Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wut ?
    • co to je wut ?..jsi neandrtalec ? de.il?
  • Tak ještě prosím verzi na počítač, slibujeme, že jí koupíme.
    • Nekoupim, nemam duvod.
    • dobrej vtip :D
  • ALIENVIK
    Jste zpokojený vy sráči, teď si musim koupit zku*venou konzoli *16*
    • Není třeba kupovat konzoli. Počkáme nějakej pátek, až budou konzolí emulátory na PC... a na mobilech *1*
      • přeju hodně štěstǐ dočkat se doby, kdy se někdo vůbec odváží emulovat architekturu Cellu
    • musíš zustat silny a nepodlehnout. Zkus se na to podivat racionalne je to jen koridorova sr4čka
      • gratuluji, přemluvil jsi mě :-) Počkám s PS3 až min do doby GTA5
  • prosim vas poradte mi co mam robit ked the last of us cgcem hrat po nete a ked tam napisem tem network kod tak sa nic nestane
  • :D čitam túto diskusiu a smejem sa:D PC hráči zas a opat dostali po papuli tak si idu vylievat zlost do diskusie o najlepšej hre generácie:) ach ... dufam, že R* s GTA 5 utne PC verziu a potom si plačte...
    • Nejlepsi hra generace? Hru si jeste ani nehral, ale uz vis, ze je lepsi nez desitky a stovky her, ktere za tu tvou "generaci" vysly. Z toho si dokaze kazdy udelat obrazek o tve objektivite *1*
    • ty si řadný hňup, na PC se dělají hry pro všechno plus to, že to vychází na PS3 a ne na PC není proto, že jsou PS3 lepší ale kvůli pirátům. PC můžeš využívat na hry i na práci jak chceš, za to trapný PS3 můžeš na hraní a jeste na filmy.
  • Je to skvělá hra, pěkně vypadá a i dobře se hraje. Chyby jako je dýchání s plynovou maskou pod vodou, umlácení infikovaných nepřátel holýma rukama i když má dotyčná postava k dispozici pažbu brokovnice nebo pušky, zaměření nepřátel jen na hlavní postavu a jejich průměrné AI, rozbití lahve když spadne do hlíny, bych vše shrnul do -0,5 ,ale jako dovolit si vydat hru s tak prasáckým bugem, že je prakticky nekompatibilní s prvotní konzilí PS3 60GB a v určitých pasážích hry dochází k restartům konzole je ta největší prasárna kterou jsem u her od společnosti Naughty dogs zatím viděl. Takový bug vám naprosto zkazí požitek ze hry neboť jen čekáte kdy dojde k dalšímu restartu. Hra je zkrátka dělána jen pro PS3 slim a na to, že hromada lidí kteří si PS3 kupovali jako první (neoškubanou o zpětnou kompabilitu a další věci) tato společnost úplně zapomněla a nadále vydává nemyslené patche, které vůbec neřeší tento nejzásadnější problém této hry. Dle mého názoru je to max. na 8/10 víc bych tomu nedal ani náhodou. *10*
  • Typický interaktivní (možná) film pro konzolové publikum, kterým stačí jenom sedět v pros....ým křesle s colou na jedné straně, koláčky z tesca na druhé a ušmudlanejma prstama mačkat A do rytmu. Není to ten Váš troling, ale fundovaný názor experta z Trnavy. Zdravím
  • no už len tvoje fantazmagorické draky sú lepšie a ešte škriatkovia či jake hovadiny v tom tvojom poondiatom skyrime.
  • PC je mrtvé to už ví přece každý, jenže PC plačky to nemůžou přenést přes srdce. Jsou něco jako ten slogan : PUNKS NOT DEAD ale opak je pravdou ...
    • A už je to tady zas *7*. Já bych fakt zrušil spojení PC - Konzole. SW si pak třeba vykouzlete.
    • Stesti ze se tak mylis. Jako hrac predevsim online rpgček a strategii bych si s konzolema moc srandy neuzil :))
    • Hanzales
      zase flame :) Bych to upravil. Že je PC mrtvé ví přece každý, kdo má doma jen konzolu a k tomu maximálně nějakou kancelářskou šunku ;o) A konzol plačky nemůžou přenést přes srdce, že krom těch konzolových exclusivek je na PC všechno mnohdy v lepší kvalitě, nepočítaje PC only tituly (A teď opravdu nebyslím Blizzardí věci) Proč jinak bych trávil hraním na PC 80% času a na konzolích zbylých 20%? I když nutno dodat, že když už nějaká ta povedená konzolová exkluzivka vyjde, pak je to tak na 3 týdny naopak A po vydání Last Of Us se mi na PC asi zapráší hodně, to je fakt ;o)
      • Tezce individualni, ja zase preferuji hrani multiplatformnich titulu na konzoli, bavi me to vic.
        • jj, není nad 720p a sotva 30 fps (20 když se tam něco děje)
          • Presne tak, 720p na hd ready plazme vypada skvele a vic jednoduse potreba neni. Ne kazda hra potrebuje vysoke fps a treba takove rage ma 60 fps i na ps3. V tomhle smeru nepocituji oproti pc zadny nedostatek, v praxi to pro me nema zadny vyznam. Chapu, ze existuji technofilove, kterym uz ani nejde o hru (jizdu, hudbu, ..., cokoli) a jen meri kazdy pixel (kroutici moment, hertz, ..., jakykoli technicky parametr). Jenze tihle jsou za prve minorita, za druhe si casto uz ani neumi vychutnat podstatu toho o co jde. Protoze nehraji, neposlouchaji, porad jen resi technicke parametry a kdyz uz konzumuji obsah, tak ten, ktery do mrte vyuziva ten jejich hardware (na ktery jsou tak pysni a hrdi) a uz jim je jedno, jestli je kvalitni i po ostatnich strankach nez jen te technicke, ci zda jim vubec dany zanr sedi. Domnivam se, ze tito lide usou vlastne nestastnici, kteri obsah neumi ani jának posoudit, nez podle technickych parametru. A tak je pro ne nejlepsi hudba ta, ktera ma vysokou vzorkovaci frekvenci, nekomprimovany stream, extremne vysoky odstup signalu od sumu a uz jim je jedno, zda se jedna o Queeny nebo Lunetic. Oni proste pocituji uspokojeni a jsou vdecni, ze nekdo naplno vyuzil jejich hardware. A u her je to totozne, takto postizenych jedincu, kteri plesaji nad hw naroky her, rozlisenim, fps a podobne je tu plno. Pro ne samozrejme bude Last of Us spatne, protoze jede na starem hardware, nema 4K a 60 fps, kdyby jo, tak teprve potom by vystrikli blahem. Nác proti nim nemam, kdyz je to uspokojuje, jejich vec. Ale meli by si uvedomit, ze ne kazdy hry posuzuje z technickeho hlediska, ale zajima ho treba vytvarne provedeni, kvalita pribehu, komplexita hernich mechanismu nebo dokonce takova blbost, jako je hratelnost. Skvele hodnoceni Last of Us ale ukazuje, ze takovych lidi je vetsina a certa se staraji o to, ze to ma 720p a to kdo vi jestli. To je proste nezajimave. Az tohle pochopis, tak mozna píchopis, proc jsou celosvetove tak oblibene konzole s tim priserne zastaralym hw. Ale samozrejme, muzes to i nepochopit a povazovat za blbce kazdeho, kdo se nehoni za vykonem a technickymi parametry cehokoliv a na misto toho ocenuje jine veci.
            • Hanzales
              Ty jo to je blábol teď, fakt sorry. Motáš jabka a hrušky. Nevidím jedinou souvislost jak u her, tak hudby v tom, že by někdo poslouchal Lunetic, nebo hrál nějakou kravinu jen proto, protože to má "lepší kvalitu". Dále, mluvíme o multiplatformních hrách. U těch exclusive titulů to je jasné, tam je síla konzolí nepopiratelná a i ty exclusivní hry samotné kolikrát převyšují veškeré standardy. Ale nezlob se na mně, pokud jde o ten zbytek, jestli si mám tu samou stejnou hru zahrát na konzoli v menším rozlišení, bez AA, s nižším framerate, absencí češtiny a nemožností volby (gamepad/myš) a nebo si to samé zahrát na PC v ostřejší a hezčí grafice (jako bonus) k tomu mnohdy ta čeština, mody, možnosti úprav a když už jde o to konzolové pohodlí, ten gamepad telka a gauč už je pak to poslední. BTW nejvíce jsem si třeba užíval v poslední době New Vegas. Že by zrovna ždímal to PC se říct nedá a to ani s tou hromadou parádních modů a textur. Preferovat multiplatformní hry na PC je trošku o něčem jiném, než si ukojit Ego, že ta "drahá" mašina k něčemu je.
              BTW nad Uncharted i nad demem Last Of Us jsem se kochal blahem, právě nad tím výtvarným zpracováním a hratelností. Ale pokud hra vychází na všechny platformy, na PC mnohdy i levněji a na Steamu počase úplně nejlevněji.... což je jen další argument (pro mne) proč volit PC verze her.
        • Jojo :), na PC zkusim a na konzoli si koupim....
          • Nevim proc ty minusy. Zkusit si misi dve na PC a pak koupit na konzoli neni nic spatnyho, kdyz me hra chytne a chci si ji uzit na PS3, protoze se mi na konzoli hraje lip nez na PC kde honim vsemozny funkce po cely klavesnici. Navic 1000 za hru za mesic neni tak tezky vyplaznout a podporit studio
  • Vím že se to s hrou nemá nic společného ale nevíte zda zdejší redakce games.cz bude komentovat E3 ?
    • smejki
      bude livestream

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit