte běžně, na konzole nadáváte, ale pak škemráte o port na pc. Když vezmu pc exklusivity je to chlapče bída, jak říkám, dobré RTS, ARMA, a pak už skoro nic. *5* *5*
        • Hošo , já ti na nějaký gamesy na ps3 z vysoka se.u , hraju do roka zhruba deset her a jsem rád že mám čas je otočit . Mám pc totiž primárně na práci ale tobě práce asi nic neříká . Takže mi je těch pár exklusivních titulů naprosto ukradenejch . A jen pro tvoji informaci ve svém věku opravdu nemám potřebu někoho stítrat , natož své kámoše . Ale u teenagerů to bude dnes nejspíš normální . Chlapče
          • TheGGG
            tss máš pc primárně na práci,tak to jsi boss, možná jediný člověk v republice co pracuje a každý kdo ti nějak odporuje je týnejžr nefachčenko. Ne vážně, to že za rok nedohraješ víc jak 10 her je ukázka maximálně tvé neschopnosti, né nějakého velkého pracovního nasazení. Já stíhám chodit do školy, na brigádu, přečíst ročně 10-15 knížek, dohrát tak 20 her, sledovat naráz 10 seriálů a stále vést normální společenský život a věnovat se také trochu tomu zdravému pohybu. Pravda nejsem sice jak pleskoslav, který zároveň studuje tři vysoké pět středních a osm základních škol, ale rozhodně si nestěžuju na nudu. *6* Takže hochu, nevím jaké znáš týnejžry, nebo v jaké skupině lidí se vůbec pohybuješ, či kolik je ti let, (možná že vám paní vychovatelka v mateřské nikoho stírat nedovolí, ale kreslení v malování pak není práce s pc *5*) ale když už máš to své pc primárně na práci, možná by sis měl pořídit ps3 aby se ti při nějakém zuřivém hraní mahjongu náhodou nesmazala důležitá pracovní data.
            Jinak jsem rád že jsme se dobrali k podstatě věci, ty mě na nějaké ps3 hry se*eš a já jen nechápavě kroutím hlavou co potom děláš na diskuzi týkající se recenze (kterou jsi určo ani nečet) ps3 titulu. *5* *6* *7*
            • Jsem tu z prostého důvodu , zajímám se o herní scénu celkem dlouhou dobu . To že na konzolích nehraji neznamená že se nepodívám co na ní vychází . Pokud sis nevšiml tak jsem psal že to bude nejspíš dobrá hra . Na ten zbytek raději nebudu ani reagovat , je to stejně zbytečné . Ale aspoň si mě rozesmál to se cení . Už musim běžet volá paní vychovatelka . *1*
    • ty si myslíš že hráč kterej da 10 litru za grafiku nema na ps3? my to nehrajem protože nechcem
      • TheGGG
        a tebe se na názor ptal kdo?
        • A tebe?
          • TheGGG
            ty *3* právě teď
    • A mimochodem, moc pěkná fotka. *14*
    • hattery? jako kloboučníky?
    • Miserius
      Co jsou tvoje prvni 2 nejoblibenejsi serie? *4* Rome 2 budem zase zavidet v zari my a ja zavidim uz ted :) Ale muzu predem rict ze nebudu v diskuzich rikat ze si zaslouzi 3/10 protoze obcas bude haprovat AI v bitvach *3* *15* Na Meta mit 96% z 56 recenzi je proste uspech, o neco mensi nez pred 5 lety, ale porad uspech a nikdo nemuze tvrdit ze je to blba hra, spis nekomu nesedne...
      • TheGGG
        No já závidět nemusím já si TW koupím. ARMA a TW jsou jediný skutečný důvody proč mám doma herní PC (pravda třeba Max P. 3 jsem hrál na pc protože na konzolích to nebylo nic moc a pc verze jela i na full na plynulých 60fps, na rozdíl třeba od spec ops které mi nevím proč jelo mnohem hůř než ARMA2). Jinak nejradši mám na ps3 infamous serii, pak killzone serii (miluju tu atmosféru a skvěle zpracované nepřátele) a pak mé milované uncharted. GoW je na čtvrtém místě a resistence série mě tolik nechytla.

Důvod proč nemám moc rád pc je, že mi dost často způsobuje pěkný potíže. Některý hry o kterých píšou jak strašně jsou náročný mi jedou dobře, ale jiné u kterých nemám žádné obavy se sekají (pak se někde dočtu že to byl špatný port, ale to už mě prachy nevrátí). U ps3 a xboxu to jede a člověk nemá o nic obavy.
        PS: ti z vás co nemají se svým pc žádné problémy mají můj obdiv. *1* *1*
        • GlaDOS
          Tak to nemáš rád pc z vlastní hlouposti. Klidně si vyhazuj dál prachy za nepovedené porty, když nečteš recenze.
          • TheGGG
            škoda že o tom v recenzích není mnohdy ani zmínka, nebo o takových detailech že vývojáři totálně s*rou na ati radeon (metro 2033) atd.
        • Hanzales
          Díky :)
  • pc se muze jit bodnout nema zadnou takovou hru , pc je mrtve a kazdej to tusi. Grafika jak z budoucnosti to na pc potrebujete delo za 100k aby vam to dalo jako tlou.
    Ale cesi tu budou pindat protoze umi jen krast low hry na pc. A ten krachujici steam ani se snim neohanejte proc se asi neukazi prodeje ze. PC si nemuzete pripojit k 2m tv a hrat na gamepadu to proste nejde a to kul tomu aky ste obezni nerdi liny zvednout prd.l a zasunout to tam!!!
    • Robotron3
      Ale prosimtě. Na pc jsou zase hry, co se na konzole nehodí. Strategie, tradiční adventury, je to ráj indie vývojářů atd...
      • A na mmorpg nezapomen!!
    • Keyz
      Když si zapojím PC za cenu zhruba nové konzole a nastavím kvalitu na kozlovou verzi, tak to je stejné a nestojí to 100k.
      Jakmile ale dám HD rozlišení + další efekty pak to stojí více. Ale 100k je jasný výmysl.

Navíc se to špatně porovnává. I když na PC něco nastavím na low takto není stále tak hnusné jako na konzoli, kde některý nastavení nejsou někdy vůbec.
      • Radioaktivni_surikata
        Moc jsem nikdy nechápal, co má kdo z trolování a co mu to přináší. Čemu už ale absolutně nerozumím je počet lidí, kterej je na to schopnej reagovat... To si to fakt nemůžete odpustit a musíte na tak dementní a očividnej popud zasí teda pardon zanášet diskuze? *7*
        • Robotron3
          Já moc na trolování nevěřim. Podle mě to jsou většinou lidi, co jsou fakt tak strašně blbí a omezení a pak náhodou, když jim to někdo řekne, tak se vymlouvají, že jako že sranda trolling :)
          • Vzdyt je to evidentni recese.
            • Radioaktivni_surikata
              Nebudeme ho.nu říkat bobeček, je to trolling, stejně jako se o to snaží někteří další chujové tady, nehledě na platformu.
          • Radioaktivni_surikata
            Ne, je to 100% troll a lidi se z něj můžou po... A pokud je někdo takhle blbej, tak slova stejně nepomůžou, můžeš ho rovnou dojít zastřelit.
      • Myslíš že on to neví ?? že se vůbec snažíš *1*
      • holec89
        tak mi sestav nove pc za cenu nove ps3, tj 4,3k :)
        • Keyz
          Nové konzole :) Nová PS3 stála 4k?
          To, že dnes stojí prd se nedá porovnávat, když ten HW co tam je, se jako jednotlivé komponenty již neprodává. Navíc se to prodává jako jeden kus a tam mají různé možnosti stanovení ceny.
          Ale na startu konzole to porovnávat lze.
          • postav mu to. dej mu tam tří jádro z bazáče, 768mb ram a geforce 7800. a máš výkon xboxu *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • palec nahoru za pobaveni *3*
    • Ještě tomu něco chybí jo už vlastně vim ještě nám pověz jak Apple je dokonalá firma a jakej prezident je nejlepší..
    • what?
  • I kvůli maličkostem se nedává 100%. Proč ta malá holčička má proboha hlas 30letý ženský?
    • Nevím jestli jsi hru hrál, ale jestli jo tak nechápu kde jsi vzal to ze ellie ma hlad 30lety ženský, hru od pátku hraju a hlas mi k ni sedí suprove
  • Nic není dokonalý. Tím bych to tím uzavřel.
    • *tady
  • Nechci se tu dohadovat nad kvalitou hry ani recenze, majitelům konzolí přeji více takových titulů...

ale milá redakce. Last of us hned zrecenzováno a Wargame Airland battle pořád nic? Doufám, že taky dostane 10/10
  • Umaroth
    Ja vedel ze pejsek zase bude zlobit, zlobit moje oci, ruce, zazivani, ucet za elektriku a neustale stekat tak ze neusnu po hodne nocí. Naughty dog, presto a prave proto te mam rad. A me penize za joel edici bych ti klidne darkove zabalil :-)
    • Miserius
      No uff....kazdej vsude po svete bere Ellie, uz jsem si prisel jako nejakej uchylák, že jedinej kupuju Joel edici *2* Ty kupujes z JRC co? Mas jisty ze ti to prijde v pátek 14.?
      • Umaroth
        Jo jrc, s mojimi 15% je to nej nabidka. Hele melo by to tak prijit, je to den kdy pisu posledni opravny test, takze super odmena za zkouskove, bohuzel ten samy den odjizdim na votvirak :-D takze si to zahraji az v pondeli :-\
  • B.o.b
    Tak co, koupit hned nebo počkat na GOTY se všema DLC? Hmm...
  • Česky socky nemaj na PS3, tak tu brečí ! Go to work idiots ! :D :D
    • nejsem tak bohatej abych si kupoval levné věci a ještě ktomu věci k ničemu *1*
      • Vsadím se, že zrovna ty si kupujuš jinej druch píčovin, který jsou k ničemu.. Tady nejde o to být bohatej nebo chudej.. Ono třeba utrácet za hry, počítače mobily, diskotéky, koncerty, chlast, značkový oblečení.. Všechno je to k ničemu, ale když si tím člověk zpříjemní život tak proč ne..
    • Tak tady nejde o to ze by nekdo na starou konzoli nemel. Spis se mu ji nechce kupivat kvuli jedny hre, byt suprovy. Ja bych si ji treba poridil jen kvuli tomuhle a nic jinyho bych si na ni uz nezahral. A dat nekolik tisic za jednu hru si proste rozmyslim. A pouzivani tech pubertalnich hrozne cool vet v anglictine se uz trochu zajedlo, jen takovej tip *1*
      • Jenze to neni jedna hra, to je nekolik her do roka, vzdyt tema proc to neni na pc je uz obehrana pisnicka :-).

Ja PS3 koupil jako PC hrac do obyvaklu hlavne jako slusne multimedialni centrum a BD player. No a dneska hraju uz prevazne na PS3 a pomalu se stehuji na Vitu :-).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit